• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

VARİKOSEL

Merhaba benim eşimde iki hafta önce ameliyat oldu bir kaç doktora danışmıştık bize hepsi ameliyat demişti hatta ilk doktorumuz hemen olmalısın çok hızlı ilerleyen bir hastalık demişti bizde bir seneyi geçkindir deniyorduk olmadı bu sebepten dolayı ameliyatı çok güzel geçmişti doktor öyke demişti kistte vardı eşimde onları da aldı doktor beklemeye geçtik bize takviye verdi onu kullanıyor ama gerçekten hızlı ilerliyor hemen önüne geçmek lazım inşallah güzel haberler alırız ama çözülebilir bir durum aksi bir durum olmazsa içinizi rahat tutun bende sizler gibiyim çok yıpratıcı bir süreç ama sonucunun güzel olacağına inanıyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏🌸💖❤️

Merhaba benim eşimde iki hafta önce ameliyat oldu bir kaç doktora danışmıştık bize hepsi ameliyat demişti hatta ilk doktorumuz hemen olmalısın çok hızlı ilerleyen bir hastalık demişti bizde bir seneyi geçkindir deniyorduk olmadı bu sebepten dolayı ameliyatı çok güzel geçmişti doktor öyke demişti kistte vardı eşimde onları da aldı doktor beklemeye geçtik bize takviye verdi onu kullanıyor ama gerçekten hızlı ilerliyor hemen önüne geçmek lazım inşallah güzel haberler alırız ama çözülebilir bir durum aksi bir durum olmazsa içinizi rahat tutun bende sizler gibiyim çok yıpratıcı bir süreç ama sonucunun güzel olacağına inanıyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏🌸💖❤️
Varikosel derecesi kaçtı acaba sizin biz haftasonu özel bir hastaneye gittik oradaki doktorda başlangıç olduğu işin şuanda ilaçla devam edelim dedi proxeed plus isimli ilaç verdi onu kullanmaya başladı bizde bekleme sürecindeyiz

Varikosel derecesi kaçtı acaba sizin biz haftasonu özel bir hastaneye gittik oradaki doktorda başlangıç olduğu işin şuanda ilaçla devam edelim dedi proxeed plus isimli ilaç verdi onu kullanmaya başladı bizde bekleme sürecindeyiz
Eşiminki 3.2 idi yanlış değilsem

İnşallah ameliyatınızdan sonra bebeğinizi kucağınıza alırsınız banada dua edin lütfen🌸

Hanımlar merhaba eşimin sperm testi sonucunda varikosel çıkma ihtimali var ameliyat olması gerebilir yaklaşık 1 senedir bebek deniyoruz ama olmadı maalesef şimdide ameliyat sürecine giricez çok yıpranmış hissediyorum.. sizlere sormak istediğim başına böyle birşey gelen var mı ameliyat süreci nasıl yardımcı olabilir misiniz lütfen..
Aşırı zorlayıcı bir ameliyat değil ama bir gece hastanede kalınıyor. Eşim başta psikolojik olarak hazır hissedene kadar 2,3 ay geçti. Nisan'da yapıldı. Doktor zorunlu görmedi ama takviye de istedik kullandı. Ilk ay ilişki yasak 3,4 ay sonra değerler düzeldi çok şükür.
Tecrübeli bir doktora yaptırın.
Biz faydasını gördük çok şükür. benzer durumda olanlara söyleyesim geliyor inşallah sizinki de düzelir 🌸

Back
X