- 27 Aralık 2016
- 609
- 369
- 33
- 35
- Konu Sahibi Sardunyayaa
Kizlar benim sorunum; aslinda herkes tarafindan cok becerikli oldugum dusunulur sarmalar pastalar hersey ama herseyi yaparim icli kofteyi bile yapiyorum dusunun.fakat sikintim esim yemek seciyor herseyi etli kiymali yiyiyor . Bizde annemin evinde sebze cok tuketirdikyemek kultirlerimiz farkli 3 yillik evliyiz ama son zamanlarda canim sikilmaya basladi buaksam sebze corbasi hamsi ve nohutli pirinc pilavi yaptim komposto koydum ama corba ve iki uc balik yedi okadar. Ozenerek yapiyorun ama boyle olunca hevesim kiriliyor. Icli kofteyi bile yemiyor guzel degilmis dusunun. Pirinc pilavini yemedi halbuki cokta guzeldi neymis tavukla yermis asla surmedi agzina
Alismis klasik yemeklere kaynanam cok guzl yemek yapar eyvallah ama hep ayni yemekler ispanak iki cesit corbasi vardir patates kofte kurular sarma surekli yani hep ayni seyler . Simdi bnm yemeklerimide hep ayni istiyor, bnde okdr hazirliyorum yahut hevesim kiriliyor ters cevap veriyorum sonra kusluk oluyor napicam :/ sunada emin olabikirsiniz mutfaga cevremde ben kadar deger veren yoktue herseyi merak ederim her yorenin denerim yogurdumu bile kendim mayalarim . Ama nasil bi yol bulmam lazim buna fikirlerinize ihtiyacim var?