Anket EVLILIKLE CINSEL SORUNLAR ANKET

Partnerinizle ne sıklıkla seks yapıyorsunuz ?

• Haftada 3-4

• Haftada 1

• 10 günde 1

• Haftada 4 den fazla olabiliyor

• 2 günde 1

• Hergün

• Ayda 1-2 kere

• Çok fazlasıyla nadir

• 5 dk. sürüyor

• 10 dk. sürüyor

• 20 ile 30 dk. sürüyor

• Daha uzun sürüyor

• Ön sevişmesiz 2 ile 7 dk. sürüyor

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Alissamel

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2017
37
11
8
36
Merhaba Sevgili Kadinlar kulubu uyeleri

Sizlere bir sorum var bu soru benim icin cok onemli ozellikle esimle cinsel sagligimiz icin..

Sizler asik olup sevdiginiz ya da evlenince esinizle ne siklikla seks yaptiniz ne kadar suruyordu acikcasi ben ve esim birbirimzj sever ve asigiz ama cinsel hayatimiz berbat hafta da 1 bazen 10 gunde bir oluyor ve bu durum ona normal geliyor bana gelmiyor nasil oluyormus diyor bende soyledim cevremizdwn duydugumuz bir cok sey var sonucta yada insan asik oldugu kisiyi her an arzulayabilir bu surec en az 7 gun en fazla 1 ay olmaz diye dusunuyorum bu yuzden ankete katilin lutfen ve eger mumkunse yorumlardada belirtin..
Bu arada 2 yillik evliyiz ben 30 esim 32 yasinda bende bir sorun yok doktora gittik fiziksel olarak ondada sorun yok hayatimizdada sorun yok ama evlendikten 1 ay sonra esim bu sekilde olmaya basladi...

Ankette 2 secenek var biri ne siklikla oldugi biri de ne kadar surdugu ile ilgili( ozellikle on sevisme )
LUTFEN HER IKISINIDE ISARETLEYIN

Simdiden tesekkur ederim

Son düzenleme:
Bir de anket var saka gibi. Simdi ben desem su kadar siz de mi bana uyacaksiniz. Once kendiniz olun ya her konuda.

Malesef bizde de aynı eşime göre haftada bir normal bana göre az...

Bir de anket var saka gibi. Simdi ben desem su kadar siz de mi bana uyacaksiniz. Once kendiniz olun ya her konuda.
Farkindaysaniz esimin fikri olsun diyedir yaptigim merak ettigim, esim ben boyleyim dese sorun klamayacak zaten ama demiyuor duzeltmeye calistikca batiyor.. Boyle bir seyi arastirip ogrenmek saka midir Hanimefendi ?

Uzuldum bu gercekten can sikici bir durum bir erkegin esini arzulamayip sadece bedeni istedigi zaman bunu yapmasi, onunla tatli dille konusun hatta mumkunse bu actigim konudan bahsedin
10 yıllık evliyiz çok konuştum tamam diyor ama yine aynı artık oluruna bıraktım malesef.

Farkindaysaniz esimin fikri olsun diyedir yaptigim merak ettigim, esim ben boyleyim dese sorun klamayacak zaten ama demiyuor duzeltmeye calistikca batiyor.. Boyle bir seyi arastirip ogrenmek saka midir Hanimefendi ?

Ha bir de esinizin fikri olsun diye yani birlikte yapiyorsunuz bu anketi. Ben susuyorum size kolay gelsin.

insanların özelinden mahreminden size ne ???
madem doktora da gitmişsiniz sorun da yokmuş !!!
ee ??
buradaki bayanların eşleri ile kaç kere yaptıklarına, nasıl yaptıklarına ya da ne kadar süre yapmış olduklarına göre olmuyor o işler...
sizin bu sorununuz burada verilen cevaplara göre düzelmez..
iki kişinin içinden gelerek yaşadığı durumdur bu..
birileri böle yapıyor, bu kadar yapıyorlarla olmazzz..
tövbee yaa...

insanların özelinden mahreminden size ne ???
madem doktora da gitmişsiniz sorun da yokmuş !!!
ee ??
buradaki bayanların eşleri ile kaç kere yaptıklarına, nasıl yaptıklarına ya da ne kadar süre yapmış olduklarına göre olmuyor o işler...
sizin bu sorununuz burada verilen cevaplara göre düzelmez..
iki kişinin içinden gelerek yaşadığı durumdur bu..
birileri böle yapıyor, bu kadar yapıyorlarla olmazzz..
tövbee yaa...
Benim anlamadigim su ki niye bu kadar kizdiniz size ne ? Insanlarin ozellerini kurcalamaya zorlamiyorum terbiyesizlik ypamayacaksiniz ? Bugune dek burada her turlu konu dondu hepsini mi takip edip kizdiniz? Sizin haddinize degil...

Öncelikle şunu ifade edeyim üye sahte bir profil değildir. Diğer açtığı konuya bakarsanız gerçekten böyle bir problemi var ve bu 2. üyeliği ile açtığı derdi sizin saçma bulmanız alay etmeniz için açılmamış.

Buna ek olarak ankette kimin neye oy verdiği seçeneğini kapadım zira üyeleri bu konuda deşifre etmeyelim... Konu dışı yazanlar ceza alır.

Oy kullandım. Detay vermeyeceğim kendimizle ilgili.
Ama Türkiye şartlarında bu psikolojiyle eşinizin durumu yine iyi diyorum..

Adama psikolojik baskı uygulayıp ilaca falan yönelmesine sebep olmayın. O zaman hepten gider :)

Kabak çekirdeğinin iyi geldiğini okumuştum :))

Oy kullandım. Detay vermeyeceğim kendimizle ilgili.
Ama Türkiye şartlarında bu psikolojiyle eşinizin durumu yine iyi diyorum..

Adama psikolojik baskı uygulayıp ilaca falan yönelmesine sebep olmayın. O zaman hepten gider :)

Kabak çekirdeğinin iyi geldiğini okumuştum :))
Bu konuda her seyi denedim yani defalarca tatli dille konusma yeni planlar yapma doktora gitme terapiste gitme genel olarak kavga cikaran oydu acikcasi ben duzelmesi tataftariydim hatta acik olmam gerekirse uzun bi sure bana yaklasmasina izin de vermedim ama hic degismedi bu sebebten dolayi dusunmeden edemiyorsuniz sevmiyor mu baskasi mi var acaba bisexuelmi bencirkinmiyim bakimsizMiyim ama eminimki bir cok kisi benm gibi guzel bakimli evin icinde bile hos giyinen bir esi olsun ister bence o yizden dedigim gibi kullanildigimi hissetmeye basladim.. erken bosalma soruni duzeldi bu ama bu duzelmedi, kocami seviyorum asigim ve yanimdayken bile hep ozluyorum kotu bir durum :( ilaca yonlenmesine izin vermem merak etmeyin :) bi kabak cekirdegi kalmisti denemedigim hadi hayirlisi tesekkur ederim

Ilk yillarinizdada boylemiydi ? Bende defalarca konustum ama 2 yildir ayni sorun devam ediyor ama azda kucucuk olsa duzelmeler oluyor
Esim genelde üşengeç kafasına göre ayarlıyor mesela ogün yoğun olacaksa erteliyor.
Ben o yaptığına gelemiyorum görev gibi hissediyorum ozaman.

Erkekler de her naneden etkileniyorlar arkadas, yagmur yagsa sevisemeyecekler neredeyse. Eskiden kadinlar boyleydi simdi degismis. Esimin de normal anlayisi bana gore azdir mesela.

Back
X