Yeni evli eşin cinsel isteksizligi

Yapim geregi oyle davranmistir ama pek normal degil gibi boyle hamincs. Sadece evlenmeden bikac gun once kucagina almak yanina yatmami istemisti ilk gece de bays istekliydi ama bunye meselesei mi bilmiyorum uyumayi tercih ediyor
Gerçekten ciddi sorunları olduğunu düşünüyorum kusura bakmayın.
Paravan evlilik de aklıma gelen diğer ciddi sorunlardan.

Bak şimdi daha ilginç.
Nişanlısıni öpmekten kaçıran bir adamın paravan bir evlilik yapması olası bir durum.
Ya da ciddi sorunları var ama doktora gitmek ve çözüm üretmek istemiyor olabilir erkeklik gururu incinmesin diye.
Ona hesap sorar gibi değil de daha uysal ve onu anlayabildigini ifade eden tavır ve cümlelerle derdini dinleyip yoklama çek bakalım.
Evlenmeden onceki bikac gun o0meye calisti ben istemedim istegi geliyor eraksiuon oldugu snlati bilmesela tv izlerken bile oluyor ama banansonrasi garip geliyor orgamz olmaya gerek dumuyor kendi sonuyor. Orgazm olmanin cok yorucu oldugndsn bahsetti arsya zaman kpyup yapmanin dshs iyi olduginu soyledi ama dsha 1 ayds boyleyse sonrasini dusnemiyorim

Acikcasi bu ihtimali dusunmek bilemiyorim bence degildir demek istiyorim yasi 40 a yakin belki o yizden istegi az ben biraz dahz kucugim cocuk dudunuyor onun icin suan calismalars yapmamiz lazim ama o uyutor
Evet yaşı belki çok istekli olacağı zamanlar geçmiş ama yine de çok değil ve yeni evlisiniz, en istekli olacağı zamanlar. Bir de sevişmeyi de istemiyor demişsiniz. Yani her halükarda adamda sorun var. Doktora gitsin. Ama kendinizi hiç üzmeyin, sizi beğenmemekle, sizden tiksinmesiyle falan ilgisi yok bunun. İnşallah dediğim gibi bir şey değildir daha basit çözümü olan bi sorundur ve her şey düzelir aranızda.

Gerçekten ciddi sorunları olduğunu düşünüyorum kusura bakmayın.
Paravan evlilik de aklıma gelen diğer ciddi sorunlardan.
Insallah yanlistir artik ilikiyr biz cocuk uapmak olarsk bakiyoruz omsevisme zaten kisa suruyor ama ben yine de escinsel oldugunu dusunmuyorim

Evet yaşı belki çok istekli olacağı zamanlar geçmiş ama yine de çok değil ve yeni evlisiniz, en istekli olacağı zamanlar. Bir de sevişmeyi de istemiyor demişsiniz. Yani her halükarda adamda sorun var. Doktora gitsin. Ama kendinizi hiç üzmeyin, sizi beğenmemekle, sizden tiksinmesiyle falan ilgisi yok bunun. İnşallah dediğim gibi bir şey değildir daha basit çözümü olan bi sorundur ve her şey düzelir aranızda.
Sizinli konusunca gercekten durum degisti bilmiyorum acaba onun da bilmedigi seyler olabilir mi kendiyle ilgili benim istekli oldugimu cozdu bilmiyorum boyandsn lendimo teselli ediyorum.en szindan surekli bsnyo yapmak zorunda degilim

Sizinli konusunca gercekten durum degisti bilmiyorum acaba onun da bilmedigi seyler olabilir mi kendiyle ilgili benim istekli oldugimu cozdu bilmiyorum boyandsn lendimo teselli ediyorum.en szindan surekli bsnyo yapmak zorunda degilim
Ne gibi bilmediği şeyler? Bi aydınlanma yaşadınız sanırım ama ben anlamadım hangi konuda?
Allah iyiliğinizi versin. :)) Banyo tabi, haklısınız hem de havalarda soğudu. :)

Yani kendi hk bilmedigi seyler olabilir mi diye dusundum
Yani cinsel eğilimden(eşcinsellik varsa) bahsediyorsanız kendisi tabiki biliyordur. Tıbbi bi sorunu varsa sorunun, normal olmadığının farkındadır ama nedenini öğrenmek için doktora gitmeniz gerekiyor.

Yani cinsel eğilimden(eşcinsellik varsa) bahsediyorsanız kendisi tabiki biliyordur. Tıbbi bi sorunu varsa sorunun, normal olmadığının farkındadır ama nedenini öğrenmek için doktora gitmeniz gerekiyor.
Bilemiyorum insalalh sadece yorgunlyktsn uykusuzluktan dolayi oyledir

Diklesme, sperm akıtma diye yazılmaz onlar.
Aşırı rahatsız edici, bilginiz olsun.

Ereksiyon ve orgazm diye anlat başkasına anlattiginda.
Sorununa gelince eşinin doktora gitmesi lazım.
Ben bile bu yazım tarzından rahatsız olduğumdan yorum yapmadım ben bile diyorum düşün :deli:
Dra gidin karı koca sanmıyorum kocan gitsin ama

Evlenmeden onceki bikac gun o0meye calisti ben istemedim istegi geliyor eraksiuon oldugu snlati bilmesela tv izlerken bile oluyor ama banansonrasi garip geliyor orgamz olmaya gerek dumuyor kendi sonuyor. Orgazm olmanin cok yorucu oldugndsn bahsetti arsya zaman kpyup yapmanin dshs iyi olduginu soyledi ama dsha 1 ayds boyleyse sonrasini dusnemiyorim

Eşinizde cinsel isteksizlik var
Muhtemelen ereksiyon oluyor ama devamını sağlayamıyor
Üroloji doktoruna gitmesini sağlamalısınız

Okur okumaz aklıma escinsel olduğu geldi. Konu sahibi bunu çok gözardı ediyorsun. Escinsel olması sertlesmeyecegi anlamına gelmiyor. Ee devamı nerde? Escinsel biri öper de sarılır da ama kilit nokta sex nerde? Uyumak nedir ya ayrıca 40 yaşta ne varmış gayet genç. Bence telefonunu falan kurcalayın bunu yapmak yanlış ama başka çare yok.
Ha bir de aklima antropoz'a girmiş olabileceği geldi. Çare üroloji. Kesinlimle götürmeye ikna edin

Acikcasi bu ihtimali dusunmek bilemiyorim bence degildir demek istiyorim yasi 40 a yakin belki o yizden istegi az ben biraz dahz kucugim cocuk dudunuyor onun icin suan calismalars yapmamiz lazim ama o uyutor
Benim esim 40 tan buyuk evin icinde o beni kovaliyor. Bence onla alakali diil. Onceki iliskilerimde de ne kadar masum olursa olsun aradaki o fiziksel cekimi hissederdim. Yani istedigini ve ben istesem o an oldurmaya calisacak gibi olurdu. Bence normal bi erkek boyle davranir.
Escinsellikte kadinla birlikteyken kendini cok zorlarsa yine ereksiyon olabilir.baska bi erkegi hayal ederek erekte olabilir.
Bir erkek arkadasimin sevgilisi vardi biz dugun gunu bekliyorduk. Sonra bi ara konusurken evlenmeyi dusunmedigini ve kiz arkadasina yalan soylemekten sikldihini soyledi. Gaymis megerse ama ailesinden sakladigi icin cikiyormus kizla. Ve cinselLikleri de vardi kizla. Biseksuel olmayasin diye cok ustune gittim ama yok bi an once bitsin diye yapiyorum ne yapiyorsak omur boyu bunu istemiyorum dedi. Ama kiza sorsak sorun yoktur yani cunku iliski yasaniyor.
O yuzden bence erkekte isteksizlik ya travma veya pskolojik bi sorun vardir ya da yuksek ihtimal escinseldir.

Iliskiye yanaşmaması sizden çekindiği için karşında yetersiz küçük dusecegi için gibi geldi bana bu yüzden istemiyor her seferinde başarısız olacak kaygısı var biran önce doktora gitmesi lazim ama bunu yumuşak incitmeyecek şekilde söyleyin

Back
X