Gebeliğe Hazırlık Kasimda klomene baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amin canim benimde bir oglum var 6 yasinda
Masallah allah bagislasin. Benim oglan da daha onceki gebeligimi bildigi icin hep anne hadi bebegimiz gelsin artik diyor o yuzden bende haberi ona vermek icin sabirsizlaniyorum

Kızlarrr bben de devlette doktor buldum çok iyi birine benziyor. Eşim de hastanede çalıştığı için rahat edeceğim sanırım. Klomende 2.günüm ve zaman böyle geçmiyor bir an önce ilk ay bitsin istiyorum inşallah hepimizin bu ay tutar yaa :))

Hanımlar idrarda tortu nasıl oluyor idrar tortuluysa hamilelik varmış diyolar da ben idrara çıkınca nokta nokta biseyler görünüyor o mu tortu internette kum gibi ince bisey yazıyor

kizlar bende bu ay kullancam klomen doktorum acikla yapmidi yan etkileri nelerdir ilk defa kullancam
canım yan etkisi kasık agrısı olabiliyor tek onu biliyorum

Kızlarrr bben de devlette doktor buldum çok iyi birine benziyor. Eşim de hastanede çalıştığı için rahat edeceğim sanırım. Klomende 2.günüm ve zaman böyle geçmiyor bir an önce ilk ay bitsin istiyorum inşallah hepimizin bu ay tutar yaa :))
canım benim bitti 2 gün önce gerçekten zaman geçmiyor daha yumurtalar yok sadece bir tane 14 mm olmuş bakalım

Selam kızlar,bende çarşamba kontrole gidicem.Klomen kullandım bitti.Bakalım nolcak

Back
X