amin canim. Klomenle ikizde oluyormus. Ikiz kizim olsa ne guzel olur:)Hayirlisi olsun insallah canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canim. Klomenle ikizde oluyormus. Ikiz kizim olsa ne guzel olur:)Hayirlisi olsun insallah canim
Rabbim versin insallahamin canim. Klomenle ikizde oluyormus. Ikiz kizim olsa ne guzel olur:)
amin canim benimde bir oglum var 6 yasindaRabbim versin insallah![]()
Masallah allah bagislasin. Benim oglan da daha onceki gebeligimi bildigi icin hep anne hadi bebegimiz gelsin artik diyor o yuzden bende haberi ona vermek icin sabirsizlaniyorumamin canim benimde bir oglum var 6 yasinda
canım yan etkisi kasık agrısı olabiliyor tek onu biliyorumkizlar bende bu ay kullancam klomen doktorum acikla yapmidi yan etkileri nelerdir ilk defa kullancam
canım benim bitti 2 gün önce gerçekten zaman geçmiyor daha yumurtalar yok sadece bir tane 14 mm olmuş bakalımKızlarrr bben de devlette doktor buldum çok iyi birine benziyor. Eşim de hastanede çalıştığı için rahat edeceğim sanırım. Klomende 2.günüm ve zaman böyle geçmiyor bir an önce ilk ay bitsin istiyorum inşallah hepimizin bu ay tutar yaa :))
sagol canimcanım yan etkisi kasık agrısı olabiliyor tek onu biliyorum
canım benim bitti 2 gün önce gerçekten zaman geçmiyor daha yumurtalar yok sadece bir tane 14 mm olmuş bakalım
Insallah bu ay olur hamile kalirizsagol canim
Insallah canim. Hanimlar ben bugun doktora gittim sagda 14 mm yumurta olusmus. Oda buyuyecek boyutta degil dedi carsamba tekrar cagirdiInsallah bu ay olur hamile kaliriz
insallah buyur canimInsallah canim. Hanimlar ben bugun doktora gittim sagda 14 mm yumurta olusmus. Oda buyuyecek boyutta degil dedi carsamba tekrar cagirdi
kac aydir ugrasiyosun bebek icininsallah buyur canim
bende carsamba kontrole gidicem canim carsambada ilacim bitti senin ne zaman bitti ilacin canimSelam kızlar,bende çarşamba kontrole gidicem.Klomen kullandım bitti.Bakalım nolcak
canim benim 1.5 senedir olmuyor sen ne zamandir ugrasiyosubkac aydir ugrasiyosun bebek icin
Cuma bitti benimbende carsamba kontrole gidicem canim carsambada ilacim bitti senin ne zaman bitti ilacin canim
canim benim 1.5 senedir olmuyor
ilaclarla duzelmiyormu canim. Tsh oraninmi yuksek ciktibenim 8 ay oldu canim triod sorunum var benim