Klomen ve çatlatma iğnesi

İlk seferde kullanmadım İkinci klomen kullandığım da da çatlatma iğnesi kullanmadim . Dr rahim duvarı çok ince tutunma ihtimali düşük dedi . Bende gerek yok o zaman dedim kendi çatlar zaten diye . Ama sonra başka doktor ilk klomen kullandıktan sonra duphaston önermişti kendim onu içmeye başladım . Nasip ya iki yumurtadan biri tutundu.
Duphastonu ne zaman içmeye başladınız benim rahim kalınlığı güzel. En son doktorum Klomen başla kendiliğinden çatlar dedi ama kiste dönüşür diye içmedim meğer kendi yumurtam büyümüş o kiste dönüştü

Duphastonu ne zaman içmeye başladınız benim rahim kalınlığı güzel. En son doktorum Klomen başla kendiliğinden çatlar dedi ama kiste dönüşür diye içmedim meğer kendi yumurtam büyümüş o kiste dönüştü
Yanlış hatırlamıyorsam adete 10-13 gün kala başlamıştım. Adetle atılır inşallah kendiliğinden geçer. Doktor kontrolünde kullanıyorsun zaten ya korkmayın kullanın bence

Yanlış hatırlamıyorsam adete 10-13 gün kala başlamıştım. Adetle atılır inşallah kendiliğinden geçer. Doktor kontrolünde kullanıyorsun zaten ya korkmayın kullanın bence
Ben aşılama da kullanmıştım adet geciktirmişti bırakınca iki gün sonra adet olmuştum

Merhaba kızlar ben bu ay ılk kez Klomen kullandım. Cumartesi günü Klomen bitti. Bugün kontrole gittim sol tarafta ıkı tane yumurtam gelısmıs 18 mm doktorum çarşamba günü çatlatma ıgnesi yap. 36 saat sonra ilişki sonrasında da cumartesi pazar da ilişki önerdi. İlk ayda bu sekılde olup gebe kalanlar var mı acaba
Merhaba bende bu ay ilk kez klomen ve ovitrelle kıllandım benimde yumurtalıklarım ilk 5 gün ilaç kullandım yeterli olgunluğa gelmedi 23 Temmuz da 16 mm sağ 12 mm sol overdi doktor yeterli görmedi bi 5 gün daha kullanalım dedi 28 temmuza kadar kullandım o zamanda sağ 26 mm sol 24 mm olmuştu o gün 28 Temmuz 16.35 de iğnemi oldum bakalım 29 30 Temmuz da akşamları ilişkiyle değerlendirdim inşallah hayırlı sonuçlar alırız verdiğimiz çabalar karşılığını alırız 🤲🏻❤️

Back
X