Keşke evlenmeseydim keşke

Emoandrock

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
187
96
48
Hanimlar icim kopuruyorrrr. Boyle avaz avaz cokca aglamak istiyorum. Ya insain iyi niyetle yaptigi bisey bile burnundab gelir mi!!! Asure yaptim. Kocam aradi is arkadasi da istyormua kendiaine ve kardesine. 2 kavanoz yollar mi demis. Istrse malz alirim demis. Yok koyarm nolcak dedim. Normlade 2 kisiyz evse buyuk tencerem yok. 2 tencere yaptim boldum. Is arkadasina da 2 kavanoza kiydum. 2 tane 750 ml lige kiydum. Baslaid soylenmeye ben sana dun demedim mi yap koy diye koydum zaten dedim. Odun kopuyo birinw bisey vermye dedi yahu ne alakasi var daha ne kadar vericm doldurdum iste. Geri kalani da belli dagitacaklarm dedim. 2 tencere yaptm zaten anca cikti bunlar ddedim. Burnummmmmdan getirdi. Az koymusum. Inunla iddalasiyormusum. Kopur kopur kopurttu kendini. 1 er kiloluklara bosalttim baskalarinin hakkindan vererek.. annesine de yolladm. Aile apartmani. Bu sefer niye dayimlara da yollamadin desi. Bilnem hic yollamiyodum ki bi annene yolluyordum dedim. Bi posta da ona kopurdu. Kapiya falan vuruyo yumruguyla. Cildiricaaammmmm artiiiiik. Cildiricam aptaaaal aptal sebeplerden kavgalardan biktimm. Cok biktim. Aklimin hayalimin almycagi seylerden kavga ediyoruz. Sanki 60 yasinda incik cincik seyleri dusunen tee 80 li yillarin sert surekli sinirli olan adamiyla yasiyorum. Oyle hissediyorum. Ya bu zamanda daha bu yasta boylr sinir adam yok. Daha gencsin. Ne bu tavirlarin ne. Daha gec3n hafta tatile ciktik. Heppp izledim etraftaki kari kocalari. Hepp uyumlular. Hic kiz bisey yaptignda, ters bakan ya da aaa bana saygisizlk yaptin diyen insan degl kocalari. Gerci biz de disardan iyi gibi duruyoruz. Bilmiyorum. Ama benmki gibi degillerrrr. Agir abi takilmak icin kasmiyorlarrrr. Daha 29 yasinda.Biktimmmm herseye. Saygi saygi saygii demesinden. Cokkkkkkk bulanigim. Ama biktimmmm. Keske 6 sene oncemi geri verseler. Donebilsem... neler vermezdim

Allahım sabır :bicak: insan gibi düşüneceksin sadece yaa bu kadar basit.

Saygı görmek istiyorsan sen de bana saygı göster kocacığım diyin.Çalışıyor musunuz? İşiniz gücünüz var mı?
Ben bunu cok dedim. Sakinken.. bana sen bana bisey yapmadignda ters cevap vermedignde ben zaten sana iyiyim diyor. Yalannn. Neyi kabul etti ki. Her kavgada allahh affetsin deli gibi gunaha girip mezardakj babasina sayip sovuyorum bunu boyle kendin gibi sinirli hircin yetistrdigin icin dyorjm:((( 4 aydir calismiyorum. Ama hep boyle biri. Calismayla falan inanin alakasi yok

Anladığım kadarıyla agresif olmak için hep bir bahanesi var öyle mi? :KK64: Sizden aşırı bir saygı bekliyorsa, önce size karşı saygılı olmayı öğrenmesi gerekecek. Talepte bulunun.

Ya ne ayıp. İlk günden beri böyle miydi bu adam(!)
[/QU

Evliligmin 5. Ayinda ayak parmagim kirildi arbede sirasinda. Yani cekistirirken oldu. Ama duaunun cekistirirken diyorum.. bu sinirini bu ofkesibi bilmiyordum. Ya da gormek istemedim..

Evliligmin 5. Ayinda ayak parmagim kirildi arbede sirasinda. Yani cekistirirken oldu. Ama duaunun cekistirirken diyorum.. bu sinirini bu ofkesibi bilmiyordum. Ya da gormek istemedim..
Bir dizide kadın karakter şöyle diyordu: Şiddet sandığınız gibi bir tokatla başlamıyor. Önce Facebook profil fotografini kızımızın fotoğrafı yap diyor, size de tatlı geliyor bu düşünce. Sonra mini etekle işe gitme diyor, beni korumak istiyor diyorsunuz. Sonra bir gün itip kakiyor. Sonunda da şiddet geliyor.

Gerçekten, herif ben öküzüm demiş ama siz gormemissiniz...

Sizi cok ama cok iyi anliyorum, böyle eşler gercektende cok yorucu oluyorlar.. bilmeyen de anlamaz zaten.. benim esimde ayni durup dururken hic olmadik yere gereksiz seylerin tartismasini yaratabiliyor.. ve alttan alip susmaktan insan cok yorulup yipraniyor
Cookkkk voooooookkkk yoruldummm. Bi de boyle anlayan cikinca suan hungur hungur agliyorum. Sebep ne ??? Hicbirseyy. Dusunuyirum dusunuyirum ve biktiimmm. Cocuk yapmadan bosansam mi diyorum. Sonra unutuyorum.. boyle omur gecer mi bilemiyorum

Yuh asabiyete gel
Fazlamı yumusak yüzlüsünüz acaba
Baslarım iş arkadasına der iki kavanozuda cöpe bosaltırdım bu kavgaya
Hahhh iste dediginizi o yapardi biraz daha uzasaydi bu kavga. Ise gec kaldi falan cok uzatamadi. Yoksa desiginizi tammmm olarak yapardi. Yapmadigi sey degil bu tarz kavgalarda

Canim benim.. ben 4 sene oldu evleneli ve inanki hic birsey degismedi ve degismiyor.. biz sadece daha sabirli olmayi ögreniyoruz ve daha da cok susmayi.. benim esim hersey cok iyi yürüdügü anda hic olmadik yere hata ariyor ve tartisma icin birsey bulmaya calisiyor.. bende ayni nezaman bosanmayi düsünsem hersey yoluna giriyor.. ben ilk baslarda cok agliyordum daha yeni yeni ögreniyorum umursamam lazimmis.. ama gercekten insan yaslaniyor kendimi en az 15sene daha da yasli hissediyorum

Hahhh iste dediginizi o yapardi biraz daha uzasaydi bu kavga. Ise gec kaldi falan cok uzatamadi. Yoksa desiginizi tammmm olarak yapardi. Yapmadigi sey degil bu tarz kavgalarda
Siz yapmalıydınız yahu
Deli deliyi görünce comagını saklarmıs
Bi cinnet bi sinir krizi siz gecirmeliydiniz

Anladığım kadarıyla agresif olmak için hep bir bahanesi var öyle mi? :KK64: Sizden aşırı bir saygı bekliyorsa, önce size karşı saygılı olmayı öğrenmesi gerekecek. Talepte bulunun.
Kadin erkegi okkkkkadar cok ayiriyor kiii. Su diyolaga ne diyor biluyor musunzu? Benim dedigimi djnlemedin kendi kafan ne dediyse onu yapiyosun. Yap deidm mi doldur dedim mi dolduracaksin. Olay bu. Neden ilk az bu dedignde a tamam dur dolduruyim demeidm ona aciklama yaptim. Aciklama da ne? Ya geri kalaninin yeri var dagiticam demem. Zaten 2 buyuk tencere cikti anca yetti demem. Demem de demem

Bir dizide kadın karakter şöyle diyordu: Şiddet sandığınız gibi bir tokatla başlamıyor. Önce Facebook profil fotografini kızımızın fotoğrafı yap diyor, size de tatlı geliyor bu düşünce. Sonra mini etekle işe gitme diyor, beni korumak istiyor diyorsunuz. Sonra bir gün itip kakiyor. Sonunda da şiddet geliyor.

Gerçekten, herif ben öküzüm demiş ama siz gormemissiniz...
Eve herrseyi alir istedigimi alir en iyisini vs. Bhnlari yapinca ben butun gorevlerimi yapiyorum diyor. Bu degil ki. Evet guzel bisey cogu erkek yapmiyor. Guzel. Ama bu degil sirf bu degilllll. Sen bana saygi duymadiktan sonra en ufak biseyde sayip sovdukten sonra sen benden ne bekliyorsun ki. Hakaretlerinden dolayi soguduuum yaklasmaiyroum. Itip kaktigi da oluyor. Cokkk

Kadin erkegi okkkkkadar cok ayiriyor kiii. Su diyolaga ne diyor biluyor musunzu? Benim dedigimi djnlemedin kendi kafan ne dediyse onu yapiyosun. Yap deidm mi doldur dedim mi dolduracaksin. Olay bu. Neden ilk az bu dedignde a tamam dur dolduruyim demeidm ona aciklama yaptim. Aciklama da ne? Ya geri kalaninin yeri var dagiticam demem. Zaten 2 buyuk tencere cikti anca yetti demem. Demem de demem
E siz kölesi değilsiniz ki, sizi böyle kimse ezemez. Böyle bir evlilikte de olan sadece size olur, hep siz ezilirsiniz. Eşinize eylemlerinizin açıklamasını da yapamayacaksanız niye birliktesiniz? Eşinizin ego problemi var bence, doktora görünmeli.

Canim benim.. ben 4 sene oldu evleneli ve inanki hic birsey degismedi ve degismiyor.. biz sadece daha sabirli olmayi ögreniyoruz ve daha da cok susmayi.. benim esim hersey cok iyi yürüdügü anda hic olmadik yere hata ariyor ve tartisma icin birsey bulmaya calisiyor.. bende ayni nezaman bosanmayi düsünsem hersey yoluna giriyor.. ben ilk baslarda cok agliyordum daha yeni yeni ögreniyorum umursamam lazimmis.. ama gercekten insan yaslaniyor kendimi en az 15sene daha da yasli hissediyorum
Yemin ederim 50 yasinda gibi hissediyorum. Kac kere doktora gittim. cokkk halsizim cok yorgunum hep. Hep uyumak istyorum neyim eksik diye. Hicbisey cikmiyro. Bi doktor psikolojik olabilir demisti. Kimseye demiyorum. Kocam desem zaten soylesem biyeriyle dalga gecer com afedersiniz. Der ki Allah sevgisi olmayan ruh hastasi olur. Eger Allah sevgin olsa ilgin olsa bole durumlara dusmezsin der. Ama eminimmmmm bu yorgunlugum ahlszligim hep mutsuzlugumdan boslukta olmamdan. Tam hah duzeldik hakkaten ben de iyi olsam iyiyiz. Iyi biri diyorum. Sonra booooooos sebepten kavga ediyoruz beni asagliyo basa sariyorim

Benim babama benziyor başkalarını yedirip içirip, ailesini ezen. Bir kez misafir geldi, bu dediğim de çok oldu 10 seneden fazla. Babam gelirken kola almış. Neyse yemek, çay, çayın yanına tatlı, kuruyemiş, meyve, en son kahve. Ve misafirler artık gitti. Babam onlar gidince tutturdu misafire kola vermediniz diye söylenmeye. Dedik ya ne zaman içeceklerdi gittiler napalım. İçimden de zıkkımın kökünü yesinler dedim. O yüzden ben misafir sevmiyorum, benim ve eşimin arkadaşları gelir yeriz içeriz sohbet ederiz ama kimse için kendimi paralamam. Allahtan eşim benden rahat, ben şunu da yapayım diyorum gerek yok der.

Back
X