- 17 Kasım 2015
- 187
- 96
- 48
- Konu Sahibi Emoandrock
Dediginiz gibu ben bu tarz seyleri buraya yazip ama normalde iyi deisgimde beni sucluyorlar. Yani normalde zaten assla kjmseye anlatmyorum. Anlatacak kimsem yok. Bi burda dertlesiyorum. Hicbirseyimi esirgemez. Bisey istersem icimse birakmaz. Evine bakar vs. Ama seviyor muyum blmiyorum. Cok aoguddum mesela. Afedersn ama cinsellikte cokkk aogudum yanasasim gelmiyor. Hakaret ettigi vurdugu aklima geliyor. Ama normalde konusurken falan herseyi hali altina supureboliyroim bisey yokmus gibi. Bence bu cinsellkte psikolojik. Inadimdan yaptigim bisey degil. Mesela ailem falan rahat olsa bosanirim snairim. Ama ablam yeni bosandi ve annem ablam olmuscesine uzulup dert ediyor kendine. YapamiyorumBiz 4 bucuk senelik evliyiz gülüm.. cocugumuz yok ikimizde cok calisiyoruz.. esim bana maddi ve manevi evlendigimiz günden beri cok yardimci oldu.. bu kötü huylari haric cok merhametli ve yardim sever beni ona hep baglayan bunlar gbi seyler.. ben insanlari kaybetmekten cok korkuyorum daha cok konusmadka ve anlasmakda cözüm ariyorum.. kimileri diyor amaaan ben olsam cekmezdim.. bana sorarsaniz herkezin kendi bilecegi herkezin kendi özgür hayati ben ama bunca seye ragmen esimi cok seviyorum belki de cahilliktendir bilemiyorum..