- 8 Haziran 2013
 
- 59.790
 
- 159.145
 
- 898
 
Herkese merhaba 
Bu kategori Magnolia yaptım. Umarım beğenirsiniz

		
		
	
	
		
	
Malzemeler
Muhallebisi için;
 1 litre süt
 1 su bardağı toz şeker 
 1 kahve fincanı mısır nişastası 
 2 yemek kaşığı un
 1 paket vanilya 
 2 yumurta sarısı 
 200 ml (1 paket) krema 
 3 yemek kaşığı PINAR LABNE
Süsleme ve katlar için;
 2 paket burcak bisküvi 
 
 Çilek 
 
Yapılışı;
— ilk olarak muhallebiyi hazırlayalım
Tencereye (krema ve pınar labne hariç) sütü, şekeri, yumurta sarılarını, vanilyayı, nişasta ve unu ekleyip. Ocakta göz göz olana dek pişirelim.
		
	
		
	
- Soğuyunca krema ve pınar labne'yi ekleyip mikser ile çırpalım.
		
	
- Bisküvileri robottan çekelim.
		
	
- çilekleri boylamasına ince dilimler halinde keselim
		
	
- servis edeceğimiz bardaklara ilk 2 yemek kaşığı bisküvi, sonra çilekleri dizelim
		
	
		
	
- muhallebisini ekleyelim.
		
	
- Tekrar üzerine bisküvi ekleyip dilediğimiz gibi süsleyelim.
Sunum zamanı
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
	
		
			
		
		
	
				
			Bu kategori Magnolia yaptım. Umarım beğenirsiniz
Malzemeler
Muhallebisi için;
Süsleme ve katlar için;
Yapılışı;
— ilk olarak muhallebiyi hazırlayalım
Tencereye (krema ve pınar labne hariç) sütü, şekeri, yumurta sarılarını, vanilyayı, nişasta ve unu ekleyip. Ocakta göz göz olana dek pişirelim.
- Soğuyunca krema ve pınar labne'yi ekleyip mikser ile çırpalım.
- Bisküvileri robottan çekelim.
- çilekleri boylamasına ince dilimler halinde keselim
- servis edeceğimiz bardaklara ilk 2 yemek kaşığı bisküvi, sonra çilekleri dizelim
- muhallebisini ekleyelim.
- Tekrar üzerine bisküvi ekleyip dilediğimiz gibi süsleyelim.
Sunum zamanı
	
