Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
YarışmaMagnolia - Eti Burçak Bisküvi Sponsorluğunda
Geçen kategori farklı yaptım azdı oyum.Öyle olmasaydı aklımda yine farklı sütlü tatlı tarifi vardı onu yapacaktım. Yine bünyem kaldırmaz diye vazgeçtim
Geçen sefer popi almadım süründüm yerlerde Alınmıştır dedim ilk olarak inanmayarak yazdım ama benim nasibimmiş. Bayağı da yapan olmuş sitede yarışma için, ben de dahil oldum
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım Hemen alınmamıştır derken 10 saniye içinde konu açılır açılmaz gitmiştir diye düşündüm. Yoksa ben de yazalı 1 dakika falan olmuştur herhalde çok ta geç değil. Ben de hızlıyım aslında yeter ki o an aklımda tarif olsun
Merhaba herkese
Bugün magnolia yaptım. Tat olarak çok güzel olmuştu. İnşallah sunum olarak ta beğenirsiniz
Malzemeler : Eki Görüntüle 3656722
Eki Görüntüle 3656723
1 litre süt
3 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı nişasta
1 su bardağı toz şeker
1 yumurta sarısı
1 paket vanilya
1 yemek kaşığı tereyağı
1 paket krema veya 1 poşet krem şanti
Katları için
1 paket yulaflı bisküvi
Çilek
Süslemek için
Ben çilek ve az miktarda böğürtlen ve toz fıstık kullandım.
Yapılışı:
Derin bir tencereye un, nişasta, şeker, yumurta ve sütü topaklanmaması için iyice karıştırıp ocağa alalım. Kaynayana kadar karıştıralım ki dibine sarmasın. Kaynayınca tereyağını ve vanilini ilave edip altını kapatalım. Eki Görüntüle 3656720
Ilıyınca krema veya şantiyi ilave edip iyice karıştıralım.