• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Artik ayaktami kaliyoe oturuyormu bilememde su baskı hissi gecmedi bi turlu birde sutyen yapisti nefes aldirtmiyor ne zaman gecicek bu durum bide ne zaman rahat yaticam bilmiyorm :)
1 ay sabretmen lazım maalesef.1 aydan sonra ameliyat sütyenini çıkarttım ben.ayh günlerce bana işkence olan sütyen doktor çıkartabilirsin diyince rahatsız etmemeye başladı iyi mi :KK70:dün ameliyattan sonra ilk defa yan yattım :KK22:nasııııııll özlemişimmmmm :KK73:

Şimdi senin göğüslerin kaç beden oldu Betüs :)
Bilmiyom valla doktor 80.beden sporcu sutyeni aldirtti dun yeni resim yukledm bak buyuklugune acaba kac olucam bnde merak ediyorrrmm 80 kalirm kuculmezse

1 ay sabretmen lazım maalesef.1 aydan sonra ameliyat sütyenini çıkarttım ben.ayh günlerce bana işkence olan sütyen doktor çıkartabilirsin diyince rahatsız etmemeye başladı iyi mi :KK70:dün ameliyattan sonra ilk defa yan yattım :KK22:nasııııııll özlemişimmmmm :KK73:
Kaldi 15 gunum yaniii. Su sutyeni bi cikarsam bende rahatliycam ya . nasil peki yani ameliyt onceki gbi rahatmisin yoksa hala o hantal agirlk baski gerginlk kamburlk yorgnluk oluyormu

Kaldi 15 gunum yaniii. Su sutyeni bi cikarsam bende rahatliycam ya . nasil peki yani ameliyt onceki gbi rahatmisin yoksa hala o hantal agirlk baski gerginlk kamburlk yorgnluk oluyormu
yok daha tam ameliyat öncesine dönemedim.o ağırlık hissi fln yok ama memeler şiş tabiki daha.3 aydan önce de sanmıyorum şişlerin ineceğini ben.ama şuan hala sütyensiz gezmiyorum ben.balensiz de olsa takıyorum.doktor takmamı söyledi.

yok daha tam ameliyat öncesine dönemedim.o ağırlık hissi fln yok ama memeler şiş tabiki daha.3 aydan önce de sanmıyorum şişlerin ineceğini ben.ama şuan hala sütyensiz gezmiyorum ben.balensiz de olsa takıyorum.doktor takmamı söyledi.
Tabi ya takmadan olmaz benim artk istedigim dik durayim uyuym o baskı hissi gecsin ya varsin sis kalsin daha guzel :D 15 gun daha sıkaym disimi

Bi tık daha büyük olsaydı keşke diyen çok kişi var mı acaba?
Ona göre 400cc koyun uleyn derim belki yarın.
Bence bosver abla doktor ne diyosa onu yap. Cogu pisman oluyor bir tık yukarisi dedigi icin. Tasiyamama oluyomus bide malum deri esneme acisi.. Sahsen bana 350 diyen olmustu 350 koysa yıkılırdım:D

çok teşekkür ederim inş sonuçları iyi olur.
Direnler doktorun tercihi genelde bazi dr.lar kullaniyor bazilari kullanmiyor.ameliyattan once dr.una danis bu konuda. bende kullanilmadi mesela dr.sinir uclarini yakarak kanamayi durduruyormus. Havalar sicak sen bol bi askili atlet alsan yanina yeter yada onden dugmeli bi pijama ama kollarini zorlamayacak kadar bol olsun.ben nerdeyse gece boyunca hic bisey giymemistim ustume sargilar ve ameliyat sutyeni vardi cok rahatsiz olursan bi tane sal alabilirsin yanina omuzlarini gogsunu örtersin

Back
X