- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
Netleşince anketimi oylarsanız sevinirimKesin olmamakla birlikte doktorumuzun ilk tahmini de kız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Netleşince anketimi oylarsanız sevinirimKesin olmamakla birlikte doktorumuzun ilk tahmini de kız![]()
evet çok oldu öğreneli soylemistimde anketinizi de oylamistim erkek bilmistiniz☺Ögrendinizmi![]()
Ayyy çok kişi olunca unutuyorum pardon canımevet çok oldu öğreneli soylemistimde anketinizi de oylamistim erkek bilmistiniz☺
hiç önemli değilAyyy çok kişi olunca unutuyorum pardon canım![]()
Saglıkla gelsin prenses oyladınız dimi anketimiEvet kizim olacak bildiniz![]()
EvetSaglıkla gelsin prenses oyladınız dimi anketimi![]()
Teşekkur ederim
Saglıkla gelsin ogluş tekrar baktım nubu paralel demekki pozisyonlar çok değiştiriyor hayırlı olan buymuş ilk bebekmiSiz kız dediniz erkek çıktıSukut u hayale uğramadım desem yalan olur
![]()
Olabilir :) Ben hala bi umut doktorun yanılmış olabileceğini düşünmek istiyorum nedenseSaglıkla gelsin ogluş tekrar baktım nubu paralel demekki pozisyonlar çok değiştiriyor hayırlı olan buymuş ilk bebekmi![]()
Dün öğrendim sonucu sağlıklı bir kızçe annesi olucakmışım tahminlerin için teşekkürlerUsg kaç haftalık başka usg varsa paylaşın 11 +yada 12+
Saglıkla gelsin prensesDün öğrendim sonucu sağlıklı bir kızçe annesi olucakmışım tahminlerin için teşekkürler![]()
Inşallah bakalım artıkSaglıkla gelsin prensesevet tahmimde kız gibiydi
![]()
Merhaba 9 haftalığızSaglıkla gelsin prensesevet tahmimde kız gibiydi
![]()
Ben de merak ediyorum ama biraz daha bekle denildi tahmininiz var mı acaba?