Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Pierre Cardin PS409 Aloin Bebek Arabası

WOLFROG

Ekşiden aynı tadı alamıyorum
Pro Üye
Anneler Kulübü
24 Haziran 2011
23.556
49.199
798
Bu üründen kullanan var mı acaba?

15.webp

Bunu kullanmadım ama istenilen özelliklere sahip gördüğüm kadarıyla :)
öncelikle çift yönlü olması çok önemli (bizimkinde olmadığı için eksikliğini çok yaşadım)
tentesi aşağıya kadar iniyo süper (özellikle yağışlı havalarda çok rahat edersin)
ayak koruma kısmı varmış (buda bizde yok ayaklarını sürekli örtüyle örtmek zorunda kaldım)
alt sepeti geniş olmalı
Arabayı katlarken fazla yer kaplamamalı zira şahsi arabaya sığmayıp deli edebiliyo
şimdilik bunlar geldi aklıma canım ;)

Bunu kullanmadım ama istenilen özelliklere sahip gördüğüm kadarıyla :)
öncelikle çift yönlü olması çok önemli (bizimkinde olmadığı için eksikliğini çok yaşadım)
tentesi aşağıya kadar iniyo süper (özellikle yağışlı havalarda çok rahat edersin)
ayak koruma kısmı varmış (buda bizde yok ayaklarını sürekli örtüyle örtmek zorunda kaldım)
alt sepeti geniş olmalı
Arabayı katlarken fazla yer kaplamamalı zira şahsi arabaya sığmayıp deli edebiliyo
şimdilik bunlar geldi aklıma canım :KK66:

Ben bunu aldim ki ;) Ama grisini...

ben de bu bebek arabasını almak istiyorum kullananlar fikirlerini yazabilir mi lütfen?

Bu arabayi aldim ama bebek dogmadigi icin henuz kullanamadim. Ama cok begendim, kumasi filan cok kaliteli. Kullaninca yazarim.

çok sevinirim gerçekten, özellikleri gayet iyi görünüyo kullanışlıysa, dayanıklıysa içim rahat alıcam ben de :anneadayı:

çok sevinirim gerçekten, özellikleri gayet iyi görünüyo kullanışlıysa, dayanıklıysa içim rahat alıcam ben de :anneadayı:

Biraz bos kullandim. Kolayca surup manevra yapabiliyorum. Icinden naylon yagmurluk ve soguk havalar icin on battaniye gibi bisey cikti. Onlar bile cok kaliteli. Zaten durusundan bile farkediyor. Ama aceleniz yoksa iki hafta icinde doguruyorum Allah in izniyle :D Bebekle sureyim, memnun kalmadigim bir sey olursa ancak oyle belli olur.

Allah kurtarsın canım :anneadayı: bende çok beğendim bu arabayı ana kucağıda varmiydi yanında

Biraz bos kullandim. Kolayca surup manevra yapabiliyorum. Icinden naylon yagmurluk ve soguk havalar icin on battaniye gibi bisey cikti. Onlar bile cok kaliteli. Zaten durusundan bile farkediyor. Ama aceleniz yoksa iki hafta icinde doguruyorum Allah in izniyle :KK70: Bebekle sureyim, memnun kalmadigim bir sey olursa ancak oyle belli olur.

hahah tamam benim acelem yok daha vaktimiz var, kullanınca da görüşlerinizi alalım o zaman :KK24:
allah kolaylıkla, sağlıkla bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin :nazar:

hahah tamam benim acelem yok daha vaktimiz var, kullanınca da görüşlerinizi alalım o zaman :KK24:
allah kolaylıkla, sağlıkla bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin :nazar:

Amin cok sagolun. Hepimiz insallah ;)

selam, doğum yaptınız sanırım inşallah her sey yolundadır konuyu görünce merak ettim :KK28:

Evet dogum yaptim, cok sukur suan icin hersey yolunda.

Iki aksamdir bebegimi arabasina koyup yuruyuse cikiyoruz. Ilk defa kullaniyorum yani. Ben cok memnun kaldim. Surusu manevralari cok iyi.

Evet dogum yaptim, cok sukur suan icin hersey yolunda.

Iki aksamdir bebegimi arabasina koyup yuruyuse cikiyoruz. Ilk defa kullaniyorum yani. Ben cok memnun kaldim. Surusu manevralari cok iyi.

çok sevindim allah analı babalı büyütmek nasip etsin yorum için de teşekkürler

WOLFROG WOLFROG merhaba iyi geceler.
Bebek arabasını alıp kullanmıssınız hayirli olsun.
Bizde Allah izin verirse bebek bekliyoruz ve bu arabayı beğendik. Uzun zamanda olmuş siz alalı. Görüslerinizi öğrenebilir miyim? Nette bir yorum gördüm çift taraflı kullanmada sıkıntı yasamis birisi. Sizde böyle bir durum oldu mu? Birde manevrası nasıl tekerlekleri gerçekten 360 derece mi?
Teşekkür ederim şimdiden :) KK dan biri kullanmış çok sevindim. Görüşleriniz önemli :)

WOLFROG WOLFROG merhaba iyi geceler.
Bebek arabasını alıp kullanmıssınız hayirli olsun.
Bizde Allah izin verirse bebek bekliyoruz ve bu arabayı beğendik. Uzun zamanda olmuş siz alalı. Görüslerinizi öğrenebilir miyim? Nette bir yorum gördüm çift taraflı kullanmada sıkıntı yasamis birisi. Sizde böyle bir durum oldu mu? Birde manevrası nasıl tekerlekleri gerçekten 360 derece mi?
Teşekkür ederim şimdiden :) KK dan biri kullanmış çok sevindim. Görüşleriniz önemli :)

Siz bu arabayi aldınız mı? Memnun musunuz?

Evet arabayı aldık. Tekerleri de 360º dönüyor. Normalde çift taraflı olayında sürüşte bir sıkıntı yok. Manevrası güzel. Fakat bebek bize dönük kullanımda ön taraf kalkmıyor. Diğer tarafta sorun yok ama bu şekilde yüksek yerlere çıkarken kaldıramıyoruz. Tasarım hatası sanırım. Buradan büyük puan kırdım.

Evet arabayı aldık. Tekerleri de 360º dönüyor. Normalde çift taraflı olayında sürüşte bir sıkıntı yok. Manevrası güzel. Fakat bebek bize dönük kullanımda ön taraf kalkmıyor. Diğer tarafta sorun yok ama bu şekilde yüksek yerlere çıkarken kaldıramıyoruz. Tasarım hatası sanırım. Buradan büyük puan kırdım.
Hımm anladim, cok tesekkur ederim cevap için.

Siz bu arabayi aldınız mı? Memnun musunuz?

hayır ben casual cadillac aldım , bu modeli kullanan birini görüp konuştuğumda puseti bebek arabasına oturtunca çok büyük ve ağır hale geldiğini, manevra kabiliyetinin azaldığını ve de otomobillerinin bagajını tamamen kapladığını söyledi . ben de vazgeçtim :)

hayır ben casual cadillac aldım , bu modeli kullanan birini görüp konuştuğumda puseti bebek arabasına oturtunca çok büyük ve ağır hale geldiğini, manevra kabiliyetinin azaldığını ve de otomobillerinin bagajını tamamen kapladığını söyledi . ben de vazgeçtim :)
Bende vazgeçtim yoyko luxury aldım. Çok memnunum :) Teşekkür ederim cevabınız için

Back
X