Bebek arabası Chicco gördü plus

elysa970

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2025
21
1
1
25
Merhaba bir kaç gündür bebek arabası bakıyorum . Her baktığımın bir artısı bir eksisi var. Kesin olarak olmasını istediğim özellikler ise çift yönlü olması, oturma alanını çıkarmadan katlanabiliyor olması, tam yatış pozisyonu alabiliyor olması . Chicco Duo goody Plus modelini beğendim aslında ama bazı yorumlarda emniyet kemerinin çok kısa olduğunu ve 6 7 aydan sonra sadece karından bağlamak zorunda kaldığını yazmışlar. Kullanan var mı aranızda acaba?

Merhaba bir kaç gündür bebek arabası bakıyorum . Her baktığımın bir artısı bir eksisi var. Kesin olarak olmasını istediğim özellikler ise çift yönlü olması, oturma alanını çıkarmadan katlanabiliyor olması, tam yatış pozisyonu alabiliyor olması . Chicco Duo goody Plus modelini beğendim aslında ama bazı yorumlarda emniyet kemerinin çok kısa olduğunu ve 6 7 aydan sonra sadece karından bağlamak zorunda kaldığını yazmışlar. Kullanan var mı aranızda acaba?
Bahsettiğiniz özellikler benim kullandığımda da var
Kraft Kenya
YouTube dan videosuna bakın isterseniz

Kaç aydır kullanıyorsunuz acaba? Onun da tekerlekleri ile ilgili çok şikayet vardı
Bebeğim nerdeyse 1,5 yaşında ve maşaAllah diyeyim daha bir sorun yaşamadık
Hatta eşimle bazen deriz helal paraymış diye. Kuma girdi,yağmur gördü,çamur gördü. Hiçbir sorun yaşamadık.

Tekerleklerinin cok kucuk olmasi her arabada sorun yasatiyor.

Siz kasa malzemesine bakin aluminyum ya da aluminyum destekli olmasi onemli.

Iki yonlu arac diye takilmayin, ilk 6 ay sonrasi hicbir esprisi yok, o surectedr puset baglandigi icin dert olmuyor.

Kabin boylarin neredeyse tamamini emniyet kemeri kisa (nedense?)

Bizde joie tourist var, kabin boy 6 kiloluk bir arac, su an buyuk kizim 16 kilo ve kemerleri rahat bağlaniyor, arac tek yönlü ancak puset baglaniyor, dolayisiyla ilk 6 ay gerekli olan ebeveyne bakma ozelligini yine kullanabiliyorsunuz. Fakat tekerlekleri kucuk oldugu icin sadece avmler, hastaneler gibi yerlerde rahat suruyoruz.

Yine joie'nin su an adini unuttugum bir modeli var o cift yonlu ve epey katlanip kuculuyor, tekerlekleride irice yani rahatsizlik vermez.

Bebeğim nerdeyse 1,5 yaşında ve maşaAllah diyeyim daha bir sorun yaşamadık
Hatta eşimle bazen deriz helal paraymış diye. Kuma girdi,yağmur gördü,çamur gördü. Hiçbir sorun yaşamadık.
Maşallah . Peki kolunun uzayıp kısalmaması sorun yaşatıyor mu size ?

Ben de kraft kenya kullanıyorum memnunum, bebeğim 4 aylık yaklaşık 1-1.5 aydır puseti çıkardım bebek arabasini düz konuma getirip kullanıyorum. Geniş olduğu için uyuduğu zaman rahat rahat uyuyor. Puseti de arabaya sabit olarak taktım, arabadan sök tak beni çok oyalıyordu bu şekilde çok pratik oldu. Tekerlerinden nasıl bir şikayet var bilmiyorum ama oldukça konforlu bir sürüşü var. Hemen hemen her zeminde sürdüm diyebilirim

Ben de kraft kenya kullanıyorum memnunum, bebeğim 4 aylık yaklaşık 1-1.5 aydır puseti çıkardım bebek arabasini düz konuma getirip kullanıyorum. Geniş olduğu için uyuduğu zaman rahat rahat uyuyor. Puseti de arabaya sabit olarak taktım, arabadan sök tak beni çok oyalıyordu bu şekilde çok pratik oldu. Tekerlerinden nasıl bir şikayet var bilmiyorum ama oldukça konforlu bir sürüşü var. Hemen hemen her zeminde sürdüm diyebilirim
Sağ olun Kraft napoli tercih ettik. Koldan dönmesi, kumaşının terletmemesi, daha geniş olmasından ötürü .

Back
X