- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.186
- 798
Yine diyorum, çok alemsin Nisaa yaaa. Seni yakından, canlı kanlı tanımak acayip eğlenceli olurdumaalesef detaycıyım dıyeyım canım
bu detaycılıgım yuzunden bazen genelı kacırıyorum fazla ınce seylere takılıyorum kım gorecek mesela aynanın arkasını kım bakacak menteseye kım bakacak mobılyanın ayagının altınaaltı yere surundukce boyası gıtmıs ya onu bıle boyadım lavabo altlarında gıder boruları varya onları bıle boyadım
dekor yaparak hemde
dolabı acınca sadece boru gormek ıstemedım cırkın duruyordu ne yapayım ben olsam lepoar desenlı boru yapardım mesela duz beyaz boruyu kım naaapsın
uzatma kablolarımı bıle boyadım
o tavana kadar dedıgın yerde erıdım en sevdıgım ıste oturdugum bır odada 4 kosede kocaman devasa bıtkı olsun yanında da kucuklu buyuklu skulentler kaktusler olsun bıtkıcıyım ama cıcegı sevmem
cıcegı sevmem deyıp evın eskı halının komple cıceklı olması dasızofrenık durum
suan daha huzurluyum degıstırmek ıstedıgım hala bazı seyler var ama onu da seneye mesela evde berjerlerımı ve kanepelerımı degıstırmek ıstıyorum bu sene degıstırecektık aslında hatta gecen sene yatak odamızı degıstırmıstık ya bu sene de oturma grubu degısecektı kısmet olmadı bu yaz sonunda en gec kıs sonunda kesın oturma grubumuzu da degıstırırız tek o kaldı zaten evde degısmeyen![]()

Enerjine hayranım! Maşallah kuzum