Serenity Sonuçlarım Çıktı

kizannesi87

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2017
23
2
6
37
Kızlar geçen hafta 2'li testte yazmıştım Serenity testi yaptırıdığımı sonuçlarım geldi. Ne yazık ki sonuçlarım beklediğim gibi gelmedi. Kızımda 21. Kromozom bozukluğu yani Down sendromu olduğu tespit edildi. Sizce bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim ? :KK61::KK61:

Ciddi misin ? Cok guzel birşey bu daha 1 saat önce instagramda down sendromlu bebislerin fotoğraflarına bakıp begeniyodum neden bilmiyorum ama sizin adınıza mutlu oldum. Tabi 3 ve 4lu tarama testini de yaptırın yanılma payı var gibi ama ole bişey varsa da hayırlısı olsun demek istiyorum sağ saglim alın kucaginiza :anne:

Bu durumda ne denir bilmem. Ablamin 3. Bebegi down sendromlu, cok ozel ve kutsal cocuklar oluyorlar ama hayat epey zor oluyor anne baba icin maddi manevi bunlara hazirlikli olmalisin.
sen ne dusunuyosun ondan bahset biraz

Kiz kardesim 32 yasinda downlu. İnanin her isini kendi goruyor. Maas sliyorlar emekli sandigiba bagli ve anne de aylik bakim parasi aliyor. İlgi alaka sevgi sevkat onlarin enn sevdigi. Bizim goz bebegimiz adi damla. Yalniz su var gecen bir arkadsdim amniyoda bile downlu cikti. Dogum yapti hazirladi kendini oglu normal dogdu bir yasina girdi turp gibi maymun. Yani Rabbimin sinavi olabilir. Tevekkulu birakmayin elden.

Kiz kardesim 32 yasinda downlu. İnanin her isini kendi goruyor. Maas sliyorlar emekli sandigiba bagli ve anne de aylik bakim parasi aliyor. İlgi alaka sevgi sevkat onlarin enn sevdigi. Bizim goz bebegimiz adi damla. Yalniz su var gecen bir arkadsdim amniyoda bile downlu cikti. Dogum yapti hazirladi kendini oglu normal dogdu bir yasina girdi turp gibi maymun. Yani Rabbimin sinavi olabilir. Tevekkulu birakmayin elden.
@pbsc

Fotoğraflarını görüp beğenmeyle olmaz ki bu. İşin içinde olmayan anlayamaz. Rabbim kimsenin başına vermesin. Çok zor bir durum olsa gerek, hele o aldırıp aldırmamanın ikileminde kalmak. Benim dayım down sendromlu. Anneannem hergün kendisinden önce o ölsün diye dua ediyor. @kizannesi87 amniyosentez yaptırarak kesinleştirilmesi gerekiyor, Allahtan ümit kesilmez umarım yaptırdığın o test hatalı çıkar ve sağlıkla alırsın kucağına bebeğini.

İnilh o test yanılır ve bebeğin sağlıklıdır. Ama değilse bile rabbim Şen'inle olsun. Cennet anaların ayakları altındaysa eğer o bebek dünyadaki cennetin ahiretteki cennet kapın olsun. Rabbim içini ferahlatsın yavruna sağlıkla kavuş inş

Fotoğraflarını görüp beğenmeyle olmaz ki bu. İşin içinde olmayan anlayamaz. Rabbim kimsenin başına vermesin. Çok zor bir durum olsa gerek, hele o aldırıp aldırmamanın ikileminde kalmak. Benim dayım down sendromlu. Anneannem hergün kendisinden önce o ölsün diye dua ediyor. @kizannesi87 amniyosentez yaptırarak kesinleştirilmesi gerekiyor, Allahtan ümit kesilmez umarım yaptırdığın o test hatalı çıkar ve sağlıkla alırsın kucağına bebeğini.

Tabiki işin içinde olmayan anlayamaz ama anne olan bazı şeyleri az çok anlar. Mesela benim kızıma da pku değeri yüksek dediler 2 hafta kahroldum araştırmalara girdim nerdeyse kabullenmistim ama çok şükür ikinci kan testi temiz çıktı. Ayrıca o insanlar bana farklıymış gibi gelmiyor fotograflarini gorunce de beğeniyorum evet cunku her biri çok mutlu ve çok şükür ki güzel aileleri var her iki taraf için de büyük şans.

Anne olamayan bir suru kadin var. Allah size bi melek vermis bence aldirmayi dusunmeyin. Eger ozel bir bebegin annesi olmak varsa kaderde razi gelin belki de testler yaniliyordur. Ikili test yapildigina gore buyumus bebek nasil kiycaksiniz. Bu sonucu ogrenmemis gibi devam edin hayatiniza. Iki bebek kaybettim herseyine raziydim ama yasatamadim. Allah gonlunuze gore versin insallah..

inşallah yanılma olmuştur canım testte burda bir arkadaşında prenetal test ile %99 trizomi 18 çıkmıştı amniyosentezle o %1 lik ihtimal gerçek oldu bebeği sağlıklıymış benim de ikili riskim 35:1 çıkmıştı prenetal test yaptırdım çok şükür iyi çıktı sonucu kesinliği olup olmaldığını sorduğumda pozitif gelen sonuçlarda yanılma payı var demişti belki sende de böyle bir durum olabilir

Ciddi misin ? Cok guzel birşey bu daha 1 saat önce instagramda down sendromlu bebislerin fotoğraflarına bakıp begeniyodum neden bilmiyorum ama sizin adınıza mutlu oldum. Tabi 3 ve 4lu tarama testini de yaptırın yanılma payı var gibi ama ole bişey varsa da hayırlısı olsun demek istiyorum sağ saglim alın kucaginiza :anne:
Tarama testim kötü sonuç verdiği için genetik test olan serenity yaptırdım. Çok şükür ki yaptırdığım yerde bir Geneteik Uzmanı var ve beni bu yolda yalnız bırakmayacak

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim .Yaptırdığım test amniyosentezden oluşabilecek zararları tehlikeleri bertaraf etmek için zaten. Akın SEvinç Hocam sayesinde bunu başaracağıma inanıyorum

Anne olamayan bir suru kadin var. Allah size bi melek vermis bence aldirmayi dusunmeyin. Eger ozel bir bebegin annesi olmak varsa kaderde razi gelin belki de testler yaniliyordur. Ikili test yapildigina gore buyumus bebek nasil kiycaksiniz. Bu sonucu ogrenmemis gibi devam edin hayatiniza. Iki bebek kaybettim herseyine raziydim ama yasatamadim. Allah gonlunuze gore versin insallah..
aldırmayı düşünmüyorum ki zaten sadece ona daha iyi bir hayat sunmak amacım

Bu durumda ne denir bilmem. Ablamin 3. Bebegi down sendromlu, cok ozel ve kutsal cocuklar oluyorlar ama hayat epey zor oluyor anne baba icin maddi manevi bunlara hazirlikli olmalisin.
sen ne dusunuyosun ondan bahset biraz
Ben dünyaya gelmesinden yanayım eşimle ve doktorumla birlikte bu zorlu yolu aşabileceğimize inanıyorum bana çok destek veriyorlar.

Ben dünyaya gelmesinden yanayım eşimle ve doktorumla birlikte bu zorlu yolu aşabileceğimize inanıyorum bana çok destek veriyorlar.
Acikcasi tahmin ettim ve takdir ettim. Ama aldirmayi dusunuyorsan diye sana farkinda olmadan vicdan yapacagin bir cumle kurar miyim diye sormak istedim once.

Maddi manevi cok zorlu bir surec. Ama kesinlikle cok kutsal ve cok az insana nasip olan bir durum. Nasip olan diyorum cunku, evinizde cennetten bir melekle yasayacaksiniz bundan sonra... masumiyetini hic kaybetmeyen...

Bir cok saglik sorunuyla karsilasabilir, uzun sure hastsneler ve ameliyathanelerle hasir nesir olabilirsiniz. Bunlara maddi manevi hszirlsyin kendinizi. Ama unutmayin ki, dunyanin en sevimli cocuklarindan birine sahipsiniz:)

Allah yolunuzu acik etsin, yar ve yardimciniz olsun...

Back
X