- 13 Ekim 2016
- 3.195
- 39.681
- 508
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorun eşimde de, sende de değil kazen abi."Tabii ki Hayır, bensiz ne işi var oralarda !" diyenler sorun ; bende mi ? eşinizde mi ? onu da yorum olarak yazsanız : )
O çıta kırıldı ve daha evden çıkmıyor biliyor ki zırt pırt arayip rahatsız edeceğim mecburen kahveye de son verdi![]()
ben kardeşimle yollamam seninle yollarım
eminim kadınlar hakkında çok şey biliyorsun
neyin bir hasar yaratacagını çok iyi analiz edebilirsin
al işte güvenebileceğim en dogru insan :))
Ben kocayi Rusya'ya calismaya gonderdim,cesedi geldi,Ruhu orda kalmis.boyu devrilecise bosadim.Istersen soyleyeyim o seni gotursun Kazen gormus gecirmis.Tarihine asina..![]()
Ben gönderirim :) donerse benimdir donmezse ruslarin daha napiyim yaniii donmeyen adami :) :)Sevgili İlker Ayrık'ın başarı ile sunduğu "Yaparsın Aşkım" programından etkilenip bu anketi açayım dedim. Malum Dünya Kupası şu anda Rusya'da oynanıyor. Ben yanıma arkadaş arıyorum ve size soruyorum;
Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?
Gönderirim asla tereddüt etmem sizi tanımıyorum ama eşimi tanıyorum :)Sevgili İlker Ayrık'ın başarı ile sunduğu "Yaparsın Aşkım" programından etkilenip bu anketi açayım dedim. Malum Dünya Kupası şu anda Rusya'da oynanıyor. Ben yanıma arkadaş arıyorum ve size soruyorum;
Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?
Acı gerçek onunda kk da olduğumdan haberi yokLütfen acısını paylaştığımı söyleyin
Lütfen acısını paylaştığımı söyleyin...
Aslında istediğim buydu, şunla yollamam dediğiniz kimler var ?
Töbe ben almayayım ...
Ben gönderirim :) donerse benimdir donmezse ruslarin daha napiyim yaniii donmeyen adami :) :)
Benimki uyuyor ama cevap vereyim adına :) masraflar ondan mı diyecek??Bir de şunu rica edeceğim eşlerinizeKazen 'in böyle bir sorusu var sen gider misin diye sorar mısınız ? ve cevapları da rica edeyim ...
Bir de şunu rica edeceğim eşlerinizeKazen 'in böyle bir sorusu var sen gider misin diye sorar mısınız ? ve cevapları da rica edeyim ...