Testime bakarmisiniz lutfenn

lilipit

Bitkin
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
13.030
14.808
298
Eki Görüntüle 1014319

Arkadaskar silik cizgi goruyorum sanki nolur yorumlar misiniz

Bat bugundu, adet olmadim.

Heyecanlandim, gebemiyimdir

Asagiya farkli fotolarda ekledim

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1014324

Bu fotolarada bakin nolurr

Esime birsey demiyorum, kan testini gormeden hem supriz olsun, konusmaya ihtiyacim var :( gormek istedigimi mi goruyorum yoksa gercekmi buuuu

Nolur yardim edin, akil verin bana, hic umitlenmek istemedim ilk ay olmadiginda cnm cok sikildi, sonraki ay heveslenmedim adet oldum. Bu ay da dedim kendime heveslenme diye ama olmadi, icime bi umut dustu bat yaklasinca, simdi de bu sonuc, gercek mi buu gozlerim mi yaniltiyor beni.. Off offf

Nolur yardim edin, akil verin bana, hic umitlenmek istemedim ilk ay olmadiginda cnm cok sikildi, sonraki ay heveslenmedim adet oldum. Bu ay da dedim kendime heveslenme diye ama olmadi, icime bi umut dustu bat yaklasinca, simdi de bu sonuc, gercek mi buu gozlerim mi yaniltiyor beni.. Off offf
Canim benimde en sonki fotodaki gibiydi ve suan cok sujur hamileyim ben ertesi gun kan testi yaptirmitim ama esime birsey demedim nasil tutmustum kendimi vvarya suan ozelde yaptirabilirsin galiba yada p.tesiyi bekle belirrilerin varmiydi

Ewet cnm. Belli oluyo çizgi adetin bi gün mü geçti o yüzden silik çıkmıştır bi kan tahlili yaptır bence

Canim benimde en sonki fotodaki gibiydi ve suan cok sujur hamileyim ben ertesi gun kan testi yaptirmitim ama esime birsey demedim nasil tutmustum kendimi vvarya suan ozelde yaptirabilirsin galiba yada p.tesiyi bekle belirrilerin varmiydi

Nasil tuttun kendini, nasil dayandin ya :) heyecandan olecem nerdeyse, kan testinde belli olmadan umitlendirmek istemiyrm onu, cok duygusaldir, kan testinde cikmazsa yikilir, yarin ozele gidicem doktora, pozitif cikarsa beyaz bebek patigi alicam kutunun icine suslu baba ben geliyorum galiba yazili minik zarf icinde not koyacagim isten gelince hediye paketi seklinde vericem ona :)

Belirtim, goguslerim yumurtalama gununden beri sis, dudagimda ucuk cikti, 3 4 gundur sabahlari midem agriyor yaniyor, dun cok kasiklarim ve belim agridi, bide az beyaz akintim oldu, ben goguslerin inmemesinden ve dunku kasik batma hissiden suphelendim :)

Ewet cnm. Belli oluyo çizgi adetin bi gün mü geçti o yüzden silik çıkmıştır bi kan tahlili yaptır bence

Adetim bugun olmasi gerekiyordu genelde gun aydinlanirken gelir kirmizilar, uyandim bisi yok test yaptim, acikcasi erken oldugunu dusunuyrdum test icin, cizgiyi gorunce inanamadim, gozum yaniliyor sandim ama yarin doktora gidicem nasil bekleyecem ben yarini :( bugun gidemem esime soyleyemem olmazsa hayal kirikligina ugramasin

hamilesin hayırlı olsun :52:
Gercekten mi yaa allhim insallah yuce rabbim saglikli hayirli evlat vermistir

Ya ben dayanamayacagim galiba, esime soylesemde hastaneye mi gitsek ama hep ona supriz yapmayi hayal ediyordum

Benkide aynen boledi vee suan 22haftaluk hamileym bence sende hamilesn ins :-P

Kan testi negatif cikmasindan korkuyorum, tek test yaptim baska testim de yok, ins hamileyimdir cok tesekkur ederim

Allh tamamina erdirsin seninde :)

Hamilesin cnm hayirli olsun... Ptesi kan tahlili ver beta hcg bakilsin :)

Ptesi bekleyebilecekmiyim bilmiyrm o kadar heyecanlandim ki, esime soylesemde hastaneye mi gitsek, olmazsa o mahvolur cok uzulur ondan korkuyrm, ya kanda negatf cikarsa :(

Bi yandan yarini nasil bekleyecegimm gece gozume uyku girmez :)

Bu arada cok tesekkur ederimmm birileri ile konusmak rahatlatiyr beni

Kan testi negatif cikmasindan korkuyorum, tek test yaptim baska testim de yok, ins hamileyimdir cok tesekkur ederim

Ptesi bekleyebilecekmiyim bilmiyrm o kadar heyecanlandim ki, esime soylesemde hastaneye mi gitsek, olmazsa o mahvolur cok uzulur ondan korkuyrm, ya kanda negatf cikarsa :(

Canim hastaneye gidince beta hcg isticek doktor zaten. Istersen gidin yaptirin ama esime daha solemiyim dersen ptesi kendin git sonuc alinca solersin. Bende senin gibi cok silik cizgi vardi simdi hamileyim, muhtemelen sende oylesindir iyi dusun iyi olsun hersey ;)

tesekkurler cnm adetn gectimi benimki adetime 1gun kala yapmistim ve goguslerm kasik agrilarm cok olmustu

tesekkurler cnm adetn gectimi benimki adetime 1gun kala yapmisti m ve goguslerm kasik agrilarm cok olmustu sendede oluyormu

heyecanını cok iyi anlıyorum nöbetci eczane bul testi tekrarla yine silik cıkarsa demek ki testte bir sorun yok demektir, ya da en yakın hastane git kan testi ver ve eşine süpriz yap :52: bizleri de bilgilendir, allah hayırlı olanı nasip etsin negatifse de üzülme ben 3 sene negatif sonuç aldım ama sonu güzel bitti 5 yaşında oglum var, şüküler olsun, allah dogru zamanında veriyor her şeyi buna inanıyorum :49:

Son düzenleme:
tesekkurler cnm adetn gectimi benimki adetime 1gun kala yapmistim ve goguslerm kasik agrilarm cok olmustu
Bugun adet olmam gerekiyordu olmayinca yaptim, olmazsam yaparim diye cuma bi tane test almistim keske daha cok alsaydim :))) benim dun belim agridi kasigimda batmalar oldu, ama adet olcam diyede olabilir diye dusundum ins bebis vardir :)
tebrikler inşallah saglıklı bir gebelik gecirirsin
Cok tesekkur ederim
Canim hastaneye gidince beta hcg isticek doktor zaten. Istersen gidin yaptirin ama esime daha solemiyim dersen ptesi kendin git sonuc alinca solersin. Bende senin gibi cok silik cizgi vardi simdi hamileyim, muhtemelen sende oylesindir iyi dusun iyi olsun hersey ;)
Dogru soyluyorsub guzeli iyiyi dusunelim ki olsun :)) esime uyabdiginda soylicem sanirm hastaneye gidelim :)
heyecanını cok iyi anlıyorum nöbetci eczane bul testi tekrarla yine silik cıkarsa demek ki testte bir sorun yok demektir, ya da en yakın hastane git kan testi ver ve eşine süpriz yap :52: bizleri de bilgilendir, allah hayırlı olanı nasip etsin negatifse de üzülme ben 3 sene negatif sonuç aldım ama sonu güzel bitti 5 yaşında oglum var, şüküler olsun, allah dogru zamanında veriyor her şeyi buna inanıyorum :49:

Cnm bugun esimle hep beraberz ondan gizli yapamam yani ezc gidemem ortaya cikar :) dersem ona zaten hastaneye koscam direkk :))) cok tesekkurlerrr

Eki Görüntüle 1014319

Arkadaskar silik cizgi goruyorum sanki nolur yorumlar misiniz

Bat bugundu, adet olmadim.

Heyecanlandim, gebemiyimdir

Asagiya farkli fotolarda ekledim

Eki Görüntüle 1014320

Fotoda anlasiliyor mu acaba, gordunuz mu sizde

Eki Görüntüle 1014324

Bu fotolarada bakin nolurr

Esime birsey demiyorum, kan testini gormeden hem supriz olsun, konusmaya ihtiyacim var :( gormek istedigimi mi goruyorum yoksa gercekmi buuuu

hayirli olsun. hamilesiniz ;)
en guzeli kan testi yaptirip rahat etmeniz.

Eki Görüntüle 1014320

Fotoda anlasiliyor mu acaba, gordunuz mu sizde

Sabah sabah ne guzel haber ya canim hamilesinnn hic bekleme esine soyle hemen hastaneye gidin.kan tahlili yaptirin. bekleme bencee.iyi haberinide allah korusun kotu sonucunuda esinle beraber yasa.ama bu test sonucu yaniltmaz benden soylemesi :)) hemen uyuyosa uyandirrr hamileyimmmm de gozunu oyle acsin heheheee :))bebis patigi suprizindrn daha kalici ve degisik bi supriz olur.

Back
X