Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi catlama ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Adanil10

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2024
68
26
8
Kizlar merhaba takvim prog gore bugun yumurtlama tarihim ben de o yuzden yakin diye 18. Den itibaren yaptim bi bakra misiniz catlama olmusmu . Yalniz ilk yaptigim 1. Siradaki test baya kiyuydu pikdeydi ilk gun. Onu da ayri ekledim listede fazla bekledigi icin solmus gibi . Sanki 2 kere mi yumurtlama olmus listeye gire . İlk gun koyu oglen silik cikdi. Bide bugun (19.08)de de baya koyuydu . Aksam 20.00 da silik cikdi ijinci cizgi. Catlama olmusmu . Ekteki tek resim listenin 1 . Hali nin ilk 5 dk da olan resmi

Eklentiler

• IMG_3322.webp
    IMG_3322.webp
    37 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_3295.webp
    IMG_3295.webp
    148,4 KB · Görüntüleme: 19
Kizlar merhaba takvim prog gore bugun yumurtlama tarihim ben de o yuzden yakin diye 18. Den itibaren yaptim bi bakra misiniz catlama olmusmu . Yalniz ilk yaptigim 1. Siradaki test baya kiyuydu pikdeydi ilk gun. Onu da ayri ekledim listede fazla bekledigi icin solmus gibi . Sanki 2 kere mi yumurtlama olmus listeye gire . İlk gun koyu oglen silik cikdi. Bide bugun (19.08)de de baya koyuydu . Aksam 20.00 da silik cikdi ijinci cizgi. Catlama olmusmu . Ekteki tek resim listenin 1 . Hali nin ilk 5 dk da olan resmi
T çizgisi ne taraf oluyor anlayamadım ama T çizgisinin silik çıkması gerekiyor çatlamış demek için

T çizgisi ne taraf oluyor anlayamadım ama T çizgisinin silik çıkması gerekiyor çatlamış demek için
T deilde C cizgisi silik se negatif yaziyorsu icindeki kagitta. Listede de en son dakinde c cizgisi silik t koyu . Catlamis galiba ole solesi bi arkadas

T deilde C cizgisi silik se negatif yaziyorsu icindeki kagitta. Listede de en son dakinde c cizgisi silik t koyu . Catlamis galiba ole solesi bi arkadas
T çizgisi sonuç gösterir
Eminim son kararım
Elinizdeki markayı bilemem ama gebelik testleri de bu şekilde

Hem kendi testimde hem de baska yerden bakdim simdi boyle yaziyor.
Benim dün oglen 1 e kadar pikdeydi iki cizgide koyuydu ayni esitlikde, dun gece 8 de tekrar yapdigimda listede var .
T koyu
C silik cizgi cikdi . Ozaman catlamis demi? Sizde t koyu olmasi gerek yazmissiniz yorumda ama dogru mu anladim?

Eklentiler

• IMG_3328.webp
    IMG_3328.webp
    32 KB · Görüntüleme: 1
Benim dün oglen 1 e kadar pikdeydi iki cizgide koyuydu ayni esitlikde, dun gece 8 de tekrar yapdigimda listede var .
T koyu
C silik cizgi cikdi . Ozaman catlamis demi? Sizde t koyu olmasi gerek yazmissiniz yorumda ama dogru mu anladim?
Hayır C sabittir her zaman C koyu olur. İdrar testinde de ovulasyon testinde de bu böyledir. Ovulasyon testinde T çizgisi silikse yumurtlama olmamıştır. İki çizgi aynı koyulukta olduktan sonra T çizgisi silikleşmişse çatlama olmuş demektir. Sizin dediğiniz gibi T koyu C silik değil tam tersi

Bakın örnek bıraktım buraya.

Eklentiler

• 5D92A234-FDAA-4022-ADB6-1F5100DF78BA.webp
    5D92A234-FDAA-4022-ADB6-1F5100DF78BA.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 1
  • IMG_0765.webp
    IMG_0765.webp
    6 KB · Görüntüleme: 1
T koyu
c koyu t silik cıkınca catlamıs demek oluyor

T koyu
Ovülasyon testlerinde T C çizgisinden daha koyu çıkınca tam pik sayılıyor
Birden silinince yumurta çatlamış demek oluyır
Şimdi size atıyorum kendi testimi

T SONUÇ ÇİZGİSİDİR

Eklentiler

• 3951E92C-A3C3-491B-9BBB-6B66CB516098.webp
    3951E92C-A3C3-491B-9BBB-6B66CB516098.webp
    49 KB · Görüntüleme: 0
Back
X