En İyi 10 Hava Fritözü (Air Fryer) Modelleri

Philips, Cosori, Tefal, Xiaomi, Schafer, Electrolux ve diğer markalardan iki kişi veya geniş aile yemekleri için satın alabileceğiniz en iyi 10 airfryer fritözü inceledik. Bu birinci sınıf airfryer hava fritözleri, az (veya hiç!) yağ ile çıtır kızartmalar ve tavuklar yapar. Hava fritözleri birkaç yıldır piyasada, ancak şimdi onları o kadar çeşitli şekil ve boyutlarda görüyoruz.

Kullandığınız veya almayı düşündüğünüz Airfryer marka ve modelini paylaşırsanız mutlu oluruz.

Hava Fritözleri Nasıl Çalışır?​

Bir hava fritözü aslında bir tezgah üstü konveksiyon fırınıdır. Geleneksel bir fırının bu kompakt versiyonu, yiyecekleri geleneksel bir fırın veya ekmek kızartma makinesi fırınından daha kısa sürede hızlı ve eşit şekilde pişirmenizi sağlar. Ünitenin üstüne bir ısıtma elemanı ve güçlü bir fan yerleştirilmiştir. Aşağıda bir sepet içinde bulunan yiyeceklerin etrafında sıcak hava üretir ve sirküle eder. Sepet, havanın yiyeceklerin her tarafına akmasını sağlayarak ekstra gevrek hale getirir. Genel olarak, çoğu yiyecek, geleneksel bir fırından daha yüksek bir sıcaklıkta havada kızartılır - yaklaşık 400 derece F veya daha fazlasını düşünün.

Adının aksine, bir hava fritözü aslında "kızartma" yapmaz. "Sıcak havayı bir fan ile etrafında dolaştırarak yemek pişiren mini konveksiyonlu bir fırın. Bu sayede yiyecekler konveksiyonla pişirilir, yani çok daha az yağ kullanarak kızarmış yiyeceklerin gevrekliğine yaklaşabilir. En iyi hava fritözü, yaz yemeklerinizi kolaylaştırmak için mükemmel bir cihazdır.


En İyi 13 Hava Fritözü (Air Fryer) Modelleri​


1.Philips Airfryer 7000 XXL Connected HD9880/90


Philips_Airfryer_7000_XXL_Connected.jpg


Dünyanın ve Türkiye’nin 1 Numaralı Airfryer markası, Philips Airfryer 7000 XXL ile yemek yaparken yaşadığınız karmaşaları sıfıra indirir. NutriU uygulaması, Airfryer'a bağlanarak ilham ve rehberlik arasında mükemmel bir denge kurar ve size zaman kazandırır. Dünyanın dört bir yanından lezzetli, ilham verici ve sağlıklı tarifler sunan NutriU etkileşimi sayesinde, zahmetsiz, nefis yemekler yapabilirsiniz.

Philips Airfryer 7000 XXL, yemekleri tam istediğiniz gibi pişiren Rapid CombiAir Teknolojisi ve otomatik pişirme programları ile sizi kusursuz bir şekilde yönlendirerek aceleniz olduğunda yemek pişirme stresini ortadan kaldırır. Malzemelerinizi seçin, miktarı girin ve gerisini Airfryer'a bırakın. Üstelik NutriU bağlantısıyla yemekleri nasıl sevdiğinizi öğrenen Airfryer, damak tadınıza uygun tarifler önerebilir. Philips’in şimdiye kadarki en büyük Airfryer'ı olan 7000 XXL, 2 kg/8,3 l'lik kapasitesi ile haftalık ya da 7+ kişilik yemek pişirmek isteyenler için ideal bir ürün. Ayrıca en sevdiğiniz yemekleri basit bir dokunuşla mükemmel hale getiren entegre Gıda Termometresi de bu üründe yer alıyor. Böylece bifteğinizi, tavuğunuzu ve balığınızı az pişmiş, çok pişmiş veya ikisinin arasında, her zaman tam istediğiniz gibi pişirebilirsiniz. A sınıfı fırınlara göre %70’e varan enerji tasarrufu sağlayan Philips Airfryer 7000 XXL, fırına göre pişirme süresi olarak da 1.5 kat daha hızlıdır. Ayrıca ayrılabilir bütün parçaları, bulaşık makinesinde yıkanabilir. Sözün özü, Philips’in tüm teknolojilerini içeren kapsamlı bir ürün arıyorsanız, Philips Airfryer 7000 XXL tam size göre.

Ürünü satın almak için tıklayın!

2.Philips Airfryer Premium XXL HD9650/90


Philips_Airfryer_Premium_XXL.jpg


Philips Airfryer XXL, en sevdiğiniz yiyecekleri çok az yağ ile veya hiç yağ olmadan, sıcak havayla kızartır. Fat Removal ve Rapid Air Teknolojisi ile, yiyeceklerin fazla yağdan arınmasını sağlayarak kendiniz ve aileniz için kızartma yapmanın sağlıklı yolunu sunar. Bu sayede %90’a varan oranda daha az yağ içeren dışı çıtır işi yumuşacık enfes yemekler hazırlayabilirsiniz. Üstelik 1.4 kg / 7.3L haznesi sayesinde(6 porsiyon), bu yemekleri tüm ailenize sunabilirsiniz. Tüm ailenin aynı masa etrafında toplanmasını bekliyorsanız, Sıcak Tutma modunu kullanarak, yemeğinizi 30 dakikaya kadar ideal sıcaklıkta tutabilirsiniz.

Tüm bu özellikleri, fırına göre %70’e varan enerji tasarrufu sağlayarak sunan Philips Airfryer XXL, pişirme süresi olarak da 1.5 kat daha hızlıdır ve ayrılabilir bütün parçaları, bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Ürünü satın almak için tıklayın!


3.Philips Airfryer 3000 L HD9243/90



Philips_Airfryer_3000.jpg


4.1L haznesi ile 4 porsiyona kadar yemek pişirmenizi sağlayan bu model de Rapid Air Teknolojisi sayesinde dışı çıtır, içi yumuşacık sağlıklı yemekler hazırlamanızı sağlar. 7 ön ayarlı pişirme programına sahip, dokunmatik ekranı ile hazırlamak istediğiniz yemeğe uygun olanı tercih ederek, %90’a varan oranda daha az yağlı ve lezzetli yemekler hazırlayabilir, hazırladığınız yemekleri 30 dakika boyunca sıcak tutabilirsiniz.

Önceki Philips Airfryer modelleri gibi, A sınıfı bir fırına göre %70’e varan enerji tasarrufu sunan Philips Airfryer L, pişirme süresi olarak da fırına göre 1.5 kat daha hızlıdır ve ayrılabilir bütün parçaları, bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Ürünü satın almak için tıklayın!

4.Philips Airfryer 3000 L HD9252/90



Philips_Airfryer_3000_L_HD9252.jpg


Philips 3000 L serisinin farklı bir modeli olan bu ürün de önceki ürünün sunduğu tüm özelliklere sahip. %90’a varan oranda daha az yağ kullanımı, yemeklerin dışını çıtır içini yumuşacık yapan Rapid Air Teknolojisi, 30 dakika sıcak tutma, fırına göre %70’e varan oranda daha az enerji sarfiyatı ve 1.5 kat fazla hız. Tüm bu özellikleri ve fazlasını kullanarak yemeklerinizi hazırladıktan sonra tek yapmanız gerekense, ayrılabilir parçalarını bulaşık makinesinde yıkamak.

Dilediğiniz bir Philips modelini seçerek lezzetli ve sağlıklı yemekler yapmak, zamandan kazandıran özellikleri keşfederek her gün hem sizin hem de ailenizin bayıldığı ev yemeklerini kısa sürede hazırlamak çok kolay.

Ürünü satın almak için tıklayın!


5. Tefal Easy Fry Grill Steam XXL FW2018 6.5 lt Sıcak Hava Fritözü​

tefal_airfryer_fritöz.jpg

Hava ile kızartma, ızgara ve buhar - hepsi aynı cihazda! Tüm ailenin seveceği sağlıklı yemekler pişirmek için sonsuz seçeneklerin tadını çıkarın. Hepsi, mutfağınızda yerden tasarruf sağlayan tek bir makinede. Sıcaklık kontrolü ve sıcak hava akışının mükemmel dengesi sayesinde çok az yağ ekleyerek veya hiç yağ eklemeden çıtır, altın renginde yemekler elde edin. 7 otomatik program sayesinde mükemmel bir şekilde çok çeşitli yemekler hazırlayın: 5 klasik (Patates kızartması, Nugget, Tavuk, Sebze, Tatlı) ve size özel otomatik olarak birleştirilen 2 akıllı program (Balık, Kızarmış Kırmızı Et).

6. Cosori Pro Air Fryer XXL 1700 W 5.5 lt Sıcak Hava Fritözü Kırmızı​

cosori_airfryer_tavsiye_yorum.jpg

Cosori fritöz, mutfağınızda pratik ve lezzetli yemekler yapabilmeniz için uygundur. Kolay kullanımı ve çok fonksiyonlu pişirme avantajı sayesinde yemek yapma sürecini kolaylaştırır. Ürün şık ve ergonomik tasarımıyla mutfaklara uyum sağlar. Fritöz pişirilen yemeklerin en sağlıklı şekilde sofralara ulaşmasını sağlar. Tencerede pişirilen yemeklere oranla % 85 oranında yağ tasarrufu sağlayarak daha sağlıklı ve az yağlı gıdalar tüketmenize imkan sunar. Az miktarda yağla yapılan kızartma yemekleri çok daha lezzetli, sulu yemekler ise her zamankinden daha sağlıklı olur.

7. Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5 lt Yağsız Fritöz​

Xiaomi Mi Smart Air Fryer en iyisi.jpg

100'Den Fazla Akıllı Tarif Ve OLED Ekran Kadranı Her yemek için hangi sıcaklık veya zamanın doğru olduğunu bilmiyor musunuz? Endişelenmeyin: Xiaomi Mi Smart Air Fryer'da 100'den fazla akıllı tarif var . Bir düğmeye dokunarak patates kızartması, et, balık, karides, tavuk, biftek, tatlılar hazırlamaya başlamak için Mi Home uygulamasını telefonunuza indirin . Ancak, kendi sıcaklık ve zaman ayarlamanızı kullanmayı tercih ederseniz, entegre OLED ekran kadranını kullanın veya akıllı asistandan sizin için açıp kapatmasını isteyin.

8. Smartmi Cook Master-D Air Fryer 6.5 lt Yağsız Fritöz​

smart_mi_cook_master_airfryer_hava_fritoz.jpg

Cook Master Air Fritöz, yağların %90'ından fazlasını keserek 360 hızlı ısı sirkülasyonu ile yemek pişirir ve tüm kızarmış yiyeceklerin yağını azaltır. Böylece sağlıklı bir şekilde kızartmaların tadını çıkartabilirsiniz. Lezzetli sonuçlar elde etmek için Cook Master tarafından ince ayarlanmış çeşitli ön ayarlarla yeni pişirme yöntemleri keşfedin. Kullanışlı Sıcak Tutma ve Ön Isıtma iişlevleriyle tamamlanan bu fritöz, pişirmenizi lezzetli hale getirir.

9. Schafer Fit Oven Airfryer Siyah Sıcak Hava Fritözü ve Fırın​

schafer_airfryer_yorumlari.jpg

10. Electrolux Explore 6 E6AF1-4ST 1500 W Sıcak Hava Fritözü​

electrolux_airfryer_yorum_inceleme.jpg

Önceden ayarlanmış sekiz pişirme programı, lezzetli ve sağlıklı sonuçlar elde etmeyi kolaylaştırır. İster küçük kekler pişirin, ister tavuk veya sebzeleri kızartıyor olun, Explore 6 AirFry kullanımı hızlı ve kolaydır. Explore 6 AirFry’ın her bir çıkarılabilir parçası bulaşık makinesinde güvenle temizlenebilir. Bu, lavaboda elde yıkamak için daha az eşya anlamına gelir.

11. Grundig FR 4032 A Fresh Fryer Az Yağlı Pişirici​

grundig_fr_4032_airfryer_hava_fritoz_yorum.jpg

12. Ninja AF300EU 2 kızartma bölmesi ve 7,6 l kapasiteli Airfryer​

en_iyi_airfryer_yagsiz_hava_fritozu_ninja.jpg

13. Instant Pot Vortex Plus with ClearCook - 5.7L​

en_kaliteli_airfryer_instant_vortex.jpg

Şeffaf pencere, içine mükemmel bir şekilde yerleştirilmiş bir ılıkla çalışır, böylece sepeti açmadan pişirme sürecini kontrol edebilirsiniz.
Sonraki Sayfa: Airfryer zararlı mı?
  • en_iyi_kaliteli_10_airfrey_markasi_modeli.jpg
    en_iyi_kaliteli_10_airfrey_markasi_modeli.jpg
    87,8 KB · Görüntüleme: 30.446
  • philips_airfryer_hava_fritözü.jpg
    philips_airfryer_hava_fritözü.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 18.103