Aşk sizi sardığında hayatınızda kelebekler uçuşmaya başlar. Bir süre sonra ise gerçeklerle yüzleşirsiniz. Acaba aşkta yaşın ilişkiye etkisi var mı? Yaş farkı aşkın kalitesini ve zamanını değiştiriyor mu? Tüm merak ettiklerinizi yazımızda yer vermeye çalıştık.

Aşk güzel bir duygu, birde üstüne doğru kişiyle yaşanıyorsa yemeyin de yanında yatın bir ömür :) Her ilişkide zaman içerisinde belli başlı sorunlar yaşanmaya başlar. Önemli olan sevginizin ve aşkınızın gücüyle üstesinden gelebilmek. Her yolu denediniz ama yine de sorunlarınızın üstesinden gelemediyseniz sorun yaş farkınız olabilir.

İngiltere’de bu konuyla ilgili yapılan bir ankete göre, erkeğin kadından 4-5 yaş büyük olması ilişkinin daha sağlam olmasına ve daha uzun ömürlü olmasına zemin hazırlıyor. Yine araştırma detayına göre kadınlar hayatlarında olgun erkek olsun istiyor.

Sadece %1’lik kısım kendisinden küçük erkekleri istemiyor. Çünkü terk edilme duyguları ağır basıyor. Erkeklerin ise genç partnerine ayak uyduramama gibi problemleri var.
Gördüğünüz gibi aşkta yaşın etkisi var hanımlar! :) İlişki yaşamayı ya da evlenmeyi düşünenler daha dikkat eder artık..