0.100 ?????

Yudil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
106
28
38
32
Bugun rahatsizdim hastaneye gittim gitmiskende kan testide yaptirmak istedim meraktan red donemime 11 gun var erken ama yaptirdim 0.100 cikti ama bu ay kalacak gibi hissttim erken mi yaptirdim yoksa bu daha kesin sonuc mu?? İcim burkuldu biraz umudumuu yitirmekte istemiyorum bide kac aydir test yaptiriorum hep 0.100 cikio bu bi sorun mu yumurtaliklarda yoksa ben mi yanlis hissdiorum hep bu sonucta beni tedirgin etti ve daha doktora gitmek istemiyorum

Bugun rahatsizdim hastaneye gittim gitmiskende kan testide yaptirmak istedim meraktan red donemime 11 gun var erken ama yaptirdim 0.100 cikti ama bu ay kalacak gibi hissttim erken mi yaptirdim yoksa bu daha kesin sonuc mu?? İcim burkuldu biraz umudumuu yitirmekte istemiyorum bide kac aydir test yaptiriorum hep 0.100 cikio bu bi sorun mu yumurtaliklarda yoksa ben mi yanlis hissdiorum hep bu sonucta beni tedirgin etti ve daha doktora gitmek istemiyorum
Eğer hamilelik varsa bile daha yeni dollenmistir o yüzden çıkmamış olabilir. En az bi 10 gun sonra tekrar yaptırın.

cok erken yaptirmissiniz. bir hafta bekleyin. 0-5 arasi gebe dgilsin demek yani sonucunda kotu bisey yoktur sanirim dogaldir oyle cikmasi

Bugun rahatsizdim hastaneye gittim gitmiskende kan testide yaptirmak edim meraktan red donemime 11 gun var erken ama yaptirdim 0.100 cikti ama bu ay kalacak gibi hissttim erken mi yaptirdim yoksa bu daha kesin sonuc mu?? İcim burkuldu biraz umudumuu yitirmekte istemiyorum bide kac aydir test yaptiriorum hep 0.100 cikio bu bi sorun mu yumurtaliklarda yoksa ben mi yanlis hissdiorum hep bu sonucta beni tedirgin etti ve daha doktora gitmek istemiyorum

Simdiden belli olmaz hatta suan bile hamile kalma olasiligin var brnm gec dollenme olmustu adetim 4 gn gectiginde 0.05 cikti 10.gun 58 cikti

Bilgileriniz icin tesk ederim oldu kactir 0.100 cikiyor oda kafama takildi normal birseymi acaba

Back
X