Kızlar beni niye linçoluyosunuz ben daha önce ilk evliliğimde hamileyken aldatılmış boşanmış bir kadınım ne bileyim aldatılmaktan empati kurdumErkeğin şerefini ve onurunu kaybedene kadar uğraşan kadınlara ne diyosunuz peki?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar beni niye linçoluyosunuz ben daha önce ilk evliliğimde hamileyken aldatılmış boşanmış bir kadınım ne bileyim aldatılmaktan empati kurdumErkeğin şerefini ve onurunu kaybedene kadar uğraşan kadınlara ne diyosunuz peki?
Bir yukarıda ki yorumum da yazdım yaSen yıllarca canından bezdir, üzerine oyna sonra adam delirince delirdi olsun. Onca şeyden sonra adam aldattı diye konu sahibi süte mi bandırıldı ne oldu?
E konu sahibinin yaşattıkları peki? Adamın ömründen kaç yılını çalmış. Onunla neden empati kurmuyorsunuz?Kızlar beni niye linçoluyosunuz ben daha önce ilk evliliğimde hamileyken aldatılmış boşanmış bir kadınım ne bileyim aldatılmaktan empati kurdum![]()
Kız allah sizi napmasın, ben hamilelikte ve lohusalıkta aldatılmış bir kadınım ddhdhd empati kurmuştum biraz çok üzücü bir durumYani diyorsun ki günün sonunda çevren ailendekiler dahil her erkek şerefsiz ve onursuzdur.
Daha oralara varamadım ki konu çok uzunE konu sahibinin yaşattıkları peki? Adamın ömründen kaç yılını çalmış. Onunla neden empati kurmuyorsunuz?
Bıraksın adamın yakasını madem, kendini aldattırana kadar uğraşmasın. Sizin durum ile aynı değil ki.Bir yukarıda ki yorumum da yazdım yakimse kimseyi aldatmasın kadın haksız olabilir ama ben ne olursa olsun erkek kadın fark etmeden bunu hak edilen bir şey olduğunu düşünmüyorum ki evlilikleri bitmişte zaten ben daha oraları okuyamamıştım ki
![]()
zaten birleşsinler demedim ki ya ben böyle alenen yardırmak istemedim aldatıldığını düşünüp kötü hissediyordur zannettim ama mesela bir partnere ( kocası ) yıllarca böyle sistematik şekilde ezik hissettirmekte benim için kabul edilesi değil bilmiyorum ya sevgi yücelten bir şeydirBıraksın adamın yakasını madem, kendini aldattırana kadar uğraşmasın. Sizin durum ile aynı değil ki.
Bi bakın acaba bişey hissediyor gibi mi duruyor?zaten birleşsinler demedim ki ya ben böyle alenen yardırmak istemedim aldatıldığını düşünüp kötü hissediyordur zannettim ama mesela bir partnere ( kocası ) yıllarca böyle sistematik şekilde ezik hissettirmekte benim için kabul edilesi değil bilmiyorum ya sevgi yücelten bir şeydir
Yav aman empat damarım kurusunBi bakın acaba bişey hissediyor gibi mi duruyor?Psikopat gibi yazıyor be, zerre duygu yok.
Hak ettiğinden değil, yıllarca kendi eliyle ilmek ilmek işlemiş, kendi hazırlamış bu sonu. Adamın yerinde konu sahibi de olabilirdi, ona da kızmazdık.Yav aman empat damarım kurusunki bir kaç yorum önce şey de demiştim “ siz bunca şeyi yaparken ne düşündünüz blöf yapmıyosanız eğer boşanın ne güzel “ felan da yazdım, ya kadına hak verir bir yanım yok benim, kaldı ki bence kendisini çok rezil bir konuma düşürmüş ay ben utanırdım kendimdeen
ama sadece altını çizerek şunu belirtmek isterim ki aldatılmanın hak edilen bir şey olduğunu düşünmüyorum kimse için Allah kimseye göstermesin ben bi tık mafolmuştumda
![]()
Kuzu ne yapayım öyle bir yerden girmişsin ki evirdim olmadı ,çevirdim olmadı.Seni aldatan şerefsiz sürünsün ama iyileri de var inan bana,onlarla karşılaşmanı ve mutlu olmanı dilerim.Kız allah sizi napmasın, ben hamilelikte ve lohusalıkta aldatılmış bir kadınım ddhdhd empati kurmuştum biraz çok üzücü bir durum
Yaa teşekkür ederimKuzu ne yapayım öyle bir yerden girmişsin ki evirdim olmadı ,çevirdim olmadı.Seni aldatan şerefsiz sürünsün ama iyileri de var inan bana,onlarla karşılaşmanı ve mutlu olmanı dilerim.
Siz ne dediniz bunlara ithafen?Evet, aldigim cevapta asagidaki gibiydi.
Pislesmek istiyorsan hodri meydan, al otel kayitlarini geri kalan her seyi de ben vereyim, ugrasma. vazgectigimiz bosanma davasindan once hic bir sey bulamayacaksin. Cunku yok.
Fakaat ben telefonumdan hic ama hic bir sey silmem, bana yillar yillar ettigin tum hakaretler, kucuk gormeler, erkekligime sebebsiz saldirmalarin hepsi ama hepsi duruyor. Hodri meydan, cesaretin varsa dene.
Direk senin kadinligina, anneligine saldiririm. Bu noktadan sonra ben zarar gormem, cocugumuz ve sen zarar gorursun.
İyi de zaten burada bitmiş bir evlilik var. Aldatılma yok.Bir yukarıda ki yorumum da yazdım yakimse kimseyi aldatmasın kadın haksız olabilir ama ben ne olursa olsun erkek kadın fark etmeden bunu hak edilen bir şey olduğunu düşünmüyorum ki evlilikleri bitmişte zaten ben daha oraları okuyamamıştım ki
![]()
Denebilcek bir sey birakmadi ki.Siz ne dediniz bunlara ithafen?
Denebilcek bir sey birakmadi ki.