• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Icine edilmis evlilik.

Sen yıllarca canından bezdir, üzerine oyna sonra adam delirince delirdi olsun. Onca şeyden sonra adam aldattı diye konu sahibi süte mi bandırıldı ne oldu?
Bir yukarıda ki yorumum da yazdım ya 😂 kimse kimseyi aldatmasın kadın haksız olabilir ama ben ne olursa olsun erkek kadın fark etmeden bunu hak edilen bir şey olduğunu düşünmüyorum ki evlilikleri bitmişte zaten ben daha oraları okuyamamıştım ki 😂

Bir yukarıda ki yorumum da yazdım ya 😂 kimse kimseyi aldatmasın kadın haksız olabilir ama ben ne olursa olsun erkek kadın fark etmeden bunu hak edilen bir şey olduğunu düşünmüyorum ki evlilikleri bitmişte zaten ben daha oraları okuyamamıştım ki 😂
Bıraksın adamın yakasını madem, kendini aldattırana kadar uğraşmasın. Sizin durum ile aynı değil ki.

Bıraksın adamın yakasını madem, kendini aldattırana kadar uğraşmasın. Sizin durum ile aynı değil ki.
zaten birleşsinler demedim ki ya ben böyle alenen yardırmak istemedim aldatıldığını düşünüp kötü hissediyordur zannettim ama mesela bir partnere ( kocası ) yıllarca böyle sistematik şekilde ezik hissettirmekte benim için kabul edilesi değil bilmiyorum ya sevgi yücelten bir şeydir

zaten birleşsinler demedim ki ya ben böyle alenen yardırmak istemedim aldatıldığını düşünüp kötü hissediyordur zannettim ama mesela bir partnere ( kocası ) yıllarca böyle sistematik şekilde ezik hissettirmekte benim için kabul edilesi değil bilmiyorum ya sevgi yücelten bir şeydir
Bi bakın acaba bişey hissediyor gibi mi duruyor? 😁 Psikopat gibi yazıyor be, zerre duygu yok.

Bi bakın acaba bişey hissediyor gibi mi duruyor? 😁 Psikopat gibi yazıyor be, zerre duygu yok.
Yav aman empat damarım kurusun 😂 ki bir kaç yorum önce şey de demiştim “ siz bunca şeyi yaparken ne düşündünüz blöf yapmıyosanız eğer boşanın ne güzel “ felan da yazdım, ya kadına hak verir bir yanım yok benim, kaldı ki bence kendisini çok rezil bir konuma düşürmüş ay ben utanırdım kendimdeen 😂 ama sadece altını çizerek şunu belirtmek isterim ki aldatılmanın hak edilen bir şey olduğunu düşünmüyorum kimse için Allah kimseye göstermesin ben bi tık mafolmuştumda 😂

Yav aman empat damarım kurusun 😂 ki bir kaç yorum önce şey de demiştim “ siz bunca şeyi yaparken ne düşündünüz blöf yapmıyosanız eğer boşanın ne güzel “ felan da yazdım, ya kadına hak verir bir yanım yok benim, kaldı ki bence kendisini çok rezil bir konuma düşürmüş ay ben utanırdım kendimdeen 😂 ama sadece altını çizerek şunu belirtmek isterim ki aldatılmanın hak edilen bir şey olduğunu düşünmüyorum kimse için Allah kimseye göstermesin ben bi tık mafolmuştumda 😂
Hak ettiğinden değil, yıllarca kendi eliyle ilmek ilmek işlemiş, kendi hazırlamış bu sonu. Adamın yerinde konu sahibi de olabilirdi, ona da kızmazdık.

Kız allah sizi napmasın, ben hamilelikte ve lohusalıkta aldatılmış bir kadınım ddhdhd empati kurmuştum biraz çok üzücü bir durum
Kuzu ne yapayım öyle bir yerden girmişsin ki evirdim olmadı ,çevirdim olmadı.Seni aldatan şerefsiz sürünsün ama iyileri de var inan bana,onlarla karşılaşmanı ve mutlu olmanı dilerim.

Eşin de normal değilmiş, normalleşme çabasına girmiş. Kendisine böyle davranan bir insanla yıllarca devam etmesi normal olmadığını gösteriyor.
Diğer yandan manipüle mi edildi diye düşünmedim değil. İnsan bir süre sonra çaresiz hissedip, yaşadığı cehennemi normal karşılar hale gelebiliyor. Ama sonuçta öyle ya da böyle, ya sen adamı bozdun ya da o bozuktu direndi şimdiye kadar ve artık kurtulmak istiyor.
Zaten sen çok soğukkanlı bir haldesin. Aklından gerçekten neler geçiyor merak etmiyor değilim.

Gidip gelip okuyorum, bu yazacaklarım ağır olabilir affınıza sığınıyorum.
Aynı sizin gibi bir annem var, hiçbir şeyden mutlu değil, ne yapsam olmuyordu. Her şeyde bir kusur buluyordu. Onu düşünüp yaptığım şeylerde bile sorun çıkartıyordu. Mesela onun aklına gelmeyecek bir detaya dikkat edip yapmışsam onu takdir etmek yerine gidip yapmadığım ya da yanlış yaptığım küçücük şeye laf ediyordu. Ben çok detay düşünemiyorum, ona rağmen kendimi zorladığım hâlde sonuç bu oluyordu. Tabii ki benim de hatalarım var ama bu şekilde küçümsenmeyi, tepeden bakılmayı hak etmez kimse.
Eeee bu kadar laf yiyince ben de yapmamaya başladım zaten bir şey fark etmiyor, zaten kendi de yapmamamı istedi, bu sefer de yapmamam laf oldu. Kendisine onun isteğini hatırlatınca “Sana da bahane,” gibi bir cevap aldım.
Bana defalarca benimle ilgili bir konuda şantaj yaptı.
Küçüklüğümde yaptıklarını saymıyorum zaten.
Kendimi geri zekâlı sanmaya başlamıştım. Bugüne kadar yaptığım her şeyi şansa yaptığımı sanmaya, kendime inanmamaya, kendimden iğrenmeye başlamıştım. Evde sürekli uyuyordum. Hatta psikoloğuma “Hocam öyle bir yöntem istiyorum ki istediğini söylesin ben tepki vermeyeyim dayanamıyorum artık,” dediğimi hatırlıyorum.
Bir gün film koptu.
Sonuçta beni kaybetti. Artık normal tepki veremiyorum. Ne dese batıyor. Kötü niyetle dememiş olsa bile maalesef batıyor. Eleştirirse “Nasılsa abartıyordur,” diyorum ve inanmıyorum artık (doğru bile olsa). Sürekli sinirliyim. Sinir krizi geçiriyorum ve kendime-eşyalara zarar verme davranışlarım oldu. Özellikle beni susturmaya çalıştığında o kadar sinirleniyorum ki kendim bile korkuyorum. Yaptığı sert konuşmaların benzerlerini ben yapıyorum artık ve kendime engel olamıyorum.
Kendi de kabullendi bu canavarı kendisi yarattığının. Zamanında çok uyarmıştım, böyle giderse sonunun iyi olmayacağını çok söylemiştim ama dinlemedi.
Üzülüyor muyum? İlişkimizin böyle olmasına üzülüyorum evet ama sonuçta hiçbir şey bir günde olmadı. Ektiğini biçiyor.
Geçenlerde hastalandım evden bir hafta çıkamadım, para lazım oldu, normalde hasta insana hesap sorulmaz ama neden paraya ihtiyacım olduğunun hesabını verdim. İnsan düşmanı olsa hesap sormaz, sonra hallederdik. Tabii sonra başımın çaresine baktım o ayrı, bir daha da hiçbir şeyimden haberi olmayacak.
Bunu kendi yaptı. Sonra gelip bana “Ama neden bana söylemiyorsun,” diye sitem edecek adım gibi eminim ama yüzüne çarpacağım hepsini.
Evet benim karakterimde de sorun var ama birdenbire böyle olmadım.
Sanıyorsunuz ki insanlar hep susar, nasılsa bir şey diyemez, iki korkuturum susar, beni kaybetmeye dayanamaz susar, bazı şeylerin bilinmesini istemez susar, ben mükemmelim ben herkesten üstünüm beni kaybedemez. İşte o öyle değil maalesef :( Dilerim ki eşiniz daha kötüye gitmeden (kendimden biliyorum, saldırgan davranışlar çıkabiliyor) bu iş biter, iki taraf için de hayırlısı bu olacak çünkü.
Kızınız için de, lütfen terapi alın. Bakın o kızın 26 yaşındaki hâli olarak size sesleniyorum, gerçekten işin sonunda kızınızı da kaybedeceksiniz. Bu çok acı, benim için aşırı zor, ben bunu başkasının yaşamasını istemiyorum :(

Evet, aldigim cevapta asagidaki gibiydi.
Pislesmek istiyorsan hodri meydan, al otel kayitlarini geri kalan her seyi de ben vereyim, ugrasma. vazgectigimiz bosanma davasindan once hic bir sey bulamayacaksin. Cunku yok.
Fakaat ben telefonumdan hic ama hic bir sey silmem, bana yillar yillar ettigin tum hakaretler, kucuk gormeler, erkekligime sebebsiz saldirmalarin hepsi ama hepsi duruyor. Hodri meydan, cesaretin varsa dene.
Direk senin kadinligina, anneligine saldiririm. Bu noktadan sonra ben zarar gormem, cocugumuz ve sen zarar gorursun.
Siz ne dediniz bunlara ithafen?

İyi de zaten burada bitmiş bir evlilik var. Aldatılma yok.
Senelerdir ne duygusal ne cinsel bir paylaşım var. Boşanma davası açılmış geri çekilmiş. Ama adam artık bitti demiş. Resmi olarak sonlanana kadar aldatma sayamam ben bunu. Bitmiş yani.

Back
X