Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası 0-2 yaş arası kreş

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

m.beauty

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
4.722
4.777
658
Hanımlar Avcılar ve Beylikdüzü cıvarında bebek alan iyi bir kreş var mı ,bilen varsa yazabilir mi?Bugün gezdik alan biryer ama bilemedim doğrusu Beyaz Melekler Anaokulu, Beylikdüzünde burası..

Bildiğim Yok canım
Bence 2 yaşından önce kreşe gönderme derim

Mecbursa gönderecek. Benim kızımın kreşinde 5 aylık gelmeye başlamış var. Ellerinde büyümüş, çok seviyorlar. Facebookta gruplara bak. Bir de kreş çıkışı gidip ailelerle görüşebilirsin.

2 yaşından küçükse bencede kreşe gönderme. Grip öksürük bitmiyor çocuklarda. Seninki iyileşirken diğerine bulaştırıyor o diğerine derken bir türlü geçmiyor. Güvenilir birini bulursan evde baktır derim.

Oğlum bugün 8.ayını bitirdi.ucretsiz izin bitimi,işe başlama tarihi Haziran sonu.Birkaç yıl çalışmasam idare ederim ama kıdem tazminatım yanar mı ve sigorta primimin dolmasına 600 gün kaldı.Bunlar beni düşündürüyor ayrılmak zorunda kalırsam :(

benim çalıştığım firma kıdem tazminatına ihtiyacım var dersen iyide gerekçe sunarsan veriyorlar. acaba senin çalıştığın yerde yaparmı aynı şeyi?? tanıdığın güvendiğin biri varsa evde baktır eğer hiç yoksa öyle tanıdığı kreşe ver bencede

Back
X