- Emoji Skoru
- 554
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi senvarsindiye
-
Öyle de yapıldı ama ben ayrıca kendim takmak istedimİs arkadaslarina genelde is yerindeki insanlar birlesip ortak alir. Sizin oyle bi durumunuz varsa dusunebilirsiniz.
Evet bende onu düşünüyorum bozdurmazsa eğer değerini koruyacak çünküHiç bir şey olmaz boş yorumlara bakma bence ben 1 buçuk sene önce evlendim yakın bekar arkadaşlarım 0.5 taktı gayetde uygun bir takı. Para takmayın yakınsanız değeri ilerde hiç olur zaten TL’nin. Yarım gram dediğimiz bugün şartlarında az para değil insanlar artık düğünlere altını zor takıyor zaten. Takmaya uygun yani
Ortak takiya katildiysan yarim gram bile fazla. Yani icinden geldiyse butcen o sekildeyse olabilir. Yada benzer tutarin euro dolar karsiligini da takabilirsn.Öyle de yapıldı ama ben ayrıca kendim takmak istedim
Bozdursa da sizin için sorun olmaz, size de karşılığı gelir zaten o yüzden az olsun altın olsunEvet bende onu düşünüyorum bozdurmazsa eğer değerini koruyacak çünkü
Kadının diyebiliriz. Altın ama sonuçta 0.5 gr. Eşya kısmını sormadım hiç aklıma gelmedi. Direkt nakit mi taksam yoksa 0.5 gr mı versem kestiremiyorum.
Ev hediyesi hiç aklıma gelmedi malesef. Ama alsamda zaten 3000 bandında bişey alabilirdim zaten yarım gramda 3300 küsürdüALtın takma işteb toplu para toplanmıyo mu gider gelmez geri ev hediyesi al
Öyle birisi değil ama sonuçta insanoğlu kestiremeyiz. En azından sonradan düşünmeyeceğim bir miktar olsun istiyorumBen en son isten arkadaşıma çeyrek takmıştım. Kendisi sırf takı takmamak için düğünüme bile gelmedi.:) yarım gram gayet iyi
Tamamdır o zaman öyle yapacağım teşekkür ederimHiç bir şey olmaz boş yorumlara bakma bence ben 1 buçuk sene önce evlendim yakın bekar arkadaşlarım 0.5 taktı gayetde uygun bir takı. Para takmayın yakınsanız değeri ilerde hiç olur zaten TL’nin. Yarım gram dediğimiz bugün şartlarında az para değil insanlar artık düğünlere altını zor takıyor zaten. Takmaya uygun yani
Bu arada artık bu devirdi kadın altın erkek para mantığı da yok zaten yıllar önceydi o şimdi herşey karı koca ortaktır nakitler zaten borç ödeme salon parası vs gider. Siz mantıklı olanı yapıyorsunuz yarım gramlaEv hediyesi hiç aklıma gelmedi malesef. Ama alsamda zaten 3000 bandında bişey alabilirdim zaten yarım gramda 3300 küsürdü
Yok ortak takıya katılmadım kendim ayrı yapacağım dedimOrtak takiya katildiysan yarim gram bile fazla. Yani icinden geldiyse butcen o sekildeyse olabilir. Yada benzer tutarin euro dolar karsiligini da takabilirsn.
Evet zaten öyle de konuşmuşlar nakiti düğün salonuna veririz diye. Öyle de işe yarıyor tabi ama ben en azından biraz da geleneksel olsun istiyorumBu arada artık bu devirdi kadın altın erkek para mantığı da yok zaten yıllar önceydi o şimdi herşey karı koca ortaktır nakitler zaten borç ödeme salon parası vs gider. Siz mantıklı olanı yapıyorsunuz yarım gramla
Yani altın daha değerli paradan sizede dönüşü öyle olur , 2 sene sonra tlniz aynı kaldığından bir değeri olmayacak meselaEvet zaten öyle de konuşmuşlar nakiti düğün salonuna veririz diye. Öyle de işe yarıyor tabi ama ben en azından biraz da geleneksel olsun istiyorum
O zaman gerek yokÖyle de yapıldı ama ben ayrıca kendim takmak istedim
SEn beni dinle belki işi bjrakacak yarım gram yok bile kuyumcudaEv hediyesi hiç aklıma gelmedi malesef. Ama alsamda zaten 3000 bandında bişey alabilirdim zaten yarım gramda 3300 küsürdü
O zaman yeterli. Nakit takmak uygun değil bence. Altın olurYok ortak takıya katılmadım kendim ayrı yapacağım dedim
Yani çok da samimi değilseniz yeterli genelde iş yerlerinde herkesten toplanıp tek takılır öyle yapınEvli değilim ama işim var. 28 yaşındayım. İşten arkadaşım. Samimiyiz ama iş arkadaşlığı sonuçta
İş arkadaşlığı için bence yüksek bir tutar. Geri dönme ihtimali neredeyse hiç yok.Evli değilim ama işim var. 28 yaşındayım. İşten arkadaşım. Samimiyiz ama iş arkadaşlığı sonuçta
Son bir tane kalmıştı bugün onu da ben aldımSEn beni dinle belki işi bjrakacak yarım gram yok bile kuyumcuda
Can ciğer değiliz ama normal iş arkadaşı da değiliz. Herkesle birleşip yapamadım o yüzdenYani çok da samimi değilseniz yeterli genelde iş yerlerinde herkesten toplanıp tek takılır öyle yapın
Ya git 3 bin tlye kendine hediye al yahuSon bir tane kalmıştı bugün onu da ben aldım
Aslında geri dönmese de çok da arkasından düşünmeyeceğim bir miktar olsun diye yarım gram olsun diye düşündümİş arkadaşlığı için bence yüksek bir tutar. Geri dönme ihtimali neredeyse hiç yok.