0,5 gr altın?

Evet bende onu düşünüyorum bozdurmazsa eğer değerini koruyacak çünkü

Öyle de yapıldı ama ben ayrıca kendim takmak istedim
Ortak takiya katildiysan yarim gram bile fazla. Yani icinden geldiyse butcen o sekildeyse olabilir. Yada benzer tutarin euro dolar karsiligini da takabilirsn.

Kadının diyebiliriz. Altın ama sonuçta 0.5 gr. Eşya kısmını sormadım hiç aklıma gelmedi. Direkt nakit mi taksam yoksa 0.5 gr mı versem kestiremiyorum.

Altının altın dönüşü olur. Kadına takacaksan, yarım gram takabilirsin. Nakit sonradan erkeğe kalır vs sıkıntı. Altın en temizi olur.

Ben en son isten arkadaşıma çeyrek takmıştım. Kendisi sırf takı takmamak için düğünüme bile gelmedi.:) yarım gram gayet iyi
Öyle birisi değil ama sonuçta insanoğlu kestiremeyiz. En azından sonradan düşünmeyeceğim bir miktar olsun istiyorum
Tamamdır o zaman öyle yapacağım teşekkür ederim

Ev hediyesi hiç aklıma gelmedi malesef. Ama alsamda zaten 3000 bandında bişey alabilirdim zaten yarım gramda 3300 küsürdü
Bu arada artık bu devirdi kadın altın erkek para mantığı da yok zaten yıllar önceydi o şimdi herşey karı koca ortaktır nakitler zaten borç ödeme salon parası vs gider. Siz mantıklı olanı yapıyorsunuz yarım gramla

Evet zaten öyle de konuşmuşlar nakiti düğün salonuna veririz diye. Öyle de işe yarıyor tabi ama ben en azından biraz da geleneksel olsun istiyorum

Evet zaten öyle de konuşmuşlar nakiti düğün salonuna veririz diye. Öyle de işe yarıyor tabi ama ben en azından biraz da geleneksel olsun istiyorum
Yani altın daha değerli paradan sizede dönüşü öyle olur , 2 sene sonra tlniz aynı kaldığından bir değeri olmayacak mesela

`