0-6 yas çocukla iletişim ile ilgili kitap tavsiyesi ???

NADYA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
291
5
96
İstanbul
26 aylık bir kızım var
2 yas sendromunun her halini fazlasıyla yasıyoruz :)
Hem bu donemi icin hemde 0-6 yas arası gelişimi ile ilgili bana yardımcı olucak bir Kitap'a ihtiyacım var
Ama o kadar Cok kitap varki karar veremiyorum
Aradığım şey bu donem ve bundan sonrası kizimla iletişim kurmanın yolları ile ilgili bir kitap
İstemedende olsa bazen ona Cok bağırıyorum :( nasıl davranmam gerektiğini şaşırıyorum

Önerilerinizi bekliyorum :)

haluk yavuzerin çocugunuzun ilk 6 yılı diye bi kitabı var,yine aynı yazarın çocuk egitimi el kitabı diye bi kitabı var,bide anne baba okulu diye kitabı var ben üçündende çok yararlandım,sabiha paktuna keskinin çocuklarla dogru iletişim diye bi kitabı var onu çok açıklayıcı bulmadım ama sen belki begenirsin,
lakin benim kızımda 2 yaşında ve bazen sabrımı çokkkkkkk zorluyor hatta bu aralar biraz sıkça yapıyo bunu ve ben malesef okudugum onca kitaba ragmen arada kontrolümü kaybedip bagırıyorum,hatta şu an çok moralim bozuk kızıma yine bagırdım çok agladı küçücüğüm,çok içim sızlıyo çok
diyeceğim odur ki yaramazlık yaptıklarında sanırım derin bi nefes alıp sarılmaksonrada dikkatini başka bişeye çekip biraz onunla ilgilenmek en iisi

evet bende haluk yavuzer'i çok beğeniyorum... tabi vazgeçemediğim bir isim daha var... sabiha paktuna keskin... dediklerini uyguladıkça sorun sorun olmaktan çıkıyor... bol şans.

Back
X