Erkek İnfertilitesi % 0 Morfoloji İle Normal Yolla Hamile Kalan Var Mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba arkadaşlar benim eşimin morfoloji sonuçları da %0 normal çıktı hareket azlığıda vardı ama ben şuan 5 haftalık hamileyim :)) doktorum hamileliğimi şimdilik ailelere çok duyurmamamızı söyledi nedeni sanırım düşük tehtidi :( bu arada ben derin endo hastasıyım yani biz ikimizde problemliyiz size şunu söyleyeyim hiçbir kür denemedik ama size birkaç öneri eşleriniz gece uyurken iç çamaşırı giymesin mümkünse çok sıcak tutmayan eşeofman yada pijamaları kullansınlar sigara tüketimini azaltsınlar ve ne olursa olsun kullandığınız gıda ürünleri katkısız aburcuburdan uzak alabiliyorsanız organik ürünler alarak beslenin sadece mevsim sebzeleri tüketin birde ben folic asit alırken eşimede içirmeye başlamıştım ama sadece bu işin olmayacağını düşünürken bir yumurtalığım rahmime ve bağırsaklarıma yapışık rahmimde kalınbağırsağıma yapışıkken işlevsiz olan yumurtalığımla hamile olduğumu öğrendim mucizeler her zaman var sadece cocuk meselesini takıntı haline getirmeyin olursa olur diye düşünüp hareket edin bebeğimi düşürsemde üzülmem çünkü olabildiğini gördüm allah hepinize nasip etsin sevgiler

demiracar tebrik ederim. eğer eşinin sperm sayısı ve hareketliliğini de yazarsan çok sevinirim...teşekkürler

:nazar:maşallah deyin önce:nazar:
benim eşimde %0 morfolji vardı ve ileri hareketli %1 di
bende çift taraflı endometriosis vardı
arkadaşlar bize doktorlar yapmadığını bırakmadı önce beni ameliyat ettiler olmadı çünkü sürekli artıyodu kistler sonra eşinde sorun var sizin çocuğunuz olmaz dediler tüp bebek yaptılar ikizlerim düştü eşinin spermleri yüzünden dediler. YOK SOĞAN YOK İNCİR BİLMEM NE bırakın bunların hepsini
hayatın tadını çıkarın ben dedim ki bir çocuk var belki de şimdi doğmuş ve beni bekleyen Allah belki de bunu istiyor ve bıraktım herşeyi
:nazar::nazar::nazar:ŞİMDİ 19 HAFTALIK HAMİLEYİM VE KIZIMIN GELİŞİNİ BEKLİYORUM:nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar:BEBEĞİM VE BEN ÇOK İYİYİZ:nazar::nazar:
TAVSİYEM:UĞRAŞMAYIN ARTIK ONUN SAPI BUNUN KÖKÜ RAHAT BIRAKIN KOCALARINIZI NE ÇABUK UNUTTUNUZ BİZ ONLARA AŞIĞIZ EZİYET ETMEYİN NE KENDİNİZE NE ONLARA
SEVGİYLE KALIN ALLAH İSTEYEN HERKESE Bİ YAVRU NASİP ETSİN

:nazar:maşallah deyin önce:nazar:
benim eşimde %0 morfolji vardı ve ileri hareketli %1 di
bende çift taraflı endometriosis vardı
arkadaşlar bize doktorlar yapmadığını bırakmadı önce beni ameliyat ettiler olmadı çünkü sürekli artıyodu kistler sonra eşinde sorun var sizin çocuğunuz olmaz dediler tüp bebek yaptılar ikizlerim düştü eşinin spermleri yüzünden dediler. YOK SOĞAN YOK İNCİR BİLMEM NE bırakın bunların hepsini
hayatın tadını çıkarın ben dedim ki bir çocuk var belki de şimdi doğmuş ve beni bekleyen Allah belki de bunu istiyor ve bıraktım herşeyi
:nazar::nazar::nazar:ŞİMDİ 19 HAFTALIK HAMİLEYİM VE KIZIMIN GELİŞİNİ BEKLİYORUM:nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar:BEBEĞİM VE BEN ÇOK İYİYİZ:nazar::nazar:
TAVSİYEM:UĞRAŞMAYIN ARTIK ONUN SAPI BUNUN KÖKÜ RAHAT BIRAKIN KOCALARINIZI NE ÇABUK UNUTTUNUZ BİZ ONLARA AŞIĞIZ EZİYET ETMEYİN NE KENDİNİZE NE ONLARA
SEVGİYLE KALIN ALLAH İSTEYEN HERKESE Bİ YAVRU NASİP ETSİN

Canım ne güzel haber verdin bize, Allah sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin

ey büyük Allah ım sen yeter ki ol de önünde ne durabilir ki?

canım inşallah bebeğini sağlıkla alırsın kucağına...bizimde problemimiz morfoloji ve sperm sayıları az hareketlilik kötü yani anlıycağınız vahim birkere kendiliğimden hamile kaldım boş gebelikmiş malesef daha sonra tüp bebek denedik herşey çok iyi dedi doktorumuz 5 gün beklenen döllenme 4 gün oldu 18 yumutam da döllenmişti ama malesef tutmadı hatta günü gelmeden hastalandım gidip test bile yaptıramadım neyazıkkii ilk başlarda çok üzülüyodum şimdi alıştımmı ne bilmem takmıyorum kafama ....burada bizim gibi olupda çocuk sahibi olanları okuyunca kendimi iyi hissettim inşallah allah tüm isteyenlere evlat verir.....

Merhabalar,benim de aynı problemlerim var.yani eşimin sperm sayısı çok düşük hareketlilik çok düşük.doktorlar direk tüp dedi.biz de aralık ayıda ya da ocak ayında başlıycaz.ama sizin söyledikleriniz umut oldu bana.hamile kalabilirim yani:))

burcucum bizimde aynı morfoloji ve sayı bakalım ne olacak

biz de 2.5 yıldır istiyoruz.2 aşılama 1 tüp bebek denememiz var ama olmadı.sperm sayısı ve morfolojisi sorunumuz.%2 sperm morfolojisi.takmayacağım diyorum ama elimde değil,aklıma geliveriyor bir reklamda,bir şarkıda,bir filmdeki sahnede...yaza 3 yılımız doluyor.antalya tüp bebekte co-kültür deneyelim diyoruz.öncekini istanbul-memorialde denemiştik ama hiç memnun kalmadık.teknik hata deiler çıktılar işin içinden.saça açıklamalarla savuşturdular.hayatta her şey çocuk değil ama insanların acır gözle bakmalarından ve sorularından sıkıldım.zaten kendi üzüntüm bana yetiyor.beni anlasanız bir tek sizler anlarsınız arkadaşlar.umudumuz hiç eksilmesin...

biz de 2.5 yıldır istiyoruz.2 aşılama 1 tüp bebek denememiz var ama olmadı.sperm sayısı ve morfolojisi sorunumuz.%2 sperm morfolojisi.takmayacağım diyorum ama elimde değil,aklıma geliveriyor bir reklamda,bir şarkıda,bir filmdeki sahnede...yaza 3 yılımız doluyor.antalya tüp bebekte co-kültür deneyelim diyoruz.öncekini istanbul-memorialde denemiştik ama hiç memnun kalmadık.teknik hata deiler çıktılar işin içinden.saça açıklamalarla savuşturdular.hayatta her şey çocuk değil ama insanların acır gözle bakmalarından ve sorularından sıkıldım.zaten kendi üzüntüm bana yetiyor.beni anlasanız bir tek sizler anlarsınız arkadaşlar.umudumuz hiç eksilmesin...

canım memorıal ne dedi tam anlayamadım...............teknik hata ne demekmiş.................

transfergünü 1. kalite 3 embriyonuz var .buğünün en iyi transferi sizindi demişler eşime.sonuç olumsuzdu.1 ay sonra da dondurulmuşlarımız vardı 4 tane.onlar için gittik,bu sefer teknik hata olsa gerek hakkınızı helal edin.embriyolarınız çözünürken öldü dedi embriyolog.tekrar doktor müsteceple konuştuk.zaten ilk transferinizin olduğu gün gelişim yavaşlamıştı.morfolojiniz bozuk falan dedi.bir dahakinde genetik test yaptırın dedi.ee burada neden yapmadınız dedik.tekrarlayan düşükler ya da tutunamama da yapıyoruz genetik testi dediler.istersek bir dahakine yapacaklarmış.yani 3ü tarnsferde 4 ü de çözünürken gitti.taaa burdurdan gittik oralara.bir daha da gitmeyeceğiz.çok ilgisizdi bizim doktor.sanırım doktorumuz bizi tamin edemedi sonuçlarla ilgili olarak.biz ihmal olduğunu düşünüyoruz hala.başta her şey iyi umutluyuz,olmayınca zaten kötüydü gelişim deieler.çok çelişkili geldi bize.dünya umut,dünya para ziyan oldu gitti...

canım sende çok çekmişsin şu dr bozuntularından dolayı
memorial hakkında fikir almam iyi oldu canım
bizimde tedavi olmamız lazım yılbaşından sonra tedaviye başlayacağız inşaallah
inşaallah doğru bi dr denk gelirsiniz canım üzülme

evet canım çok çektim.herkes antalyayı methediyor bu yörede.hem teknik,hem de ilgi alaka açıısndan çok memnun .olumlu sonuç alanlar çok buralarda antalyadan.hepimize bol şanslar...

ya ben dediklerinde bir taraftan biraz hak görüyorum ama kötü giden bir gelişime onlar ne yapabilirler diye düşünüyorum diger taraftan..............tüp bebkte labaratuvar çok önemli.............ve memorıalın labaratuvarı bu konuda çok iyi diye biliyorum.....tutunamamada onlar yapacakları bişey yok da çözünmede hata etmişlerse gerçekten buçok can yakıcı............

mono rosacım o zaman antalyayı deneyin canım madem övüyorlar iyidir öyleyse
neresi daha iyiyse oraya gidicez artık ne yapalım

Memorialde yaptıran bir arkadaşım vardı onunda tutmamıştı.Ama en iyi labaratuar orada var diye duymuştum.

tutmayınca isterseniz en iyi hastanede yaptıralım tutmuyo tutacaksa vasat hastanelerde bile tutuyo benimde kafam karışık ben avrupa şafak da yaptırdım ama olmadı şimdi nerde yaptıracağımı bilmiyorum.acaba bu ilaç fiyatlarındaki indirim bizim ilaçlarıda vurmuşmudur bugün bi eczaneye gidip öğrenicem aranızda bilgisi olan varsa yazarsa seviinirim..aslında bizi hast ilaçların yarısını dr verdi bende yarım ilaçları hast verdim böylelilkle herkes birbirinden yararlanabiliyodu.

morfolojinin düzelmesi çok mu zor?imkansız mı?
hayatım umarım imkansız değildir:çok üzgünüm:ama sayı ve hareket gibi öyle hemen kürle ilaçla falan düzelmiyo.ama burada bazı arkadaşların morfolojiyi düzelttiğini okumuştum.bizde umutla bekliyoruz

Back
X