Merhaba arkadaşlar benim eşimin morfoloji sonuçları da %0 normal çıktı hareket azlığıda vardı ama ben şuan 5 haftalık hamileyim :)) doktorum hamileliğimi şimdilik ailelere çok duyurmamamızı söyledi nedeni sanırım düşük tehtidibu arada ben derin endo hastasıyım yani biz ikimizde problemliyiz size şunu söyleyeyim hiçbir kür denemedik ama size birkaç öneri eşleriniz gece uyurken iç çamaşırı giymesin mümkünse çok sıcak tutmayan eşeofman yada pijamaları kullansınlar sigara tüketimini azaltsınlar ve ne olursa olsun kullandığınız gıda ürünleri katkısız aburcuburdan uzak alabiliyorsanız organik ürünler alarak beslenin sadece mevsim sebzeleri tüketin birde ben folic asit alırken eşimede içirmeye başlamıştım ama sadece bu işin olmayacağını düşünürken bir yumurtalığım rahmime ve bağırsaklarıma yapışık rahmimde kalınbağırsağıma yapışıkken işlevsiz olan yumurtalığımla hamile olduğumu öğrendim mucizeler her zaman var sadece cocuk meselesini takıntı haline getirmeyin olursa olur diye düşünüp hareket edin bebeğimi düşürsemde üzülmem çünkü olabildiğini gördüm allah hepinize nasip etsin sevgiler
demiracar tebrik ederim. eğer eşinin sperm sayısı ve hareketliliğini de yazarsan çok sevinirim...teşekkürler