• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte iki kayıp erkek infertilitesi

Sayı binlerde, Morfoloji 0 , ileri hareket yüzde 19 du. Embriyo elde ettik iyi, ek sperm seçme yöntemleri kullanıldı neler bilmiyorum ama.
Transferi bekliyorum ben de. Varikosel 3. Derece biz de ameliyat olmadık yapmadılar düzelme olmaz diye.
Bence de tüp bebek bunun için yok mu. Binlerin içinden sperm seçmek. İlla ki içlerinde sağlıklı yok mudur.
5 e güzel sorunsuz giden bi embriyoda da kimyasal düşük olabiliyo mu acaba diye de düşünmüyor değilim
Merhaba,hangi merkezde oldu tedavi,hangi teknikler kullanıldı ,embriyoların kalitesi ne oldu

Esimde dusuk seviye varikolsel vardi. Doktorlar ameliyat onermedi. Tup bebekte pgtden olumsuz sonuclaninca duzelse de duzelmese de ameliyat olmaya karar verdik. 6 ay sonra sayi 1 milyondan 80e cikti. Gecen ay da ilk kez kimyasal gebelik yasadim. Varikosel operasyonunda o damari iptal ediyorlar. Cok buyutulecek bir operasyon degil. Duzelme ihtimali yuksek. En azindan saglikli spermlerle tup bebege gitme sansiniz olabilir.

Merhaba kızlar eşimde varikosel ve sperm degerlerin de sorun var ileri hareketlilik 0 morfoloji 2 4 altı sıfır olarak geciyormuş zaten biz 2 tüp Bebek kaybı yaşadık ilki boş gebelik ikinci boş gebelik oldu geride 4 tane daha var embriyom ama artık onlarında genetiginde sorun oldugunu düşünüyorum suan da kafam çok karışık yeniden genetikli opu mu olalım yoksa eşim varikosel ameliyatı mı olsa ondan sonra mı tekrar opu olsa yada dondurulmuş embriyomlarıma genetik yapılabilir mi varikosel ameliyatı sonrası cocugu dogal yoldan olan var mı peki
Bizimde morfoloji 2 ileri hız 0 düşük oldu benim iyi kalitede embyolar varikosel ameliyatı oldu

Bilmiyorum öyle olsa tek yumurta ikizi olur muydu tek yumurta ikizi oldu çünkü doktor bir kaç test istedi bakalım bugüne kadar da yumurtalarımın çok iyi olduğunu söylediler muayenede bence kalitesini anlayabiliyolardır diye düşünüyorum sperm kaynaklı da olmayabilir tamamen rastlantısal gibi de olabilir ama ben bir daha tüp Bebek istemiyorum gibi ya

Merhaba kızlar eşimde varikosel ve sperm degerlerin de sorun var ileri hareketlilik 0 morfoloji 2 4 altı sıfır olarak geciyormuş zaten biz 2 tüp Bebek kaybı yaşadık ilki boş gebelik ikinci boş gebelik oldu geride 4 tane daha var embriyom ama artık onlarında genetiginde sorun oldugunu düşünüyorum suan da kafam çok karışık yeniden genetikli opu mu olalım yoksa eşim varikosel ameliyatı mı olsa ondan sonra mı tekrar opu olsa yada dondurulmuş embriyomlarıma genetik yapılabilir mi varikosel ameliyatı sonrası cocugu dogal yoldan olan var mı pe

boş gebelik erkekdeki sprem den dolayimi oluyormus

Merhaba kızlar eşimde varikosel ve sperm degerlerin de sorun var ileri hareketlilik 0 morfoloji 2 4 altı sıfır olarak geciyormuş zaten biz 2 tüp Bebek kaybı yaşadık ilki boş gebelik ikinci boş gebelik oldu geride 4 tane daha var embriyom ama artık onlarında genetiginde sorun oldugunu düşünüyorum suan da kafam çok karışık yeniden genetikli opu mu olalım yoksa eşim varikosel ameliyatı mı olsa ondan sonra mı tekrar opu olsa yada dondurulmuş embriyomlarıma genetik yapılabilir mi varikosel ameliyatı sonrası cocugu dogal yoldan olan var mı peki
Boş gebelik erkekdeki sprem den den dolayı olabiliyormu

Bilmiyorum canım bende tek sorunumuz buydu olabilir diyolar herseye işte net bir cevap yok Allah yardımcımız olsun bizde tek sorun spermdi başkalarında yumurta kalitesi kan puhtılaşma rahim içinde problemler ama bizim hersey temizdi

Bilmiyorum canım bende tek sorunumuz buydu olabilir diyolar herseye işte net bir cevap yok Allah yardımcımız olsun bizde tek sorun spermdi başkalarında yumurta kalitesi kan puhtılaşma rahim içinde problemler ama bizim hersey temizdi
Anladım onun için doktor olilac yazmadimi

Aslında aşılama bu yönden iyi diye biliyorum erkekdeki bilgim kadarıyla yıkayıp iyilerini seciyoarmis

Back
X