0 rh+ dikkatinizi çekti mi?

bende sizdenim arkadaşlar 0 RH (+) ama şaşırmamak lasım bu kan grubu Türkiye'de çok bulunan bir grup olduğu için Türk kanı derler zaten hiç duydunus mu bilmem Avrupada da A, AB çok bulunurmuş.

Mrb
benide listeye ekleyin.eğer doğruluk payı varsa tüm kanımı değiştirmek istiyoruuuuuuuuum.işin kötüsü eşimin kan grubu da 0 rh + .şimdi biz umutsuz vakamıyız yani.2 negatif mikro enjeksiyon denememiz var.

Mrb
benide listeye ekleyin.eğer doğruluk payı varsa tüm kanımı değiştirmek istiyoruuuuuuuuum.işin kötüsü eşimin kan grubu da 0 rh + .şimdi biz umutsuz vakamıyız yani.2 negatif mikro enjeksiyon denememiz var.

eğer kandan kaynaklanıyorsa bende değiştireyim kanımı ama inanın bilmiyorum sadece dikkatimi çekti tüp bebek blogunda çoğunluk olarak sanki 0 rh + mişiz gibi geldi ve çoğunluktayız gerçekten:uhm:

Mrb

tedavi ile kan grubunun ne alakası var canım eşimde bende 0rh+ kan gurubundanız ilk mikroenjeksiyon denemizde Allah ıma bin şükür anne baba olmayı başardık. Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah. kafanı takma böyle şeylere :) herşey Allah tan

Arkadaşlar tamamen bir tesadüf bu. Dünya üzerindeki insanların yüzde 45 i 0 rh, yüzdde 40 i A rh, yüzde 10 u B rh , yüzde 5 ide AB rh tır. 0 kan grubuna sahip olanlar çoğunluktadır yani bu tamamen bir tesadüf bence.Bende tüp bebek yaptırmayı düsünmeye basladım ama benimki B.

ŞU LİSTYE BİR BAKIN YAAAAAAAA BENMİ YANLIŞ GÖRÜYORUM
vildangel..................................:myctikdarc:lepi:
LİSTEYE EKLENİN ARKADAŞLARRRRRRRR bir dr.a tez konusu bile olabilir bu konu

benide eklemişsiniz evet bende pozitifim kaydirigubbakcemile5

kizlar bende orh pozitifim ve ilk denememde tuttu.kangrubuyla alakasi yok bence .bizden once inanin bilim adamlari bu olayi fark ederdi ;))
adam fawer in olasiliksizlik kitabi tamda bu konuyla ilgili ;))

şaşırdım şimdi bende 0 erh pozitifim bence tesadüf değil bilimsel bir gerçekciliği olabilir

Back
X