Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canım:)01.01.2019 =55 kilo girmek isterim. Takip.
Hoşgeldin tatlım bugünden itibaren menülerini bekliyorum tabi bugün ki kilonu da:) İstersek başarırız ne eksiğimiz var kilo verenlerden:)Güzelmiş geldim hayırlı olsun tipiğin canım![]()
Sabah 1 simit ve az kaşar
Öğlen iki gün tane mayalı poğaça
Akşam daha yemedik
Bugünkü güncel kilom 61.7 senin canım
Nasıl yapacaz ya biz bu işi hep bozuluyor bi Şekilde
Tamam canım anlaştık akşamları bi halletsek zaten. Gündüzleri iyiyim ben akşamları zırvalıyorum.Diyet gibi düşünmeyeceğiz hayatımızı ömür boyu bu şekilde sürdürecek şekilde beslenip arada canımızın istediğini de yiyerek dengeleyeceğiz canım. Yoksa bu diyet psikolojisi ile oluyor hep bozdum devam edemedim şekline dönüşüyor. Ölçülü yersek kilo vereceğimizi düşünüyorum. Birde akşam abır cuburlarını keselim en azından sağlıklı şeyler yiyelim yersek bile 1 kuru kayısı bir bardak süt gibi ne dersin
Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
1 dilim peynir
1 zeytin
Donates, salatalık
Ara
1 kase üzüm
Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
1 dilim peynir
1 zeytin
Donates, salatalık
Ara
1 kase üzüm
Bende size katılmak istiyorum kilo 61.1 hedef 55 ben kabsk detoksundayım bir an önce vermek istiyorum.yarışalım.[/QUOTE]Akşam
2 servis kaşığı et sote
1 servis kaşığı sade makarna
1 kase yoğurt
Şimdi çayımı içiyorum. İlk günüm böyle geçti abartmadan sağlıklı beslenmeyi öğreneceğim inşallah:)
Som kızlar ben de geldim
Çarşambaları tartı günüm olarak belirledim bu ara diyeti bozmuştum Çarşamba yine başladım ama önümüzdeki Çarşamba tartılacam biraz düzene gireyim yoksa moralim bozulacak
Bende size katılmak istiyorum kilo 61.1 hedef 55 ben kabsk detoksundayım bir an önce vermek istiyorum.yarışalım.