Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben hergün tartılıyorum sabahı zor yapıyorum kaç kilo oldum diye.sabah 60.2 idi yarın 59 u görürüm inş.
Bende öyle 64 ten döndüm şükür 60 ı gördüm bi 58 şimdi hedef yüzüm çok çöküyo duruma göre yüzden vermezsem devam edeceğim.Cumartesiye kaldı 4 gün 64 lerden dönmemek üzere uzaklaşmak istiyorum. İlk hedefim 4 kilo verip 60 2. hedefim bir 4 kilo daha verip 56 son hedefim keyfine vara vara kalan son 1 kiloyu verip 55de sabitlemek 4+4+1 bam bam bam:))
Hoşgeldinaranıza gelme gibi bi şansım var mı acaba :)
Bende öyle 64 ten döndüm şükür 60 ı gördüm bi 58 şimdi hedef yüzüm çok çöküyo duruma göre yüzden vermezsem devam edeceğim.
aranıza gelme gibi bi şansım var mı acaba :)
Tartıldın mı kaç geldin ben zorda olsa 59.9 dedi az ğitmiş ama şükür maşallah diyelimİnşallah bende görürüm canım :)
Tartıldın mı kaç geldin ben zorda olsa 59.9 dedi az ğitmiş ama şükür maşallah diyelim![]()
İnş canım sanada maşallahTartıldım canım 63.0 çıktım:) Sırada 62yi görmek istiyorum ucundan da olsa maşallah sen görmüşsün 59u devamı gelir artık inşallah:)
İnş va
İnş canım sanada maşallah