01.03.2012 itibari ile Testte gördüm çift çizgiyi :)arkadaşlar bugün emin olmak için başka bir marka aldım yine yaptım yine çift çizgi çıktı çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor bağırasım zıplayasım hoplayasım geliyor rabbim sağlıkla tamamına erdirir inşallah
yarın kan tahlilini yaptıracam haftaya giderim herhalde bu gün itibari ile 4 haftalık tahmini haftaya 5 haftalık olacak keseyi görebilme ihtimalimi düşünüyorum
01.03.2012 itibari ile Testte gördüm çift çizgiyi :)arkadaşlar bugün emin olmak için başka bir marka aldım yine yaptım yine çift çizgi çıktı çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor bağırasım zıplayasım hoplayasım geliyor rabbim sağlıkla tamamına erdirir inşallah
Tebrik ederim:) bende 2 martta gördüm çift çizgiyi...ikinci çizgi çok silikti..sonra kan testi için hastaneye gittim..değer 12 çıktı.doktor çok düşük bir rakam ne var ne yok diyebiliriz 2 gün sonra tekrarlayalım testi dedi.dün yaptırdım değer 31 e yükselmiş..nöbetçi doktora gösterdim yükselme olması güzel dedi..benim ovulasyon tarihim 21 şubattı sanırım geç döllenme oldu..:) dün doktordan eve döndüğümde çamaşırımda kahverengi lekelenme gördüm..sanırım benim embriyo yeni yerleşiyor rahme:))) inşallah sağlıkla büyürlerde buradan haberlerini paylaşırız canım..