Freely kaset test

1muamma

Zübde-i Âlemde
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Mart 2025
454
162
18
Arkadaşlar çatlama üzerinden geçen an itibari ile 11. Gün dayanamayıp yaptım başta dağınık çıktı sonra bekledim beş dakika netleşti ama emin de olamadım su da tuttum kuruma tarzı bir şeyse diye sonra gittim geldim tahmini on yada on beş dakka içinde ki hali de bu test freely normal kaset test ilk defa da yalancı da olsa yada kuruma çizgi görüyorum sanki ama emin de olamadım

Eklentiler

• IMG_9439.webp
    IMG_9439.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 27
Arkadaşlar çatlama üzerinden geçen an itibari ile 11. Gün dayanamayıp yaptım başta dağınık çıktı sonra bekledim beş dakika netleşti ama emin de olamadım su da tuttum kuruma tarzı bir şeyse diye sonra gittim geldim tahmini on yada on beş dakka içinde ki hali de bu test freely normal kaset test ilk defa da yalancı da olsa yada kuruma çizgi görüyorum sanki ama emin de olamadım
Kalite düşmüş hay Allah gözükmüyor şuan 😓

Birşey gözükmüyor ama başka test varsa sabah ilk idrarla yapın
Ben de yumurtlamanın 11.günü freely ile öğrendim ama erken gebelik testiydi
Kaset olanı bilemiyorum

Birşey gözükmüyor ama başka test varsa sabah ilk idrarla yapın
Ben de yumurtlamanın 11.günü freely ile öğrendim ama erken gebelik testiydi
Kaset olanı bilemiyorum
Kalite düşmüş normal bakınca ilk defa gördüm çok çok silik bir çizgi önceleri onu da görmüyordum hele bir de işte erken değil de normal kaset test olunca acaba mı dedim ama bakalım yarın akşam acilde kan vereceğim inşallah daha da netleşir gibi

Kalite düşmüş normal bakınca ilk defa gördüm çok çok silik bir çizgi önceleri onu da görmüyordum hele bir de işte erken değil de normal kaset test olunca acaba mı dedim ama bakalım yarın akşam acilde kan vereceğim inşallah daha da netleşir gibi
Sabah en erken saatte sağlık ocağına gidip verebilirsiniz
Devlet hastanesi acili ise kanama yoksa gecikme yoksa bakmıyor
Bir de üstüne azarlıyor tecrübe ettim bir zamanlar
Özel hastanenin direk veznesine gebelik testi diye ödeme yapabilirsiniz
Muayene ücreti ödemeyin yani

Yok bizim acil öyle değil ben iki defa beta baktırdım sorun yaşamadım zaten daha öncesinden de dış gebelik yaşamıştım ağrım da var diyince bakıyorlardı ama zaten sabah yaptım aynı marka test vardı yine negatif çıktı 🥲

Ama yine de akşama acilden kan vereceğim kesinleştireyim daha önce dış gebelik geçmişim oldu adet günümde adet oldum resmen 11 gün sonra acile gittim çok şiddetli ağrı ile o gün bu gündür işimi garantiye alıyorum inşallah kan da verip varsa da yoksa da bi rahatlayım 😌 yine de dua edin inşallah vardır 🫠

Ama yine de akşama acilden kan vereceğim kesinleştireyim daha önce dış gebelik geçmişim oldu adet günümde adet oldum resmen 11 gün sonra acile gittim çok şiddetli ağrı ile o gün bu gündür işimi garantiye alıyorum inşallah kan da verip varsa da yoksa da bi rahatlayım 😌 yine de dua edin inşallah vardır 🫠
İnşaAllah hayırla sağlıkla bir pozitif haberi alın 🤲🏼🤲🏼🤲🏼

Back
X