01.03.2012 itibari ile Testte gördüm çift çizgiyi :)

Beysal

Prensim ikinci aşkım.....
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
4.799
499
173
01.03.2012 itibari ile Testte gördüm çift çizgiyi :)arkadaşlar bugün emin olmak için başka bir marka aldım yine yaptım yine çift çizgi çıktı çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor bağırasım zıplayasım hoplayasım geliyor rabbim sağlıkla tamamına erdirir inşallah:49::49::49:

Tebrik ederim canım, Rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasib etsin. Darısı isteyenlere olsun inşallah..:16:
Doktora ne zaman gidiyorsun??

yarın kan tahlilini yaptıracam haftaya giderim herhalde bu gün itibari ile 4 haftalık tahmini haftaya 5 haftalık olacak keseyi görebilme ihtimalimi düşünüyorum

01.03.2012 itibari ile Testte gördüm çift çizgiyi :)arkadaşlar bugün emin olmak için başka bir marka aldım yine yaptım yine çift çizgi çıktı çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor bağırasım zıplayasım hoplayasım geliyor rabbim sağlıkla tamamına erdirir inşallah:49::49::49:

ßende şubatın bende geçen ay şubatın 3ünde senin hissettiğin duyguları hissetmiştim Canım Raßßm sağlıkla sıhhatle kucağınaada almak nasip etsin

:nazar::emir_bebek:

merhaba bişey sorucam kusara bakmayın adetim 2 gün geçti normalde hiç sasmaz test alsam çıkarmı sonuç

kaç tane forum konusu açmışsınn.vallahi nereye yazacağımı şaşırdım :D

Tebrik ederim:) bende 2 martta gördüm çift çizgiyi...ikinci çizgi çok silikti..sonra kan testi için hastaneye gittim..değer 12 çıktı.doktor çok düşük bir rakam ne var ne yok diyebiliriz 2 gün sonra tekrarlayalım testi dedi.dün yaptırdım değer 31 e yükselmiş..nöbetçi doktora gösterdim yükselme olması güzel dedi..benim ovulasyon tarihim 21 şubattı sanırım geç döllenme oldu..:) dün doktordan eve döndüğümde çamaşırımda kahverengi lekelenme gördüm..sanırım benim embriyo yeni yerleşiyor rahme:))) inşallah sağlıkla büyürlerde buradan haberlerini paylaşırız canım..

Back
X