- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
- Konu Sahibi bebeqimyoldamrc
Merhaba ben 02.03.2021 2 adet 3.Gün embriyo transferi oldum. Benim gibi günleri geçmek bilmeyen arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 3martta transfer oldum sonucu bekliyorum heyecanla:)
Umarim pskolojik degildir. Alt karnimda hafif agrilar var cok gergin yururken hafif kambur yurumek zorunda kaliyorum. Iki gundurde midem bulanıyor ama bulanti cok erken bir belirtiymis yagli sut iciyorum ona yoruyorum. Sizde varmıBende öyle günler geçmek bilmiyor . Belirtin varmı
Umarim pskolojik degildir. Alt karnimda hafif agrilar var cok gergin yururken hafif kambur yurumek zorunda kaliyorum. Iki gundurde midem bulanıyor ama bulanti cok erken bir belirtiymis yagli sut iciyorum ona yoruyorum. Sizde varmı
Merhaba bende 2 Mart 5.gün 2 tane embriyo transferim yapıldı. Beklemedeyim çok iyi yapmıssınız konu açmakla. Diğer konularda bizim gibi 2 mart, 3 Mart 5 Mart transfer olan arkadaşlarda var. Umarım onlarda gelirler. Hep beraber bekleriz :)))))
Yok düşünmüyorum. Çizgiler silik çıkıyor ya da çıkmıyor şöyle oluyor, böyle oluyor diye okuyorum burdan. Boşuna strese girmek istemiyorum sen yapacakmsn :)Ayneninsallah pes peşe pozitif haberlerini alırız . Insan burda birbirine umut oluyor gercekten . Birde gunler gecmek bilmiyor ya . Bu arada idrar etti yapmayı düşünüyor musun
Yok düşünmüyorum. Çizgiler silik çıkıyor ya da çıkmıyor şöyle oluyor, böyle oluyor diye okuyorum burdan. Boşuna strese girmek istemiyorum sen yapacakmsn :)
Ben birkaç forum okudum yabancı. 5.gün embryo transferinden 9 gün sonra bile idrarda negatif gören var. Kanda pozitif görmüşler :) erken idrar testi pozitif çıkmazsa büyük sorun yani. Bu forumda da vardı daha yeni bir arkadaş 8.gün idrarda negatif görmüştü, 12.gün kanda pozitifti :)
Ben de 3 martta 1 adet 5.gün embryo transferi oldum. İlk gün kasık ağrım olmuştu geçmişti ama bugün sabahtan beri yine başladı
Onun dışında ilaçlar biraz ağır geldi halsizlik, uykuya düşkünlük, memelerde hassasiyet transferden önceden beri devam ediyor.
15 martta kan testim var. Kaldı 8 gün yani :)
Merhaba ben 02.03.2021 2 adet 3.Gün embriyo transferi oldum. Benim gibi günleri geçmek bilmeyen arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim
Bende varım kızlar3 martta 2 adet 3.gün taze transferim oldu. Heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese içinde bizede
![]()
Amin inşallah. Hakkımızda hayırlısı . Ben bugün sanki adet olacakmisim gibi ağrım var hayra yoruyorum insallah hayır olur
Benim de ilk günden beri var. Bel ağrım da. Ekim de 1 negatif tüp bebeğimde var onda hiç bir şey hissetmemiştim. İnşallah bu belirti olumludur
Ayni gün transfer olmuşuzMerhaba kızlar, ben de 2 Mart’ta transfer oldum. Dondurulmuş tek 5. Gün embriyo transferi ilk denememTest tarihim 11 Mart
![]()
Evet benim de başlarda vardı sonra çok azaldı. Sanıyorum ilaçlardan ben kan testine kadar da test yapmayı pek düşünmüyorumAyni gün transfer olmuşuzama bana 13 martta test yapin dediler bende de bel ve kasik agrisi oluyor ama benim agrilar transfer öncesi başladi ilaclardan kaynakli oldugunu dusunuyorum zaten bu dönemler belirti için çok çok erkenmiş