Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de pgtli 5. Gün embriyosu 5ab transfer oldum 22 Kasım'daKızlar selam
Pcos hastasıyım genetikli (pgt) Li 5. Gün embriyosu 3aa embriyo transferi oldum. Bekleme sürecindeyim benim gibi bekleme sürecinde olanlar gelin dertleşelim
Benim transferde o kadar belirti oldu ki negatifle sonuçlandı 2. De hiçbir şey hissetmedim pozitiftiBen de pgtli 5. Gün embriyosu 5ab transfer oldum 22 Kasım'da
Ara sıra bel ağrısı oluyor onun dışında bişey hissetmiyorum. Bu yüzden biraz karamsarliga boğuluyorum arada. Acaba olmadı mı diye![]()
Benim ilk ama daha önce doğal yolla bir hamileliğim oldu kürtaj olduYa bu benim ikinci transferim aslında öncekinde pozitifti ama hiç hatırlamıyorum belirtiler neydiinşallah güzel haberler alırız sizin ilk mi
Kesinlikle katılıyorum. Belirti diye bişey yok yaaa. Hamilelik belirtisi dediğimiz her sey adet öncesi de olan şeylerBenim transferde o kadar belirti oldu ki negatifle sonuçlandı 2. De hiçbir şey hissetmedim pozitiftio yüzden belirti aramayın sabırla hayırlısı ile bekleyin
Merhaba erkek kaynakli 4. Tüp bebek tedavisindeyim 3. Tedavimde bir oğlum oldu şuan 4 yaşında ve biz tekrar başladım dün transfer oldum dondurulmuş 5. Gün çift embriyo transfer edildi.Kızlar selam
Pcos hastasıyım genetikli (pgt) Li 5. Gün embriyosu 3aa embriyo transferi oldum. Bekleme sürecindeyim benim gibi bekleme sürecinde olanlar gelin dertleşelim
Belirti aramayın asıl belirtiler 6. Haftada başlıyor benimde belirtim yoktu şuan oğlum 4 yaşımda ve ben ona kardeş için dün tekrar transfer oldumBen de pgtli 5. Gün embriyosu 5ab transfer oldum 22 Kasım'da
Ara sıra bel ağrısı oluyor onun dışında bişey hissetmiyorum. Bu yüzden biraz karamsarliga boğuluyorum arada. Acaba olmadı mı diye![]()
Amin hepimiz güzel haberler alalım inşaAllah neler yapıyorsunuz dinleniyormusunuz.Yaaa hadi hayırlısıyla hayırlı haberler alalım inşallah.
Bende dün biraz dinlendim eşim sağolsum oğlumla ilgilendi bugün pek dinlenemedim ama yemek yaptım, ufaktan ev topladım oğlum kreşten gelince oyun oyna, yemek yedir eğil kalk derken hep aktiftimBen normal de çalışıyorum ama bu süreçte evdeyim. 14 gün boyunca ilk 3 gun yattım sürekli ara ara yurdum ama dünden beri ayaklandı biraz yine yatagım açık ama ara ara yatıyorum yine
Bende bekleme sürecindeyim pgt yaptırmadık biz doktorda hiç bahsetmedi amh düşüklüğüm var bende buna endişeneliyorum keske yaptırmış olsaydık öyle transfer olsaydımKızlar selam
Ankara tolga ecemiş te tedavi gördümHangi şehir hastanelerde tedavi gördünüz