21 kasım transfer olanlar

busunuz

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
96
Puanlar
13
Kızlar selam

Pcos hastasıyım genetikli (pgt) Li 5. Gün embriyosu 3aa embriyo transferi oldum. Bekleme sürecindeyim benim gibi bekleme sürecinde olanlar gelin dertleşelim

Kızlar selam

Pcos hastasıyım genetikli (pgt) Li 5. Gün embriyosu 3aa embriyo transferi oldum. Bekleme sürecindeyim benim gibi bekleme sürecinde olanlar gelin dertleşelim
Ben de pgtli 5. Gün embriyosu 5ab transfer oldum 22 Kasım'da

Ara sıra bel ağrısı oluyor onun dışında bişey hissetmiyorum. Bu yüzden biraz karamsarliga boğuluyorum arada. Acaba olmadı mı diye :(

Ya bu benim ikinci transferim aslında öncekinde pozitifti ama hiç hatırlamıyorum belirtiler neydi 😀 inşallah güzel haberler alırız sizin ilk mi

Bu arada bel ve sırt ağrısı bende de var

Ara sıra bel ağrısı oluyor onun dışında bişey hissetmiyorum. Bu yüzden biraz karamsarliga boğuluyorum arada. Acaba olmadı mı diye :(
Benim transferde o kadar belirti oldu ki negatifle sonuçlandı 2. De hiçbir şey hissetmedim pozitifti 🤷🏼‍♀️ o yüzden belirti aramayın sabırla hayırlısı ile bekleyin

Ya bu benim ikinci transferim aslında öncekinde pozitifti ama hiç hatırlamıyorum belirtiler neydi 😀 inşallah güzel haberler alırız sizin ilk mi
Benim ilk ama daha önce doğal yolla bir hamileliğim oldu kürtaj oldu
O hamileliğim plansizdi hiç takip etmemistim kendimi. Tek hatırladığım göğüs ağrısı ve bel ağrısı ama bunlar adet öncesi de olan şeyler olduğu için bilemiyorum 😅

Benim transferde o kadar belirti oldu ki negatifle sonuçlandı 2. De hiçbir şey hissetmedim pozitifti 🤷🏼‍♀️ o yüzden belirti aramayın sabırla hayırlısı ile bekleyin
Kesinlikle katılıyorum. Belirti diye bişey yok yaaa. Hamilelik belirtisi dediğimiz her sey adet öncesi de olan şeyler

Birde mantıken o kadar çok takviye kullanıyoruz ki yan etki yapması çok normal günleriniz nasıl geçiyor peki neler yapıyorsunız

Kızlar selam

Merhaba erkek kaynakli 4. Tüp bebek tedavisindeyim 3. Tedavimde bir oğlum oldu şuan 4 yaşında ve biz tekrar başladım dün transfer oldum dondurulmuş 5. Gün çift embriyo transfer edildi.

Yaaa hadi hayırlısıyla hayırlı haberler alalım inşallah.

Belirti aramayın asıl belirtiler 6. Haftada başlıyor benimde belirtim yoktu şuan oğlum 4 yaşımda ve ben ona kardeş için dün tekrar transfer oldum

En erken ne zaman test yapsak ki ya ben o kadar bekleyemem bence

Ben normal de çalışıyorum ama bu süreçte evdeyim. 14 gün boyunca ilk 3 gun yattım sürekli ara ara yurdum ama dünden beri ayaklandı biraz yine yatagım açık ama ara ara yatıyorum yine

Eğilip kalkmamamaya özen gösteriyorum sadece onun haricinde kollarımla yapabileceğim şeyleri yapıyorum

Ben normal de çalışıyorum ama bu süreçte evdeyim. 14 gün boyunca ilk 3 gun yattım sürekli ara ara yurdum ama dünden beri ayaklandı biraz yine yatagım açık ama ara ara yatıyorum yine
Bende dün biraz dinlendim eşim sağolsum oğlumla ilgilendi bugün pek dinlenemedim ama yemek yaptım, ufaktan ev topladım oğlum kreşten gelince oyun oyna, yemek yedir eğil kalk derken hep aktiftim

Hangi şehir hastanelerde tedavi gördünüz

Kızlar selam

Bende bekleme sürecindeyim pgt yaptırmadık biz doktorda hiç bahsetmedi amh düşüklüğüm var bende buna endişeneliyorum keske yaptırmış olsaydık öyle transfer olsaydım

Askım pgt herkese yapılmıyor. Benim geçen sene 1 denemem oldu ilk deneme pozitif ama ilerlemesi kürtaj oldum. Kürtajdan 1 ay sonra doğal gebelik oldu onlarıda kaybettim kalbi durdu yine kürtaj oldum. Hal böyle olunca 2 transferde doktor embriyolara genetik yapalım riske atmayalım dedi iyikide yaptırmışım 6 adet embriyo gönderdim 1 tanesi sağlıklıgeldi. Eğer yaptırmasam sağlıklıyı bulana kadar kayıplar yaşicaktım. Genetik test demalşyetli baya o yüzden her tüp bebek de yapılmıyor. Tekrarlayan kayıplar dayapıyorlar

Back
X