- 11 Temmuz 2008
- 5.373
- 64
- 683
- 36
Herkese merhabaaaa 
Bu topiği açmakta çok geç kaldım biliyorum
Nişanımıza çok az kaldı
Dün akşam nişan bohçamızı hazırlayınca,bugün önce söz topiğimi daha sonra da nişan topiğimi açmaya karar verdim 
Rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguları
Dilerim Rabbim ömür boyu yüzüklerimizi parmağımız da taşımayı nasip eder

O gün her anımda yanımda olan,KK'da tanışıpta dostluğumuzu güzel bir noktaya getirdiğimiz _meLinDa_ ve PambukPrensess'ime çok teşekkür ederim
İlk önce tuzlu kahveden başlayalım
Son yudumuna kadar içti damat bey 
Yüzük tepsimiz ve makasımız
Söz çiçeğim ve bohçam
Sevdiceğimin getirdiği çikolata
Hepsini daha sonra kendi yedi 
Sevdiceğime verdiğimiz ''evet'' bohçamız
Bizim burda adettir.Erkek tarafına çıkarken un kurabiyesi verilir o da ''evet'' anlamındadır.İçine de 2-3 tane bozuk para koyulur ve erkek tarafına bohça görmeye gelenlere verirler.Bozuk para kime çıkarsa o kişi geline hediye alır
Yine ben karlı çıktım yani 
Misafirlerimize dağıttığımız magnetlerimiz
Yüzlerimizi karalamak zorunda kaldım kusurabakmayın :26:
Bunlar da misafirlerimizden orta yaşlı olanlara dağıttığımız başörtüleri,gençlere dağıttığımız şallar ve erkeklere dağıttığımız havlular
Bu da mutlu son

Bu topiği açmakta çok geç kaldım biliyorum
Rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguları
Dilerim Rabbim ömür boyu yüzüklerimizi parmağımız da taşımayı nasip eder
O gün her anımda yanımda olan,KK'da tanışıpta dostluğumuzu güzel bir noktaya getirdiğimiz _meLinDa_ ve PambukPrensess'ime çok teşekkür ederim
İlk önce tuzlu kahveden başlayalım
Yüzük tepsimiz ve makasımız
Söz çiçeğim ve bohçam
Sevdiceğimin getirdiği çikolata
Sevdiceğime verdiğimiz ''evet'' bohçamız
Bizim burda adettir.Erkek tarafına çıkarken un kurabiyesi verilir o da ''evet'' anlamındadır.İçine de 2-3 tane bozuk para koyulur ve erkek tarafına bohça görmeye gelenlere verirler.Bozuk para kime çıkarsa o kişi geline hediye alır
Misafirlerimize dağıttığımız magnetlerimiz
Bunlar da misafirlerimizden orta yaşlı olanlara dağıttığımız başörtüleri,gençlere dağıttığımız şallar ve erkeklere dağıttığımız havlular
Bu da mutlu son