07,05,2010 yaserim dünyaya geldi.....

tugyann

sehle84
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
258
3
96
41
Kocaeli
11 mayıstı doğumun 7 mayısta oldu ben istedim ağrılarım başlamıştı ama çok kolay geçti sezaryan hemen ayağa kalktım hiç ağrım sızım olmadı şuan çok rahatım iyikide sezaryan olmuşum....zemuszemus

ayy ne güzel yaa kavuştun bebeğine bn daha öncedende okumuştm sankı başka yerden doğum yaptığnı Allah sağlıkla buyutmenı nasıp etsin...darısı bekleyenlerin başınaopuyorumnanaktan

canim tebrikler.allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah.uzun omurlu olsun...

hayırlı huzurlu bi evlat olsun bebeciğin.. sanada geçmiş olsun arkadaşım..
bol sütlü günler :lepi:

sana vatana millete iman dolu allah yolunda hayırlı bi evlat olur inş çok ama çok geçmiş olsun bol sağlıklı günler

sağolun arkadaşlar çok şükür ii bebeğim darısı herkesin başına hayırlı doğumlar....

canım benim tebrikler bende allah izin verirse adını yaser koycam adaş olcak bebişlerimiz

ben yaser koymakta terettüt ettim arafat dediler hep ama anlamı güzel arapça diye koydumm.adaş olucak desene ne güzell

tebrik ederim canım allah saglık sıhhatle buyutmeyi nasip etsin allah hayırlı evlat etsin ins ismiyle yasasın....

amin allah razı olsun canım siyasi isimde ona bakarsan yaser arafattan sonra kasım diye filistne başkan olmuş oda siyasi isim olmuyomu onu anlamıyorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…