08.02.2022 transfer olanlar beraber bekleyelim🤱🏻🌼💐

Meleksm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2021
855
1.069
63
Merhaba anne adayları. 08.02.2022 de transferim gerçekleşti. Benim gibi arkadaşlar varsa burda Beraber bekleyebiliriz vakit geçiririz diye konu açtım. Rabbim tüm evlat isteyenlere sağlıklı, sıhhatli, güzel ahlaklı, biz öldüğümüzde arkamızdan bir dua okuyan evlatlar nasip etsin inşallah 🌺🌺

Benimkide onlari soyledi 3 gun istirahat et dedi surekli yatmanin kanitlanmis hic bir faydasi yok dedi.bide bana nane maydonoz yeme dediler kahve icme dediler protein aggirlikli beslen dediler

Ben bu gece yatakta da cok döndüm dönüp durdukca korktum bisey olmaz insallah diye surekli hareket ettim bir rahat yatamadim

Benimkide onlari soyledi 3 gun istirahat et dedi surekli yatmanin kanitlanmis hic bir faydasi yok dedi.bide bana nane maydonoz yeme dediler kahve icme dediler protein aggirlikli beslen dediler
Bana 3 gün filan. Demedi ya dün dinlen dedi. Yarın normal yaşantına dönebilirsin dedi
Sana nezaman test yap dedi doktor.bana 20 subat pazar dedi
Benim 18 Şubat test tarihim. Seninki 3. Gün müydü

Bana 3 gün filan. Demedi ya dün dinlen dedi. Yarın normal yaşantına dönebilirsin dedi

Benim 18 Şubat test tarihim. Seninki 3. Gün müydü
Yok canim 5.gun embriyosuydu ama hemsire 20 subat dedi ben 10 gun sonra yapacagiz saniyordum ama 20 subati beklemeyiz heralde😀

Back
X