08.02.2022 transfer olanlar beraber bekleyelim🤱🏻🌼💐

Benimde 8şubat transferdi ilk denemem di ama malesef olmadı😔 sonrada adet oldum ama ömrümde böyle ağrı görmedim ölüyorum sandım çok ağır geçti. Olumlu olan tüm kardeşlerimi kutluyorum sağlıkla gelsin bebişler☺️. Sonraki deneme için ne kadar süre verdiniz kendinize ben şu an kendimi hiç hazır hissetmiyorum çok yıprattı beni tedavi süreci, çok vaktimde yok biliyorum 38 yaşındayım. Aklım karmakarışık

Benimde 8şubat transferdi ilk denemem di ama malesef olmadı😔 sonrada adet oldum ama ömrümde böyle ağrı görmedim ölüyorum sandım çok ağır geçti. Olumlu olan tüm kardeşlerimi kutluyorum sağlıkla gelsin bebişler☺️. Sonraki deneme için ne kadar süre verdiniz kendinize ben şu an kendimi hiç hazır hissetmiyorum çok yıprattı beni tedavi süreci, çok vaktimde yok biliyorum 38 yaşındayım. Aklım karmakarışık
Benim 3 denememde 1 er sene ara verdik. Ama yaşım 32. Sizin yaşınız biraz varmış. Bence bir kaç ayda toparlanırsınız tekrar deneyip olumlu sonuç alırsınız insallah 🤲

Benim 3 denememde 1 er sene ara verdik. Ama yaşım 32. Sizin yaşınız biraz varmış. Bence bir kaç ayda toparlanırsınız tekrar deneyip olumlu sonuç alırsınız insallah 🤲
Evet yaştan dolayı çok zamanım yok, fazla deneme şansımda yok sanırım en fazla 3-4 verip tekrar denemeliyim gücümü toplayıp

Geçmiş olsun, ilk deneme evet üzücü ama ben hemen ikinciye odaklanmistim. İki ay sonra başladım. Ruh haliniz uygunsa bir ay sonra başlayın derim. Ama güveneceğiniz bir doktor ile yolunuza devam edin. Bu önemli. Kaygılı yola çıkarsanız olmaz.

Amin inşallah benimde üçüncü tutar . Bilmiyorum doktor öyle istedi diğer iki deneme negatif olunca genetik araştırmaya yolladı. Bakalım hayırlısı önümüzdeki ay tekrar deneyeceğiz. Mart ayı transferi diye açılan konu olursa bilinki ordayım 😂

Sağol canım inşallah bekleyip göreceğiz artık Allah hayırlı olanını versin bu arada hepinizin kandili kutlu olsun kader arkadaşlarım Rabbim kimsenin emeğini zayii etmesin inşallah 🤲👶

Ben konu açalı neredeyse 3 sene olmuş ikizlerim 2,5 yasindalar şuan. Konuyu hortlatiyorum. Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin inşallah.

Back
X