08/08/2010/ 10/30 / damla 'm dünyaya teşrif etti

pamukprensesim_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2010
678
3
118
41
İstanbul
MERHABA ARKADASLAR / kısa yazamıcam sımdıden özür dılerım evlılığımın ikinci ayına girmıstık henüz o gün koltukları cektım hanı hersey malum olmadı hamılelıkte ama o gun oturdum kızım ordamısın annenıde ikilemde bıraktın ağır seyler kaldırdım dıye durup dururken ağladım sonra aksam esım geldı kan testı ıcın evımızın yanındakı özel hastaneye gittik bir saat sonra alırsınız dedıler yemek yedık dısarda laylaylom gittk hastaneye testı alıp cıktık doktora o sözü o muhtesem söz dökülü verdi ağzından hamilesiniz dedı donmus bır sekılde dısarı cıktım esım yuzume baktı (aklıma geldıkca hala ağlıyorum) ben hamileyım dedım sonra gumeye basladık heycan korku tedırgınlık mutluluk hepsını eve 4 5 adım yurume mesafesınde gözumun önunden gectı ilk 4 ay hafıf bulantılar sonra o güzel tekmeler sonra bu kadar saclı doğucağını işaret eden mide yanmaları derken 9 ayı doldurduk bastan berı normal doğumuda onaylasam sonlara doğru heo ona bişy olucak basaramıcam korkusuyla ki ALLAH BILIYO yüreğımı asla kendımı dusunmedım 39 da sezeryana karar verdık doktorumla son 2 3 günü asla anlatamam allahım son ayda benım gıbı korku yasayan tüm hamılelere yardımcı olsun yok sağlıklı doğucakmı yok o yok bu derken son güne geldık 3 ablam annem bendeydı o aksam kımseyı görmedı gözüm herkez yuzume bakıyo ağlamamak ıcın zor tuttum kendımı sabitlestırdım ağlamıcam asla gücsüz olmicam dedım 08 08 2010 saat 9 45 te geldı ebeler hadı bakalım dedıler esımı istedım yanımda amelıyathanaye kadar annemın yuzune bakamadım bılıyorumkı bakarsam ağlıcam annem bende gelım dedı hayır dedım esım geldı doktorum kapıdaydı DOKTORUM SAİT HALIL BINLERCE TŞKR) NOLDU NIYE GELDIN DEDI KIZIMI ALMAYA GELDIM DEDIM AFFERIN SANA DEDI GULUSTUK AMELIYATHANEYE GİRDİM 8 KISILER BEN ESPIRI YAPIYORUM HİÇ GÜZEL DEYIL BURASI BEYENMEDIM DIYORUM DOKTORUM VERIN ANESTEZIYI MASADA BILE ESPIRI YAPIYO DIYO EN SON BAK SIMDI SANA HAVA VERICEZ DEDIKLERINI HATIRLIYORUM UYANDIM 25 DAKIKA SONRA İLK SÖZUM KIZIM NASIL OLDU DOKTORUM COK IYI NERDE DEDIM YUKARIDA BABASIYLA DEDI BEN ANNE OLDUM DEDIM EVET DERYACIM DEDI ANLATAMAM TARIF EDEMEM COK RAHAT KALKTIM HEMEN KENDME GELDIM ODAMA CIKTIM KIZIM DAMLAM DÜNYANIN EN GÜZEL HEDIYESI BUKADARMI GÜZEL OLUYOMUS BU KADARMI DEĞERLIYMIS VERDILER KUCAĞIMA BAKTIM ANLAYAMADIM BU KADAR GÜZEL BU KADAR ANLAMLI BİR HEDIYEYI HAKEDICEK NAPTIM ALLAHIM DEDIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN BANADA YAŞATTIN BU DUYGUYU TATTIRDIN DEDIM ALLAHIMA BİNLERCE ŞÜKÜR RABBİM İSTEYEN HAKEDEN HERKEZE TATTIRSIN BU DUYGUYU KIZIM DAMLAM ŞİMDİ YANIMDA MIŞIŞ MIŞIL UYUYOR KOKUSU BİTER DIYE KOKLAMAYA CEKINIYORUM ARTIK BENIMDE ELLERIM CENNET KOKUYOR ...

Canim tebrik ederim allah anali babali buyutmeyi nasip etsin..darisi basimiza bizde ogunleri saglikla atlatiriz kucagimiza aliriz meleklerimizi...:Saruboceq:

hosgeldin damla bebek aramiza ..
hosgeldin dunyamiza ..
hosgeldin annene babana ..
simdi misler gibi cennet kokuyorsundur sen ..

gozunuz aydin .. bir omur boyu damla bebekle olmaniz dilegiyle ..

Allah analı babalı büyütsün cnaım çok güsel anlatmıssın inşallah bizde görürüz o günleri. Dinine vatanaına ve ailesine hayırlı bir evlat olması dileklerimle.

Tebrik ederim yazını okurken kendime engel olamadım ve ağladım... Ben daha çok başındayım ama inşallah sağlıkla kucağıma alırım miniğimi...Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bu mutlulukları...
Tüm minişlere sağlık versin.

öncelikle meleğinin ömür boyu kokusuna doymaman ve ellerinin hep cennet kokması dileğiyle allah sağlıkla mutlulukla bebeğini büyütmeyi nasip etsin ne güzel anlatmışsın inşallah bizede allah nasip etsin öyle kolay bir doğumu ve bebeğimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı

bende 32 haftalık hamileyim hayırlısı ile bende kızımı almak istiyorum kucağıma analı babalı büyüsün neşesi eksik olmasın kuzunun

Deryacım, gözün aydın tekrar.
ben kötüyüm bugün.
oğlum sarılık oldu, hergün topuktan kan alındı ve şimdi hastaneye bıraktım yavrumu
ışın tedavisi olacakmış bu gece.
saatlerdir ağlıyorum ::::(
onu bırakıp eli boş çıkmak hastaneden....
kıyafetlerini de verdiler elime...
Allah'ım kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin.
hastanede bırakmadılar beni.
süt sağıp verdim, ağlaya ağlaya.
şimdi bile ağlıyorum.
kokusu burnumda.
ellerimden aldılar kokusu.
yarını iple çekiyorum.
bakamadım ona diye kahroluyorum.
inşallah kızın iyidir.
bol bol emzir diyorlar, ilk zamanlar uyudu hep emmedi, uyandırmak zordu.
şimdi de emiyo ama ne bileyim yaaa :::(
dua edin yavruma.

ayrıca benim doğumum hep iyi olmamış.
yani şöyle Deryacım...
hastaneye gittik 8.15'de
doktorum yoktu henüz ve hastanede oda yokmuş, hepsi doluymuş.
sezaryen hazırlıkları normalde odada yapılıyor yaaa bana dediler sancı odasına gidelim, orda yapalım hazırlıkları.
eşimin siniri tepesine çıktı.
dedim ben sancı odasına girmek istesem normal doğumu beklerdim.
eşim dedi devlet hastanesine dönmüş özel hastane, devlete giderdim o zaman.
annem var babaannem var ablam var kuzenim var eltim var...
onlar sinirlendi, ben korkuyorum zaten, aklımdan geçiyor sancı odasında sancı çeken kadınlar...
dedim sakin olun, herşeyde hayır vardır, ben kabul ediyorum sancı odasına gitmeyi.
ama korkuyorum da belli etmiyorum.
sen sezaryenden çıkana kadar odan hazır olacak dediler.
aldılar beni sancı odasına. öptüm herkesi, herkes ağlar, benim aklımda ise ya oda boşalmazsa nidaları...
korktuğum gibi olmadı, sancı odasında sezaryene girecekler vardı, onlarda oda bekliyorlar.
eyvahhh dedim, odalar boşalacak da bize sıra gelecek...
hazırlandım, yatırdılar sedyeye, çıktık sancı odasından, ailem eşim kapıda.
dedim içerde çok rahattım dert etmeyin beni. (aklım onlarda)
doğumhaneye gittik, kapıda bıraktım onları.
saat 10.00
yatırdılar diğer sedyeye, kollarımı bacaklarımı bağladılar falan filan işte,
hazırım bekle allah bekle doktorumu.
anestezi uzmanı sinirlendi, madem doktorun işi var ne diye kızı erkenden hazırladık...
10:25 oldu saat, yanaklarımı okşayan elleri hissettim. doktorum gelmiş.
doktoruma hastayım resmen, çok tatlı biri. sevmesem fırçalardım onu.
nasılsın tatlım dedi bir yandan da okşadı, yüzümde güller açtı, tanıdık biri yanımda sonuçta.
ordakiler dedi nasılda gülüyor rahatladı.
doktorum ellerini yıkadı izledim onu.
anestezi uzmanı iğneni yapıyorum uyuyacaksın uyandığında bebeğin yanında olacak dedi.
saat kaç dedim.
10:30 dedi
bi onu hatırlıyorum.
bir ses geldi Nurcan uyan hadi bakalım aç gözlerini.
açamıyorum ki o kadar tatlı bir uyku mu olur, gözlerimde ağırlık var.
beni duyuyor musun dedi.
başımı salladım.
hadi aç gözlerini dedi.
açamıyorum ki yaaaa...
bir bayan dedi ki: erkek demişler kızı olmuş.
bunu duyan ben, güçlendim resmen :)
benim mi kızım oldu dedim zorla çıkan sesle.
başımdaki adam (sanırım anestezi uzmanım) yok senin değil başkasının dedi.
bebeğim nasıl dedim, iyi sağlıklı dediler.
kilosu kaç dedim.
(şimdi düşünüyorum da acaba konuşturmak için mi öyle dediler bana)
açtım gözlerimi.
seni sedyeye taşıyacağız ağrı hissedeceksin korkma dediler.
ayvahlar olsun yaaa
aaaahhh dedim, canım çok acıdı.
ağrı kesici yaptılar...
kapı açıldı, eşim karşımda gözlerinin içi gülüyor ve bir yandan kıpkırmızı olmuş gözleri.
hemen tuttu sedyemden.
ilk sorduğum şey: bebeğimizi gördün mü?
hemen fotoğrafını gösterdi.
uyyy dedim ha bu uşak da neyin nesi :)
aklıma oda geldi, boşaldı mı oda dedim.
boşaldı oda dedi, bu arada asansördeyiz.
neyse tatlım, odaya girdim, off o kadar lüks oda hiç görmedim.
kendi kendime diyorum vay bee ne hastaneymiş iyiki sinirlenip gitmemişim.
o günün akşamı öğrendimki bizimkiler hastaneyle kavga etmiş.
odanın boşaldığı falan yok.
benden 1 saat önce sezaryene giren kız hala çıkmayınca bizimkiler de demişki bunlar odaların boşalmasını bekliyor ve milleti içerde fazladan uyutuyor.
bebek çıkmış dışarı, 10 dakika sonra benimde çıkmam gerek normalde. ben çıkmayınca başhekimle tutuşmuşlar resmen.
ağlamayana meme yok derler ya güzelim, bana suit odayı vermişler, fiyat farkı da istememişler.
her işte bi hayır vardır diyorum.
benim doğum hikayem de böyle.
buna da şükür diyorum.
dedim ya doktorumu sevmesem başka türlü olurdu.
onun da suçu yok gerçi.
aklım oğlumda şimdi.
çok çok çok dua edin.

Back
X