Yarım rahimle gebe kalmak

Size süreçle ilgi bı sorun olacak serklajdan sonra hep dinlendiniz mi yada hep yatak istirahatimj yaptınız her süreç çok kişiye özel durumun seyrine göre değişiyor ama yinede merak ediyorum birde kacinci haftada doğdu kızınız yardımcı olursanız sevinirim iyi günler
Ben hamileliğim boyunca yattim ama o benim pimpirikli olmamla alakaliydi kesinlikle. Ara ara iğne den sonra eşimle biraz yürüyodum 5 dk kadar maksimum :) sürekli yatmakta iyi değil derdi şafak hoca. Dusecekse pamuklara da yatsan düşecek derdi . Bizim süreç zorlu olduğu için herseyden korkuyo insan. Ben 20 haftalık plana kadar her 2 3 günde bir doktora gidip kalp atışlarını dinliyodum. Kızımın 33.haftada gelişimi durdu 36 ya kadar bekledik ama hiç gelişmedigu için sezaryen le alındı. Yabi 33+0 2 kilo 44 cm doğdu.

Çok duygulandım okurken bende sizin gibi yarım rahimliyim ben 1 kere bile hamile kalamadım ne kimyasal ne başka birşey. İlk tüp bebek denemem bugün transfer oldum, dua edin sımsıkı tutunsun bana. Yavrunuzu sağlıkla büyütün. Böyle hikayeleri okuyunca umut doluyorum 🌸
Transfer sonucunuz umarım pozitiftir ???

Transfer sonucunuz umarım pozitiftir ???
Malesef negatif. Yani yarım rahimle bazı arkadaşlar hamile kalabilmiş ama malesef ben kalamıyorum :/ bir süre ara vereceğim ama sonrasında da ne yapacağım hiç bilmiyorum. Geride de tek embriyom kaldı o da 4. Gün embriyosu bu transfer edilenle aynı :/

Benim de ilki tutunduğu halde kalp atışları durmuştu. 2.transferim de kucağıma alabildim. Rahmimizin yarim olmasıyla iliskilendirme tutunmasini. Gebeligimizin devamında zorluklar oluyo yarim olunca . Tutunacak inşallah. Bu sefer olmadıysa bir sonrakinde olacak allahin izniyle. Allah nasip ettiyse hersey olur.

Ben hamileliğim boyunca yattim ama o benim pimpirikli olmamla alakaliydi kesinlikle. Ara ara iğne den sonra eşimle biraz yürüyodum 5 dk kadar maksimum :) sürekli yatmakta iyi değil derdi şafak hoca. Dusecekse pamuklara da yatsan düşecek derdi . Bizim süreç zorlu olduğu için herseyden korkuyo insan. Ben 20 haftalık plana kadar her 2 3 günde bir doktora gidip kalp atışlarını dinliyodum. Kızımın 33.haftada gelişimi durdu 36 ya kadar bekledik ama hiç gelişmedigu için sezaryen le alındı. Yabi 33+0 2 kilo 44 cm doğdu.
Bende genelde dinleniyorum sadece evin içinde geziniyorum ara ara hiç bir ev işi yapmıyorum 16 hafta olduk ama 20 hafta benim için çok korkulu ve kaygılı ilk kaybından dolayı inslalah 28 i görmek şuan ilk hedefim sizin haftalarinizi gorebilmeyi çok istiyorum sizede evladinizada maşallah ikinizde bu zorlu mucadeliyi çok iyi yonetmissiniz darısı bana ve bebeğime inşallah 🙏🏻

Bende genelde dinleniyorum sadece evin içinde geziniyorum ara ara hiç bir ev işi yapmıyorum 16 hafta olduk ama 20 hafta benim için çok korkulu ve kaygılı ilk kaybından dolayı inslalah 28 i görmek şuan ilk hedefim sizin haftalarinizi gorebilmeyi çok istiyorum sizede evladinizada maşallah ikinizde bu zorlu mucadeliyi çok iyi yonetmissiniz darısı bana ve bebeğime inşallah 🙏🏻
O kadar iyi anlıyorum ki. En çok anlamak istemedigim duygularin içinden geçtik kızımla maalesef. Ama çok güzel sonuçlandı çok şükür binlerce kez şükür. Bu kadar olmuş ya inşallah Allahını izniyle hicbisey olmaz sağ salim alırsınız kucağınıza. Sizin cinsiyet ne :)

Kuvözde kaldı mı acaba ben de şuan aynı şeyleri yaşıyorum 3 haftalık bi gerilik var ultrasona göre 32 haftalık

Sağ salim büyütün bebeğinizi :) ben de yarım rahimliyim 2 kez doğal yolla hamile kaldım ilki 8. Haftada kalp atışı durmasıyla sonlandı, 2. Gebeliğimde 35. Haftada kucağıma aldım oğlumu şuan emerken yazıyorum :) böyle yazanları okudukça dualar ederdim, gecelerim uykusuz geçerdi düşünmekten. Ben serklaj da olmadım, belki daha ileri haftalara kadar devam ederdi gebeliğim rahim ağzım iyiydi falat yarım rahim kaynaklı sanıyoruz suyum çok azaldı, bebeğin kilo alımı durdu o sebeple doğum 35. Haftada oldu. Evet çok stresli bir süreç sadece doktora gitmek için evden çıktım diyebilirim ama çekilen her şeye değiyor. Zor ama imkansız değil 🙏🏼
Kaç kilo doğdu kuvözde kaldı mı peki

Kuvözde kaldı mı acaba ben de şuan aynı şeyleri yaşıyorum 3 haftalık bi gerilik var ultrasona göre 32 haftalık
Hayır çok şükür kalmadı. 2.150 gram doğdu. Ne çok korktum o gece sabaha kadar ağladım kalmasın eve gelsin diye. Hamilelik hormonları devrede olduğunda en büyük korkulardan biri de o oluyo maalesef. Kuvoz kötü bi yer değil ki orda kaladabilirdi onun için en iyisi neyse o olmalıydı. Kalmadı çok şükür ama ben o kadar çok korktum ki kalacak diye şimdi niye o stresi bebeğime yansıttım diyorum. Hiç endiselenmeyin kalması gerekirse zaten onun iyiligi için inşallah gerek kalmaz ki bence gerek kalmayacak ama kalırsa da en kısa zamanda bulusun inşallah. Hakkiniz da en hayırlısını diliyorum

Hayır çok şükür kalmadı. 2.150 gram doğdu. Ne çok korktum o gece sabaha kadar ağladım kalmasın eve gelsin diye. Hamilelik hormonları devrede olduğunda en büyük korkulardan biri de o oluyo maalesef. Kuvoz kötü bi yer değil ki orda kaladabilirdi onun için en iyisi neyse o olmalıydı. Kalmadı çok şükür ama ben o kadar çok korktum ki kalacak diye şimdi niye o stresi bebeğime yansıttım diyorum. Hiç endiselenmeyin kalması gerekirse zaten onun iyiligi için inşallah gerek kalmaz ki bence gerek kalmayacak ama kalırsa da en kısa zamanda bulusun inşallah. Hakkiniz da en hayırlısını diliyorum
Tabiki öyle kilosu da çok değil şuan 3 hafta sonra alırım dedi doktor ama her gün ya bir şey olursa diye geçiyor günler inşallah ben de sağ Salim kucağıma alırım

Az değil korkma almıştır biraz daha 2 kiloyu geçtikten sonra solunum sıkıntısı yoksa eğer girmiyo kuvoze .
Merve hanım size bişey sormak istiyorum şimdi 18 hafta dayım göbeğim sanki tek taraflı büyüyor sizinde oylemiydi ayakta normal top gibi göbegim var ama uzandigimda filan rahmimin olan tarafı sol taraf daha sişkin ilerleyen haftalarda daha yamuk bı göbeğiniz mi vardı yoksa normalmiydi sizin ? bu durum beni biraz korkutuyor açıkçası

Merve hanım size bişey sormak istiyorum şimdi 18 hafta dayım göbeğim sanki tek taraflı büyüyor sizinde oylemiydi ayakta normal top gibi göbegim var ama uzandigimda filan rahmimin olan tarafı sol taraf daha sişkin ilerleyen haftalarda daha yamuk bı göbeğiniz mi vardı yoksa normalmiydi sizin ? bu durum beni biraz korkutuyor açıkçası
Yok benim öyle olmadı. Hatta öyle olur sandım ama değil

Kaç kilo doğdu kuvözde kaldı mı peki
Kaldı oğlum 5 gün. 2230 doğmuştu. Solunumu iyiydi kendi solunumundaydı ama küçük olduğu için önlem amaçlı aldılar. Benim beklediğimden daha iyi doğduğu için bebeğimin küvöze girmesini dert etmedim. Bir bakıma da iyi oldu çünkü çok küçüktü. Tabi keşke kilosu iyi olup da girmeseydi ama. Sağlığı yerinde olsun da küvöze girse bile dert etmeyin.

Back
X