08,09,2011 sonuc pozitif

fatmacik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2008
32
0
86
Bursa
cok mutluyum kızlar sonuc pozitif cikti yarından sonra tekrar test yapilacak inş kucağımada alıcam...allah hepinize nasip eylesin inşallahhhhhhh

Allah hayırlı evlad nasib etsin inş sağlıkla sıhhatle kucağına aldığın günleri göstersin.
Rabbim isteyen herkese een hayırlısından,en sağlıklısından nasib etsin inş.

ayy ayy ne güzel.
çok mutlu oldm adınıza..
Allah sağlıklı bir gebelik ve bebek nasip etsin ..

kendi hamileliğime anca bu kdr sevinebilirdim ancak allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.bizim gibi bebek yolu gözleyenlere de dua edin.rabbim bize de nasip etsin

gözünüzaydın canım.. Allahım tamamına erdirsin,sağlıkla kucağına aldırsın inş
tüm dileyenlere nasip etsin Allahım inş..

kendi hamileliğime anca bu kdr sevinebilirdim ancak allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.bizim gibi bebek yolu gözleyenlere de dua edin.rabbim bize de nasip etsin

Rabbim tez zamanda size de yaşatsın bu duyguyu inşalllah
ve nerde hamile kalmak isteyen varsa

bize de sağsalim tamamlamayı ve kucağımıza almayı nasip etsin

cok mutluyum kızlar sonuc pozitif cikti yarından sonra tekrar test yapilacak inş kucağımada alıcam...allah hepinize nasip eylesin inşallahhhhhhh

tebrik ederim arkadaşım :) inan çok sevindik,benim de test günüm 10 eylül cumartesi,günler geçmek bilmiyor.kaç embriyo transfer edilmişti canım,kaç hücreliydi ve kan değerin kaç çıktı :) çok soru sordum ama benim zaman yaklaştıkça heyecanlanıyorum

1 embriyo transfer edildi ilk denememdi ve alaha şükürler olsunki tuttu

Hayirlii olsun cnmm..evdeki bayram havasi hic bitmesin ve saglicakla hamisligin ilerleyip kucagina alirsin insaallahh

hayırlı uğurlu olsunn Allahım sağlıkla kucagınıza aldığınız günleri gösersin inş...

Hayırlı olsun bende hamileyim çok heyecanlı çok güzel bi duygu umarım sağlıkla kucağımıza alırız bbişlerimizi

bende sonucumu aldım dün, 441 çıktı ilk denememdi Allah herkesin yardımcısı olsun. herkese nasip etsin inş.
yarın tekrar yaptırıcam 2 ye katlanması gerekiyormuş, polikistik over sendrmu vardı bende yaş 28

bende sonucumu aldım dün, 441 çıktı ilk denememdi Allah herkesin yardımcısı olsun. herkese nasip etsin inş.
yarın tekrar yaptırıcam 2 ye katlanması gerekiyormuş, polikistik over sendrmu vardı bende yaş 28

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…