- 20 Şubat 2007
- 7.295
- 347
- 198
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım senin gibi bu sorunları yaşayan çok anne var.Gerçekten hamilelik çokta kolay bişey değilmiş.Uzaktan hamile olan arkadaşları gördüğümde hep imrenirdim ama bu sıkıntıların yaşandığını gerçekten bilmiyodum.Bu günlerde Rabbim bizi test ediyor bence.Benimde hem ikili hem üçlü testim riskli çıktı. 1/107 ve 1/116. Şubatın ikisinde amniyosentez yapılacak.Allahın izniyle sağlıklı bebeklerimiz olacak hepimizin.Bol bol dua et sende stresle üzüntüyle beklemektense bence daha iyi .iyi düşünelim iyi olsun canım
Arkadaşlar benim içinde dua edin buna gerçekten ihtiyacım var.Sağlıcakla kalın..
Çok zor bir karar.Testlerde risk yüksek diyorsunuz: 1:45,1/107 ve 1/116selam bendede ikili ve üçlü testim yuksek çıktı dr amnıyosentez dedi bende yıkılmış durumdayım allahım yardım etsin bizlere bende kararsızım ne yapcam bılmıyorum benım degerde 1:45 çıktı 28 yasındayım ve çok yuksek rıskım ama önce ayrıntılı ultrason yaptıracam onun sonucuna göre işallah bısey çıkmazda amnıyosenteze gerek kalmaz bebegi kaybetmek ten korkuyorum allahım yardım etsin cumlemıze .