• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-15 Kasım Gebelik Bekleyenler 2

Benımde 7 kasım bat.
İnanamayınca 3 test yaptım en koyu olan ovülasyon testi.
Biri avox biri daya doctor sizce nasıl varmı bisiler tam kırmızı çizgiyi görmeden kan vermek istemiyorum

Eklentiler

• IMG_7209.webp
    IMG_7209.webp
    116,9 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_7211.webp
    IMG_7211.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 19
Benımde 7 kasım bat.
İnanamayınca 3 test yaptım en koyu olan ovülasyon testi.
Biri avox biri daya doctor sizce nasıl varmı bisiler tam kırmızı çizgiyi görmeden kan vermek istemiyorum
Canım günaydın ovulasyon testi de yaptın mı Ben bugün sabaha karşı rüya gördüm ovulasyon testi yaptım Çift çizgi çıktı yani İkisi de bayağı koyuydu pik günü gibiydi Adetim düzenlidir tekrar yumurtlamıyorum diye düşünüyorum Ben de şu an çok heyecanlıyım test almaya da gidemiyorum İçim içimi yiyor

Canım günaydın ovulasyon testi de yaptın mı Ben bugün sabaha karşı rüya gördüm ovulasyon testi yaptım Çift çizgi çıktı yani İkisi de bayağı koyuydu pik günü gibiydi Adetim düzenlidir tekrar yumurtlamıyorum diye düşünüyorum Ben de şu an çok heyecanlıyım test almaya da gidemiyorum İçim içimi yiyor
Evet alttaki tekliler ovülasyon testi 🙈

Eklentiler

• IMG_7220.webp
    IMG_7220.webp
    70,5 KB · Görüntüleme: 12
31937.webp
adetim yarın cocuk istiyoruz test yaptım silik bir çizgi gördüm yumurtlama günlerini degerlendirdik sizce varmı

Back
X