Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim ınsaallah.Allah yardimcimiz olsun. bende en cok oglum icin endiseleniyorum, onu ihmal etmekten korkuyorum. Ama Allah bize ikiz bebek nasip ettiyse inşaallah kolayligini da verir. Benim ailemde 8 saat uzaklikta hayırlısı olsun
Hayırlı olsun canım sadece bebeklere konsantre olacaksın sen bebekler bizimkilerden Şanslı olacak gibi Hayırlısı bakalım biz de kalabalık aile olacağız bir anda :)Sen biraz tecrübelisin birinci çocuktan. Tabi ikizler daha farklıdır gibi. Ben baya tecrübesizim bu konuda. Bu ilk gebeliğim ve ikiz. Bakalım neler bekliyor bizi :)
aynı durumdayız canım benim ailemde Uzakta beni en çok düşündüren tek Başıma nasıl başa çıkacağım konusu ama Dediğin gibi Allah sabrını da yolunu da gösterir diye düşünüyorum ben deAmin canim ınsaallah.Allah yardimcimiz olsun. bende en cok oglum icin endiseleniyorum, onu ihmal etmekten korkuyorum. Ama Allah bize ikiz bebek nasip ettiyse inşaallah kolayligini da verir. Benim ailemde 8 saat uzaklikta hayırlısı olsun
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız. Büyük çocuklarımız içinde iki arkadaş geliyor diye Düşünelim3 yaşında kizim var 16 haftalik erkek bebeklere hamileyim ilk bebgim ikiz olasa bir daha dusunmezfim 2 cocugum.olurdu 2. Bebegim ikiz olunca 3 oldular supriz oldu
Benim oğlumda ikizlerim doğduğunda yedi Yaşında olacak. Merak ediyorum nasıl olacak çok kıskanacak mı? Acaba biraz bahsedebilirmisinizBenimkiler doğdu, 21aylık oldular. Ablaları da 7 yaşında. Zorlukları olduğu kadar keyifli de. Size de kolaylıklar diliyorum.
En cok istedigim seydi bi kizim vardi ikizlerimin biri kiz biri erkek olsun istemistim ama ikisi de tek yum.ikizi oldugundan kiz Rabbim saglikli hayirli evlatlar versin sagsalim kavusun yavrulariniza. Kizimin son 3ayi yaza denk gelmisti cok kotu gecmisti Allah sana kolaylik versin ikiz tasimak cok daha zor henuz basinda olsam da anliyorum seniBenimde 6 yaşında bir kızım var şimdi bir kız bir erkek ikizlere hamileyim artık geri sayım yapıyorum 5eylul doğum tarihi verdi dr tek çocuk çok zor olmadı ama şimdi ikiz herşey iki katı demek Allah kolaylık versin hepimize inşallah birden 3 çocuk annesi olacağım sağlıkla dogsunlarda herşey hallolur insallah
Çok şükür Allah gönlüme göre verdi kızıma kızkardeş birde oğlum olsun istiyordum benimde büyük kızım yazın doğmuştu ama bu kadar zorlanmamistim bu sene hem çok sıcaktı hemde herşeyi iki katı yaşıyorum gerçekten çok zorlandim havalar serinledi şimdide hamilelik kasintisi denen şey başladı kasinmaktan uyuyamiyorum bu halimede şükür daha kötü şeyler yaşıyanlar varEn cok istedigim seydi bi kizim vardi ikizlerimin biri kiz biri erkek olsun istemistim ama ikisi de tek yum.ikizi oldugundan kiz Rabbim saglikli hayirli evlatlar versin sagsalim kavusun yavrulariniza. Kizimin son 3ayi yaza denk gelmisti cok kotu gecmisti Allah sana kolaylik versin ikiz tasimak cok daha zor henuz basinda olsam da anliyorum seni
Hayırlı olsun canım bende tek yumurta ikizleri ne hamileyim aralarında zar varmı hafta n çok iyi bide kilosu kaç bebislerin inBenimde 6 yaşında bir kızım var şimdi bir kız bir erkek ikizlere hamileyim artık geri sayım yapıyorum 5eylul doğum tarihi verdi dr tek çocuk çok zor olmadı ama şimdi ikiz herşey iki katı demek Allah kolaylık versin hepimize inşallah birden 3 çocuk annesi olacağım sağlıkla dogsunlarda herşey hallolur insallah
Benim çift yumurta ikizi zar var evet en son 2 kiloyu geçmişlerdi inşallah dogana kadar kiloları artarHayırlı olsun canım bende tek yumurta ikizleri ne hamileyim aralarında zar varmı hafta n çok iyi bide kilosu kaç bebislerin in
Sanirim nemsizlikten oluyor kasinti nemlendirici veya yag ne kullaniyorsan daha fazla kullan bi yarari olur belki. Allah yardimcin olsunÇok şükür Allah gönlüme göre verdi kızıma kızkardeş birde oğlum olsun istiyordum benimde büyük kızım yazın doğmuştu ama bu kadar zorlanmamistim bu sene hem çok sıcaktı hemde herşeyi iki katı yaşıyorum gerçekten çok zorlandim havalar serinledi şimdide hamilelik kasintisi denen şey başladı kasinmaktan uyuyamiyorum bu halimede şükür daha kötü şeyler yaşıyanlar var
Yok nemlenmekle alakalı değil hamilelikte olabiliyomus karaciğer enzimleriyle alakli doğumdan sonra azlarak geciyomusSanirim nemsizlikten oluyor kasinti nemlendirici veya yag ne kullaniyorsan daha fazla kullan bi yarari olur belki. Allah yardimcin olsun
Benim ikizlerin doğduğunda ablaları 5 yaşındaydı. E biraz kıskançlık oldu tabii , ilk başlarda kardeş istediğine bile pişman oldu. Ama şimdi aralarındaki bağ bambaşka. Kıskançlık azaldıBenim oğlumda ikizlerim doğduğunda yedi Yaşında olacak. Merak ediyorum nasıl olacak çok kıskanacak mı? Acaba biraz bahsedebilirmisiniz