Regliye 14 gün kala çok erken test yapılması bence, bugün kaç gün kalmış olacak peki reglinizeAyın 7sinde Adetime 14 gün kala kan testi yapıldı 1.20 çıktı sizce olma ihtimali varmı. Bugünde sağlık ocagında kan testi yaptırdım sonuçlar yarın çıkıcak sizce olabilirmi
7 gün kaldı adetimeRegliye 14 gün kala çok erken test yapılması bence, bugün kaç gün kalmış olacak peki reglinize
Teşekkür ederim umarım vardırCanım sonuç çıkabilirde çıkmayabilirde, ama pozitif çıkmazsa üzülme çünkü umut vardır regli olana kadar,
Belirtilerin var mı ?Teşekkür ederim umarım vardır
Belirtim çok mide bulantım aşırı halsizim bütün gün uyuyabilirim. Ağzıma acı su gelıo kasık ağrım oluo. Bide eğildikçe göğüs uçlarım sızlar gibi oluo.Belirtilerin var mı ?
Birde baş ağrım çok vede çok aşırı duygusal ve saldırganım herşeye sinirlenip ağlayabılıorumBelirtim çok mide bulantım aşırı halsizim bütün gün uyuyabilirim. Ağzıma acı su gelıo kasık ağrım oluo. Bide eğildikçe göğüs uçlarım sızlar gibi oluo.
İnşallah hamilesindir canım ama negatif de gelirse üzülme 7 günde çünkü test için erken bir zaman olabilir, inşallah yarın güzel haberler verirsinBirde baş ağrım çok vede çok aşırı duygusal ve saldırganım herşeye sinirlenip ağlayabılıorum
Bu kadar erken mide bulantısı olmuyor sizinki psikolojik olmasınBelirtim çok mide bulantım aşırı halsizim bütün gün uyuyabilirim. Ağzıma acı su gelıo kasık ağrım oluo. Bide eğildikçe göğüs uçlarım sızlar gibi oluo.
İnşallah canım çok teşekkür ederim umarım isteyen herkes güzel haberler alırİnşallah hamilesindir canım ama negatif de gelirse üzülme 7 günde çünkü test için erken bir zaman olabilir, inşallah yarın güzel haberler verirsin
Bilmıorum en sevdiğim kahve bile midemi bulandırıoBu kadar erken mide bulantısı olmuyor sizinki psikolojik olmasın
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah vardır ama mide bulantısı bu kadar erken başlamıyorBilmıorum en sevdiğim kahve bile midemi bulandırıo
Amin inşallahHakkınızda hayırlısı olsun inşallah vardır ama mide bulantısı bu kadar erken başlamıyor
İnşallah hamilesindir canım ama negatif de gelirse üzülme 7 günde çünkü test için erken bir zaman olabilir, inşallah yarın güzel haberler verirsin
Kan testim yine 1.20 hiç değişme yok malesef adetimede 7 gün varİnşallah hamilesindir canım ama negatif de gelirse üzülme 7 günde çünkü test için erken bir zaman olabilir, inşallah yarın güzel haberler verirsin
İnşallah canım çok teşekkür ederim umarım isteyen herkes güzel haberler
Hayır canım üzülme, daha çok erken 7 gün var daha regline arkadaşım dün adet geçikmesinin 5. Günü pozitifi gördü senin daha çok erken, benimde bugün regli günümKan testim yine 1.20 hiç değişme yok malesef adetimede 7 gün var
Bu sefer inanki beklıcem sabırsızlığım bemi çok üzüo umarım sende çok güzel sonuçlar alırsın.Hayır canım üzülme, daha çok erken 7 gün var daha regline arkadaşım dün adet geçikmesinin 5. Günü pozitifi gördü senin daha çok erken, benimde bugün regli günümbende yapmayı düşünmüyorum geçsin öyle yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?