1.20 beta hcg

Emnsrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2023
261
81
28
36
Ayın 7sinde Adetime 14 gün kala kan testi yapıldı 1.20 çıktı sizce olma ihtimali varmı. Bugünde sağlık ocagında kan testi yaptırdım sonuçlar yarın çıkıcak sizce olabilirmi

Ayın 7sinde Adetime 14 gün kala kan testi yapıldı 1.20 çıktı sizce olma ihtimali varmı. Bugünde sağlık ocagında kan testi yaptırdım sonuçlar yarın çıkıcak sizce olabilirmi
Regliye 14 gün kala çok erken test yapılması bence, bugün kaç gün kalmış olacak peki reglinize

Canım sonuç çıkabilirde çıkmayabilirde, ama pozitif çıkmazsa üzülme çünkü umut vardır regli olana kadar,

Belirtim çok mide bulantım aşırı halsizim bütün gün uyuyabilirim. Ağzıma acı su gelıo kasık ağrım oluo. Bide eğildikçe göğüs uçlarım sızlar gibi oluo.
Birde baş ağrım çok vede çok aşırı duygusal ve saldırganım herşeye sinirlenip ağlayabılıorum😊

Birde baş ağrım çok vede çok aşırı duygusal ve saldırganım herşeye sinirlenip ağlayabılıorum😊
İnşallah hamilesindir canım ama negatif de gelirse üzülme 7 günde çünkü test için erken bir zaman olabilir, inşallah yarın güzel haberler verirsin

İnşallah hamilesindir canım ama negatif de gelirse üzülme 7 günde çünkü test için erken bir zaman olabilir, inşallah yarın güzel haberler verirsin
İnşallah canım çok teşekkür ederim umarım isteyen herkes güzel haberler alır🙏

Kan testim yine 1.20 hiç değişme yok malesef adetimede 7 gün var😕

İnşallah canım çok teşekkür ederim umarım isteyen herkes güzel haberler
Kan testim yine 1.20 hiç değişme yok malesef adetimede 7 gün var😕
Hayır canım üzülme, daha çok erken 7 gün var daha regline arkadaşım dün adet geçikmesinin 5. Günü pozitifi gördü senin daha çok erken, benimde bugün regli günüm :( bende yapmayı düşünmüyorum geçsin öyle yapacağım

Hayır canım üzülme, daha çok erken 7 gün var daha regline arkadaşım dün adet geçikmesinin 5. Günü pozitifi gördü senin daha çok erken, benimde bugün regli günüm :KK43: bende yapmayı düşünmüyorum geçsin öyle yapacağım
Bu sefer inanki beklıcem sabırsızlığım bemi çok üzüo umarım sende çok güzel sonuçlar alırsın. 🙏

Back
X