1.20 hgc geç döllenme olabilirmi

Eglencesineee344

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2022
323
154
18
Kızlar merhaba cevap verirseniz sevinirim adetimden 3 gün geçti ve adet sancilarim4 gündür devam ediyor sürekli gidip kontrol ediyorum ama hala adet olmadım doktor adet olmassan haftaya tekrar kan ver dedi böyle yaşayıp geç döllenme falan hamile olduğunu öğrenen varmı ?

5 gün gecikmede öğrendim bende 1106 çıkmıştı 4 gün boyunca kanda beta artışını takip edip akabinde doktora gittim.
Doktora gittiğimde son kan testi 3300lerdeydi doktor o değere geç döllenme dedi. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Allah'ım size bağışlasın yavrunuzu . Banada dua edin benim 1.20 çıkınca direk baya üzüldüm amaa doktor haftaya gel geç döllenme olabilir bı ihtimal dedi bende benim gibi olanlar varmı diye merak ettim

Allah'ım size bağışlasın yavrunuzu . Banada dua edin benim 1.20 çıkınca direk baya üzüldüm amaa doktor haftaya gel geç döllenme olabilir bı ihtimal dedi bende benim gibi olanlar varmı diye merak ettim
İnşallah bebeğin seninledir
İlla yaşayan vardır birazdan sana da anlatırlar belki stresten uzak dur, her şey hayırlı ise olur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Merhaba ne oldu acaba bende aynı durumdayım bugun 4.gğn ama dün beta baktırdım 0.10 çıktı ynai negatif tamam ama neden olmadım acaba veya geç döllenme mi şuan takıntı yaptım baya sen de durum nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…