• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLEMİYİM GEÇ DÖLLENMEMİ KİMYASALMI YARDIM EDİN!

39 yaşındayım. Canım ne bileyim ya gebelik belirtileri olmayınca korkmaya başladım valla
Bende 41 yaşındayım aynı belirtilerle bugün adet oldum. Hakkımızda hayırlısı olsun dr klomen verdi ama çatlatma iğnesi vermedi bakalım ne olacak diğer adetimde kullanicam. Umarım sende gebelik vardır canım haber ver mutlaka 🥰

Anladim cnm insallah vardir saglikla kucagina alirsin kan ver bakalim sonucun ne olucak test yaptinmj
Perşembe günü sabah kan tahlilini verdim pazartesi öğleden sonra çıkacak ama benim bu sabah çok açık pembe kan gelmeye başladı oda tuvalete girip reçeteye sildikce geliyo her hangi bir karın agrimda yok ne oluyo acaba

Ben elendim kizlar testim negatif zaten cumartesi gecesi hafif hafif kanamam başladı bugünde arttı gibi artık başka bahara diyelim

Merhaba, pco var bende. Bugün 49. Gün son adetten bu yana. Son 3-4 ay daha düzenliydi. Kan veriyorum negatif. Son konu açmıştım orada detayları var. Bir sürü belirtim var. Akıntılar için psikolojik olamaz hasta olacağım sandım çünkü oralarda. Kafam çok karıştı. Eşim de üzüldü. Ama hala kabullenemiyorum. Yaşadıklarım ne öyleyse.

Back
X